Ми використовуємо cookie, щоб вам було зручніше користуватися сайтом Детальніше →
Все про 16 видів перевірок на AUTO.RIA

Відгуки про автомобілі

Фільтр
Peugeot 308 2012

Peugeot 308 2012

Перший власник 145 тис.км 4 л / 100 км Сім'я

Машиной очень доволен. В своём классе самая просторная и вместительная.
За расход топлива вообще молчу, наверно самый экономичный дизель.
По городу 4,3 литра, за городом когда ехал с семьёй не спеша 90-110 расход 2,7 литра. На полном баке легко можно проехать 1500 км.
По ходовой: поменял стойки передние на 67 тыс и то, потому что они у меня были в наличии. Задние стойки до сих пор не трогал.
Поменял тяги, салинблоки задние.
Минус в резинке на лобовом стекле, так как когда меняют стойки, надо снимать планку с резиной которая крепится на лобовое стекло, и там со временем рассыхаются направляющие, только герметик поможет, потому что направляющие продаются только с лобовым стеклом.
Когда говорят что Пежо гавно а мерседес и бмв супер, но при этом стойки меняешь за большие деньги через 20-30 тыс. Так за что платить такие деньги за машину, на которых стойки летят через такой коротки промежутки времени как не говоря за тяги и тд.

Skoda Kodiaq 2021

Skoda Kodiaq 2021

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

55 тис.км 8.5 л / 100 км Сім'я

Писав відгук рік тому.Вирішив додати враження.
Коробка працює чудово, дуже переймався, були певні шуми трансмисійні. Але з'ясувалося що це опора коробки. Коли замінили побачив що розпізнати поламку не можливо. Прошарок гуми дуже щільний та тоненький тому на поворотах пробивала до кузова вібрація. Але на рух аж ніяк не впливало. А так перемикається коректно, зручно хоча й іноді з ривками. До цього привикаєш швидко
Рух за містом це просто чудо. Тримає трасу як вкопана, керованість чудова, швидкість не відчувається. Дуже прийомиста.
Вмістовність салону та багажника не має порівнянь. Коли до прикладу Ленд круїзер стоїть поряд, Кодіак виглядає маленькою автівкою але коли сідаєш у салон туда і туда, розумієш що Кодіак набагато вмістовніший та комфортніший як на мене.
Є жорстнкість підвіски але це доки не наїдеш на велику яму і розумієш що підвіска спрацьовує відмінно, так, трошки тряхне але майже не відчутно. Без розкачувань та інших перехилянь.
За рік задоволення тільки збільшилося. Зважаючи на те що Шкода взагалі економ варіант. Але це не стосується Кодіака ні у чому. Все якісне та надійне. Ціна у порівлнянні з Ауді або Фольксвагеном меньша у двічі. Різниця між ними є але точно не у двічі з параметрами та комфортом.
Це моя суб'єктивна думка тому вирішуйте самостійно, всім вдачі у виборі авто.

Відмінно 4.2
Fiat Panda 2010

Fiat Panda 2010

дорожній просвіт, витрати палива, гальма, керованість

динаміка, об`єм багажника, шумоізоляція

20 тис.км 6.5 л / 100 км Поїздки в місті

Очень неприхотливый и надёжный автомобиль. При моторе 1.2 динамика конечно слабовата, но мне хватало. При должном уходе служит верой и правдой. Заводится в любую погоду, на зиму вместо родной 13 резины ставил 14, но и без этого дорожный просвет достаточный. Комфорта со временем хочется больше, но этому предела нет. Объем багажника маловат, но нам для двоих хватало. Конструктивно можно было продумать лучше: передние стойки ограничивают обзор, надо привыкнуть. Задние колеса расположены у самого бампера, поэтому в дождь заднее стекло быстро загрязняется, а в боковых зеркалах обзор слабоват.
Салон небольшой, но не тесно, все под рукой, эргономичный.
Проблем с запчастями не было, хотя стоимость их часто неоправданно высокая. Зато расход радует, по трассе получалось около 4 литров, в городе 6.5. Ну и благодаря габаритам проблем с парковкой практически нет.
Очень нравится высоко расположенные сиденья, удобно. Однако из-за небольшой базы это снижает устойчивость на поворотах.
В целом неплохая машинка, 8 из 10

Добре 3.6
Volvo XC60 2024

Volvo XC60 2024

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, гальма

об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, керованість, ціна, шумоізоляція

