Hyundai Kona Electric 2020
- 1Комфорт
- 2Ціна
- 5Дизайн

Hyundai Kona Electric 2020
дизайн кузова, динаміка, коробка передач, витрати палива, гальма
дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, об`єм багажника, простір салону, вартість обслуговування, ціна, шумоізоляція
Дуже мріяла про дане авто, але коли приїхали купувати, розчаруванню просто не було меж. Я не розумію, тих що пише що це класне достойне авто, не знаю з чим вони порівнювали. Базову комплектацію взагалі розглядати не можна. Настільки все дешево в середині. Якщо порівнювати навіть з e-golf, який біжить в двічі менше, то він всередині дуже класний і комфортний. Якщо розглядати максимальну комплектацію кони , то ще можна подумати. Позаду дуже мало місця, плюс до того, що вона коротка , то її ну дуже сильно підкидає на різних нерівностях дороги, дешевий пластик то десь відпадає, то западає. Ну не коштує вона тих грошей, які за неї просять. Я би віддала перевагу Кіа ніро або Кіа соул від19 року, зовнішній вигляд може комусь і не до вподоби, але всередині дуже варта уваги. До того ж всі наші зарозумілі перепродавці сильно скручують пробіг, тому перед покупкою обов'язково перевірити авто на карвертікал, тому що коли ви на най накатаєтьсь, а накатаєтесь швидко, то важко буде її продати з крученим пробігом. Будь яке авто їздить в рік 20-30 тис.км , множте на роки . Тому кона 19-20 року як мінімум матиме пробіг від 100 тис. Кого турбує проблема підшипників - ціна питання 500 дол.
- Відгук був корисний?