Nissan X-Trail 2018
- 5Комфорт
- 5Ціна
- 5Дизайн
Nissan X-Trail 2018
дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна
якість матеріалів, шумоізоляція
Купував в автосалоні. Орієнтир ціна-якість, конкурентів в цьому сегменті в нього не було. Механічна коробка передач. 2.0 бензин. Тобто найдешевша комплектація. Що хочу сказати? Простий, комфортний, не вибагливий автомобіль для щоденного використання. За весь період володіння з 2018 по грудень 2025 робив тільки технічне ослуговування: масла. фільтри, свічки, т. колодки та диски. А ні, один раз міняв передній сайлентблок. Все. Просто їздив і не знав проблем та цінність даного авто...доки п яне не влетіло мені в ліву задню частину та скинуло з траси з перевертанням. Але і тут Х-трайл не підвів, хоча саме авто тотал, чотири пасажири відбулися парою гуль та стресом. Із негативу...не спрацювала жодна подушка безпеки, хоча на авто їздив тільки я і в дтп не був до цього. Може тому що удар ззаду і дефрмація криші зверху і трохи з боку?...а якби спрацювали то і шишок я думаю не було б.
- Відгук був корисний?