Перший власник 12 тис.км 10 л / 100 км Подорожі

Смикнуло мене купити ще раз Вольву... в плагін-гібриді підкупило можливість їздити на електриці, маю такий досвід на СуперБ, дуже задоволений. Але це ж наче паркетник, бо на СуперБ я залишив за рік на наших дорогах 5 колес, пневма, а потужність просто рве! Преміальний салон, все м'яке, але при цьому якесь куце і місця для дрібниць фактично нема... куций підлокітник і бардачок, такі собі вузенькі кишені бокових дверей, хоч і м'якеньких. Наче й непогана керованість, але лишень в місті, бо далі на тесдрайв не дали, а за містом ой капець - після 100 тримаєш те кермо двома руками, бо носить її від легкого руху. Такий гарний звук, але така погана система! Нічого на ній не відрегулюєш без втрати контролю дороги. Це безпека?!!! Двері, доречі, прикривають пороги - це великий плюс проти того ж Х5. Підвіска комфортна, пневма, але якщо заїхати на високу перешкоду, то треба перейти в режим відповідний і тільки тоді авто піднімається. А якщо мені достатньо підняти авто, то так не можна.
Ну і накидаю негативу.
В електричному режимі задній привод шкрябає як на жигулях... аж потім заводиться двигун і їде якось. Той двигун реве як скажений при розгоні. А їсть... якщо їхати крейсерська 120-125, то не менше 9л/100км. За кордоном де можна їхати 140 - 11+. На 140 вимикається "автопілот" ... капець, ну на ВАГ такого не бачив... розпізнавання знаків в Україні не працює - навіщо ж брешуть продавці в Україні? Але хай би не працювало - так це коло з двома мінусами на щитку і на проекції дратує. Фари, які типу вирізають в автоматі - повна лажа. Вони миргають як світломузика, дратують зустрічних і водія. Якби ж я не бачив, як то працює в Тігуана, СуперБ, ІД - то може б думав, що так треба.
А щиток водія... ну це просто жах - сьогодні всі дозволяють налаштувати вигляд під себе, тут же - НІЧОГО! не можна змінити. Так навіщо його цифровим робити? Вже б поставили як в старину стрілочки. Заради карти? Так вмикаєш не гугл-карти і все, чорна діра перед вами.
Окремо про роботу застосунку - авто і застосунок кожні три місяці вимагає зайти знову. То б нічого, але глобальна система Вольво, досить зручна для перегляду параметрів [але не так як Волькфагенівська] і глючна, та й в акаунт по смс не зайти, якщо акаунт по номеру телефону, бо смс не приходить. В результаті починаються "танці з бубном" і тратою часу для поїздок на сервіс, що не реально, коли твої поїздки від дому до дому вимірються тисячами кілометрів і тижднями...
Висновок - Вольво ближче до авто з Китаю настільки, що володіння нею мало би коштувати відповідних коштів. І я ніколи не погоджусь з твердженням, що це преміум авто - ні, це середняк на рівні концерну ПСА, єдиний його плюс - це салон. Але тоді до чого ж тут авто, якщо воно схоже на дорогі меблі?

Lexus IS 2006

Lexus IS 2006

дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

298 тис.км 10 л / 100 км Поїздки в місті

Одразу скажу, що я фанат Лексусів в цілому.
Це моє перше авто і враження від нього тільки позитивні. Динаміка, комфорт, керованість, дизайн кузову і салону - все прекрасно. Не дивлячись на 2006 рік випуску, ще тоді японські інженери продумали, щоб в цьому авто було все для максимально цікавого і приємного користувацького досвіду!

З мінусів можу назвати це ціни на обслуговування паливної системи, це єдине, що тут дороге, тому слідкуйте за якістю дизеля і вчасно обслуговуйте форсунки і насос, відносно невеликий кліренс, але такі авто і не купляють для поїздок за містом по бездоріжжю, і компактний простір позаду в салоні, але це легко фікситься покупкою GS моделі :D

Тож однозначно можу рекомендувати дане авто. Ідеальне поєднання ціни - якості в наш час.

