Ford Fusion 2019
- 5Комфорт
- 5Ціна
- 5Дизайн
Ford Fusion 2019
дизайн кузова, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна
Тут варто почати з того що я з заз ланос, яким їздив все своє свідоме життя пересів на форда в комплектації титаніум. В принципі - можна би і було завершувати.
Розхід по заторах в місті - в середньому 4,2. Якщо дуже постаратися - то раз я вийшов на 2,8 по Києву, але там все стояло намертво. Це перший величезний плюс цієї машини.
Комплектація - ну вона в стилі Форд - все по максимуму. Повний електропакет, всякі плюшки про які можна було лише мріяти на авто українського виробника.
Машина надзвичайно комфортна в управлінні, до неї дуже швидко звикаєш. Так, планетарний механізм зміни передач має свої особливості - це не машина для фалометрії на світлофорах чи різких обгонах. Вона зовсім не для того - тут гріє душу розхід палива. По трасі, зауважу, він більший - 6,0-6,5 якщо топити на круїзі по 130. Але і таких доріг в нас не дуже багато, тому звичайними дорогами виходиш на 5,6, це з обгонами і середньою швидкістю 90-110.
Салон просторий, дитяче крісло, два пасажира і собака почувають себе дуже комфортно.
З мінусів - при купівлі врахуйте- багажника по суті і немає. В плагін-гібриді там стоїть батарея, яка залишає мінімум місця для багажу. В нашому випадку це коляска яка складається в чемоданчик і чемодан з одягом. Що в принципі теж можна рахувати як плюс - кожна поїздка заставляє тебе максимально уважно вираховувати кількість одягу та необхідних речей.
Також мінус це кліренс. Я ризикнув і поставив проставки 2 см та вищу резину і це виправдано, тепер можна стати біля більшості бордюрів.
Мультимедія - топова. Я прям оцінив що музику можна слухати в машині з насолодою, а не з відчуттям шо ти їдеш на дешманській блютуз-колонці.
За 6к км ще ні разу не було якихось факапів з поломками, надіюся так і далі буде.
Ну і вона реально гарна. Виглядає стильно, як машина зі смаком.
Загалом - машина для міста та подорожей з невеликим багажем, вартує своїх грошей.
- Відгук був корисний?