Ford Mondeo 2013

Ford Mondeo 2013

дизайн кузова, дорожній просвіт, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

219 тис.км 5 л / 100 км Поїздки в місті

Купив авто спонтанно і не пожалкував. Шукав авто на кожен день. В цілях комфорту і економії. Перше моє дизельне авто. Росхід приємний. Були сумніви щодо 1.6. Але після тест драйву зрозумів, що мені достатньо. Можна чіпанути, видалити екологію і заглушити ЄГР, але я противник цього. Після прогріву в гаражі ніякого дискомфорту і сморіду вихлопу соляри Авто задоволений на 100%. Ліфтбек оптимальний варіант, кому потрібен седан з містким багажним відсіком універсалу. Всім добра.

Погано 1.2
  • Погано
    1.2
Audi Q7 2013

Audi Q7 2013

динаміка, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

200 тис.км 15 л / 100 км

Доброго дня. Пишу відгук про AUDI Q 7 3.0 TDI. 2013 р.в Приїхала з США пошкодження не суттєві.Відремонтували.Авто яке потребує постійних вливань грошей не малих грошей. Під час екплуатації буквально через 300км загремів ланц ГРМ.Було прийнято рішення замінити.Ось і від того часу ремонти не закінчуються.Авто крайнє не надійне. Ломається все під ряд.Салон хоч рахується як преміальний а на самому ділі просто дно.Боремся постійно з гримучим заднім рядом і панорамою.За рік мук з тим авто загалом було затрачено понад 10000$.Авто не ліквідне. За рік ціна впала на 10000$.І розхід палива хто би що не говорив , по місту 15л дизеля а по трасі 11-12 л і це при дуже охайній експлуатації.Не рекомендую таке авто.

Відмінно 4.6
Mitsubishi ASX 2023

Mitsubishi ASX 2023

об`єм багажника, шумоізоляція

Перший власник 8 тис.км 7 л / 100 км Сім'я

Перше -- багажник. Дійсно замалий, тому відразу поставив додатковий на дах. Прочитав щойно відгук, що ремінь б*є об стійку -- дійсно, аж посміхнувся. Брав механіку, бо планую возити прицеп вагою десь 1т. Попередній автомобіль був Мазда 3. Якщо порівняти, то в цього і двигун по кінським трохи потужніший і моменту трохи більше, але на 100 кг важчий, та мазда якось веселіше їде.
При купівлі порівнював з дастером. Там багажник здоровецький. Та в салоні просто жах. Ще думав за сузукі, але тоді механік не було в місті, можливо звернув би увагу на СКросс.
Так от, задня спинка надто вертикальна, хоча пасажири на недовгих поїздках цього не помічали, та і я сам ззаду не буваю.
Круто, що багато подушок безпеки. Зпереду скрізь і ззаду шторки. Кріплення для дитячих сидінь.
Кліренс. Це окрема тема. Будь-які бровки можна взяти.
Фари світять гарно. Та вимкнути повністю не можна. Є три режима: авто, ДХО, світло. Авто це або ДХО або Світло.
Так як механіка, то бак на 63л. В автомата, здається, на 5л менше.
Мультимедіа. Не оригінальна. Чомусь не захотіли мітсубіші перекладати на українську, тому з салону якась китайська. Без кнопок. Ну вже що є. Камера заднього виду має статичні полоски жовтого та червоного кольорів. Хоча бортовий компютер української не має. Цікаво як так.
Трохи шумно. Але можливо ще і багажник на даху додає своє.
Я не великий спеціаліст в автомобілях, та за схожу ціну в конкурентів набагато кращі комплектації. Хоча можливо якістю беруть. ??
За 7к лише колесо раз пробив. І магнітола переключилась раз на ієрогліфи.

Відмінно 4.6
Fiat 500e 2015

Fiat 500e 2015

дизайн кузова, динаміка, коробка передач, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, об`єм багажника

56 тис.км Поїздки в місті

Це, напевне, найкращий автомобіль для повсякденного використання у місті.
Комфорт - досить не погано. Машина відчувається не легкою, відсутнє відчуття «бляшанки», через що реакція на не дуже добре дорожнє покриття адекватна; Маневреність - невеликі розміри, тому паркуюсь де завгодно і як завгодно. У потоці також немає проблем швидко перелаштуватися через 3-4 смуги;
Динаміка - для таких розмірів автомобіля - вражає, особливо 20-70км/год. Зазвичай з будь якого світлофора їдеш першим. Після 70 км/год авто прискорюється вже не так динамічно, проте і цього достатньо. Максималка - 130-140 км/год. На максимальній швидкості відсутній дискомфорт чи щось ще, але довго з такою швидкістю не проїдеш;
Запас ходу: реально взимку по місту Київ - 70 км: декілька поїздок по 10-20км з пічкою і підігрівами. Якщо за 1/2 рази - до 100 км. По трасі - приблизно 100 км за зимових погодних умов та швидкості до 90 км/год.
Зарядка: максимум 6 кВт/год, тобто умовно від 0 до 100% за 4 години. Зазвичай заряджаю при потужності 2 кВт/год і за 5 годин авто заряджається з 40 до 100%.
Витрати: за місяць проїзджаю близько 1700 км. На цей пробіг взимку витрачається 450 кВт електроенергії, що за нічним тарифом становить близько 1000 грн., тобто 0,66 грн/км або 66 грн/100км.
Надійність: поки не стикнувся з чимось критичним, але трохи набридає гуркіт підвіски. З нею все ок, вона просто така і з цим доводиться жити.
Місткість салону: для двох - супер; втрьох - можна; четверо - можна, але не пробував. Багажник маленький, але якщо треба - розкладаються задні сидіння і можна вмістити щось габаритне.

Загалом - якщо розглядати для купівлі, то треба однозначно спробувати і тоді вже не сумніватися у своєму виборі, тому що для щоденного пересування містом це найкращий варіант.

Добре 4.0
JAC S2 2017

JAC S2 2017

дизайн кузова, дорожній просвіт, коробка передач, витрати палива, вартість обслуговування, ціна

динаміка, якість матеріалів, об`єм багажника, шумоізоляція

80 тис.км 7.5 л / 100 км Сім'я

Купив jac s2 у перекупа після 1 власника з салону. Авто був в цілому в гарному стані. Зовнішній вигляд як на мене 5 із 5.
Динаміка по місту ще більш менш, але по трасі дуже не вистачає потужності. Салон начебто і шкіра, але китайська. Пробіг 80к +, а на сидушці водія вже тріснута шкіра. Пластик теж "бюджетний", трішки все воно скртпитл в салоні. Підвіска жорстка, на деяких "лежачих поліцейських" відчуваєш , як боляче твоєму авто. Комплектація за ці кошти класна. Але найголовніший плюс - це НАДІЙНІСТЬ даного авто. За 12000+ єдина поломка - це згорів запобіжник на прикурювач.
Висновки: бюджетний надійний автомобіль, який , як на мене коштує своїх коштів.

Добре 3.2
    3.2
Peugeot 206 2008

Peugeot 206 2008

дизайн кузова

якість збірки, витрати палива

120 тис.км 10 л / 100 км Поїздки в місті

Головне не брати іранської збірки. Туди напевне запихали все найгірше. Машини йшли на Росію, без кондиціонера, без abs. Це седани. Двигун бензин 1.4, з так званими "мокрими циліндрами", блок циліндрів алюмінієвий. На 80 тис. пробило прокладку. На сервісі Пежо сказали, що іранці заливали якийсь тосол, що розїдав прокладку. На ГБЦ утворилися раковини. Потрібно було шліфувати. Через 30 тисяч знову пробило прокладку. Знову попав на 8000 грн. В корках гріється. Рульова застукала на 120 тис. Прийшлося міняти. У вилки зчеплення відломився один з тримачів вижимного підшипника. Прийшлося міняти все зчеплення, бо потрощило корзину. З того часу почали злітати тяги коробки передач. Єдиний плюс - кузов. Досить міцний і не іржавіє. Десь вичитав, що бляха кузова має товщину 0.3 мм.

Відмінно 4.4
Honda Civic 2007

Honda Civic 2007

дизайн кузова, динаміка, якість збірки, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

дорожній просвіт, якість матеріалів, коробка передач, вартість обслуговування

180 тис.км 10 л / 100 км Поїздки в місті

Купил машину "с рук" у очередных перекупов. К слову - это была моя первая покупка, первый автомобиль. Выбирал я тогда среди фокусов, астра классик, лансер 8/9. Но увидел в продаже восьмой сивик, он же "космолет", и не смог устоять.
От авто остались положительные воспоминания и впечатления. Кроме одного: робот. Первые 2.5 года он меня не беспокоил вообще. Потом стал выкидывать "приколы". Из разряда, когда тащишься в потоке или только начинаешь ехать, приборка выкидывает "шестеренку", обороты даешь под 5-6тыс, а машина не едет. Приходилось постоять минут 5-10, и снова все было окей. В последствии проблема усугубилась, авто просто выкидывало ошибку по коробке и приходилось вызывать эвакуатор и тащить в сервис. Там уже с роботом происходили следующие манипуляции: замена сцепления, замена жидкостей и прокачка гидро-контура, адаптация робота в статике и в динамике, перепайка щеток актуатора.
Итог: хорошо что Хонда отказалась от робота с 2009 года. Слишком уж специфический и ненадежный агрегат. В остальном же, и с механикой/гидроавтоматом - смело рекомендую. Это превосходный, уникальный, удобный и что очень удивительно - ВМЕСТИТЕЛЬНЫЙ автомобиль. [Удавалось в нем перевозить два комплекта 17-х колес, 8шт].
Как первое авто, и как бренд, Сивик навсегда останется особняком в моём сердце.
Плюсы: неубиваемый мотор, отличная управляемость, расход топлива, дизайн, удобство и трансформация салона, обилие опций и фишек в салоне, оптимальные для города габариты.
Минусы: роботизированная АКПП, клиренс, мелкие недочеты по качеству материалов и подгонке некоторых деталей, стоимость ремонта основных узлов.

Відмінно 4.8
Honda ZR-V 2023

Honda ZR-V 2023

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна

Перший власник 5 л / 100 км Сім'я

Доповнюю свій попередній відгук Керування Хондою майже еталонне, прискорення лінійне і нема ніякої адаптації кпп за її відсутністю - авто електричне. Дуже гарно їде, просто відпочиваєш в дорозі. Всі перемикачі розташовані ергономічно і всі механічні, нема сенсорних. Сидіння комфортні, 4-5 годин - ніякого діскомфорту не відчув. Фари світять чудово, автоперемикач дальнього світла працює добре, не треба втручатися. Дуже сподобалось що щітки склоочисника міняти дуже зручно, на вимкнутой автіці просто повертаешь їх на потрібний кут и підіймаешь. Склоомивач на щітках і працює дуже економно- тільки як щітки рухаються. Після 110 км/г відчувається шум вітру від дзеркал. Всі склопіліймачі автоматичні, вікна зачиняються одним дотиком. Рекуперація дуже ефектиана і гальмуешь на 80% не гальма. В музиці трошки не вистачає низьких частот а так добра. Навігація тільки України без можливості встановити карти Європи, що дуже не сподобалось, треба користуватися Apple carplay. Налаштувань забагато але один раз зробив та й забув. Хочеться трошки більше шумки особливо на стелі, Важливо використовувати колеса 98Н, вони більш мʼякі. Зрозуміло що фільтра олії та мотора оригінальні але для кондея з аліекспресс - в 4 рази дешевше. А так кожен раз отримаешь задоволення від їзди.

Dacia Sandero StepWay 2019

Dacia Sandero StepWay 2019

106 тис.км 5 л / 100 км Сім'я

Купила для себя как 2 авто. Сразу захотела пригнать авто из Европы , т.к. была для этого льгота. Выбирала дизель,т.к. больше сторонников, что дизель лучше. 1 авто - это Ауди 80 1.8 бензин. Машина танк, поэтому смотрела вторую машину по схожим характеристикам. И нашла- дачиа Сандеро степвей 2 . Только дизель. Она подошла по всем показателям : клиренс, двигатель, размер, цвет, коробка передач 5 ступенчатая, багажник большой. Но, авто подходит только для низких людей. Здоровым мужикам и женщинам там будет тесно. У меня рост 156 см и мне норм . Фильтр масляной, воздушный, масло в продаже для этого авто есть без проблем. Здесь немного электроники. В моей комплектации основная это круиз контроль. Но очень удобная штука. Я живу за городом в деревне. Экономичная машина. Очень сильно меня напрягает , когда на панельке высвечивается "пила". В первый раз пила была с ключиком - это техническое обслуживание надо пройти- замена масла и фильтров. Меня напрягло то, что сама я сбить этот значок не смогла, хоть и смотрела по видео , как надо делать. Поехала в сервисный центр в город. Оказывается надо было отключить все функции в авто - круиз контроль, кондиционер т.д. а только потом сбивать эти значки. А иногда появляется значок "пила" в пути. Вроде и звук в машине и тот же и все одинакова как было, но значок упорно горит. Муж снимает клеммы в аккумуляторе и значок пропадает. Что он значит не понятно. Но когда нибудь приеду на диагностику. Напрягает... Я конечно ездок не супер, но переключая коробку, вроде и плавно и медленно отпускаю сцепление, но все равно чувствуются рывки. В Ауди такого не было. Переключая передачи, отпускаю сцепление и не нажимаю на газ. А только когда отпустила сцепление тогда газую. Может здесь не правильно делаю. Мне в дилере сказали это моя такая техника вождения. Вот только я не спросила а какая же правильная техника . Мужик на мою машину сел и разогнался до 4 передачи без всяких рывком и я даже этого не заметила. Если б жила в городе брала бы только автомат или робот коробку. Ещё покупала пластмассовые штуки на ковролин, т.к. вожу детей и постоянно в машине песок. Купила накладки - совсем другое дело. Тряпочкой протер и все. Есть на озон . Все остальное просто класс. Торможение супер. Ездит ровненько. Я очень довольна покупкой. На сегодняшний день всем советую. Машина почти каждый день ходу.

Відмінно 4.4
Geely GХ2 2014

Geely GХ2 2014

коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, ціна

104 тис.км 6 л / 100 км Поїздки в місті

Авто задоволена, дуже шкода було продавати але хотілось вже щось побільше. Машина не вибаглива, часто їздила на дальні дистанції 500 км+. Для міста взагалі супер варіант , тому що відчувала себе королевою парковки там де інші не могли припаркувався,то я на своїй малихі могла майже зкрізь приткнутися. Я друга власниця і т.к. проблема китайців це корозія, то я одразу обробила днище антикорозом, що власне вирішило багато питань. За весь час експлуатації у мене відламалась лише внутрішня ручка відкривання дверей, більш ніяких поломок не було. До палива машина зовсім не вибаглива, заправляти на самих дешевих станціях, бувало що взагалі 92игим. Своєчасно обслуговувала, тому думаю ніяких проблем і не було. Взагалі як для китайського авто, то супер. Вважаю краще китайське узяти з мали пробігом і поновіше ніж брендове типо але накатане і з пробігом більш 150ти... З цим авто зовсім не було ніякої головної болі. За свої гроші , то супер. Єдине що було , але з моєї вини то я примяла поріг , ну то витягли , проїздила три роки і почав ржавіти. Але думаю на любому авто після такого потім проблеми ті самі, але може на три роки пізніше виповзуть. Салон дивно, але достатньо просторий. Була у матізі, то там як у консервній банці , про китайська такого не можу сказати. Лише проблема що задні двері недостатньо на всю розкриваються, не на распах.

Добре 4.0
Volkswagen Touran 2008

Volkswagen Touran 2008

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна

якість матеріалів, шумоізоляція

370 тис.км 7.5 л / 100 км

Фольксваген тоуран крос 2008 р. 2.0 дизель 125 кіловат на 170 к.сил.
Автомобіль просторий багатофункціональний економічний тяговитий . Як на 2008 р. Багато сучасних функцій корисних. Як у всіх фольцвагенах часто горять лампочки але це не вважається критичним. За три роки користуванням даного автомобіля було виконано такі роботи як:
-кожні 7-9000 км міняв масло двигуна,масляний фільтр,воздушний фільтр,фільтр салону,паливний фільтр .
- масло в коробці DSG.
- зірвало шпильку натЯжителя ГРМ і тут- ремонт ГБЦ ,клапана на заміну,сальник коленвала розпредвала заміна
- новий комплект ГРМ та помпа
-всі чотири армотезатори та чотири спружин.
- заміна саленблоків на всій задній підвісці.
- підшипник ступеці перед два.
- подушки двигуна та коробки перемикача передач.
-новий акумулятор
-генератор реставрація
Це на протязі з періоду 350-380 000 км на протязі трьох років експлуатації.
Хочу надати пораду тим хто хоче авто на вторинному ринку. Прислухайтесь до мене та візьміть авто 2012- та новішого року обов'язково детально зверніть увагу на пробіг та стан авто.
Горя вам незнати . Не думаю що хороша ідея брати авто за 7000 дол та після покупки вложити ще 3 000 щоб вона їхала .

Volkswagen Polo 2004

Volkswagen Polo 2004

382 тис.км 6.5 л / 100 км Комерційні перевезення

Купував Поло для роботи - в день проїжджаю 250-300км. Має м'яку підвіску, легка в керуванні, зручна в паркуванні. За 182тис. пробігу поміняв передні стійки, робив ремонт мотора через рік після покупки: замінив лише кільця. Міняв стійки стабілізатора. Ремонт стартера.
Дуже економна. Дешева в обслуговуванні. В загальному дуже задоволений нею. В салоні пластик не гримить і не скрипить. В салоні місця достатньо.
Бачу в ній лише один мінус це штатне світло, дуже слабке.

Nissan Pathfinder 2014

Nissan Pathfinder 2014

90 тис.км 8 л / 100 км Сім'я

З того моменту, як я його тільки побачив і через 4 роки, одні тільки позитивні слова про цю машину. Свого патфайндера ми купували перші в Чернігові, нам його пригнали на показ із під Києва. Їх ще було мало в Україні, тільки почали з'являтися. За всі роки не було жодного разу, щоб з ним щось було не так. Швидкий, дуже динамічний на трасі і в місті, економний для свого класу, просторий, аж занадто, всередині. Є повноцінний 3й ряд сидінь, а коли 2 задніх ряди складаються, то виходить рівний, великий диван, без перепадів. У нас базова комплектація, та в ній все необхідне є. Колеса 18, гуму зразу поставили всесезонну і всюди їздили без якихось нарікань. Наш Патфайндер себе дуже гарно показав, коли в 22му ми з родиною виїзжали за кордон. Я переймався на цей рахунок, бо ми їхали з нашою дитиною, у якої інвалідність 1 групи, і якщо б з машиною щось сталось, а на вулиці ще мороз, то не знаю, що б ми робили. Бо навколо були орки і ми їхали якимись селами та полями. Дорога до Італії в цілому зайняла 9 днів, за цей час тільки доливали пальне. В підсумку скажу, що машина супер, ми в неї за 4 роки ні разу не заглядали, тільки мийка та заміна мастила. Так що, хто шукає надійне та величезне, комфортне авто, то можу сміло рекомендувати.

Відмінно 4.2
Opel Sintra 1997

Opel Sintra 1997

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, гальма, керованість

якість матеріалів, якість збірки, витрати палива, вартість обслуговування, ціна, шумоізоляція

12 л / 100 км Комерційні перевезення

Машинка очень мне нравится.После покупки вложили очень много.Лобовое стекло,резина покупали зимнюю.Поменяли ремень ГРМ, корзину с маховиком,сцепление,пружину переднюю и заднюю, амортизаторы задние.Сейчас под замену передний подшипник и уже 5- й по счету бензонасос.Это главная моя головная боль.Бензонасосы меняю каждые три - 6 месяцев.Покупали и дорогие,всякие.Что делать, посоветуйте? Где найти оригинальный насос? На разборках как бы нашла,дороговато конечно,но где гарантия,что без обмана.Мелочи всякие уже и не пишу,но наверное,если всё сложить,то с салона купили бы уже машину.Машина проблемная мне попалась,но бензонасос меня Ручник не работает, всё поменяли, всё равно не держит.Кондиционер тоже не работает.Спидометр перестал работать и датчик топлива через раз показывает.

Hyundai i30 2010

Hyundai i30 2010

шумоізоляція

191 тис.км 6.5 л / 100 км Подорожі

Авто просто бомба, пуля на свої гроші.
Динаміка, керованість просто на висоті.
Дешевше в обслуговуванні авто особисто у мене ще небуло.
Виніс усю підвіску, абсолютно все і це на сьогодні січень 2025 року поставив усе новеньке і це 25000 грн разом з роботою.
Замінив всі рідини і це встало в 4000 грн з роботою.
Дешева як болгто в обслуговуванні.

• Відгук був корисний?
Вам подобається ця сторінка?
Відміна

Відгуки за типом транспорту

Відгуки про марки

ВАЗ / Lada (10860) Toyota (7034) Volkswagen (6545) Ford (6427) Nissan (6084) Renault (5966) Hyundai (5348) Opel (5266) Chevrolet (5194) Kia (4875) Mitsubishi (4576) Skoda (3580) Mazda (3303) BMW (3239) Daewoo (3218) Audi (3145) Peugeot (3093) Honda (2986) Mercedes-Benz (2807) Citroen (1946) Subaru (1758) Fiat (1651) Volvo (1643) ГАЗ (1517) ЗАЗ (1509) Suzuki (1466) Chery (1465) УАЗ (1313) SsangYong (972) Lexus (949) Geely (927) Dodge (675) Lifan (612) Land Rover (609) SEAT (599) Jeep (590) Москвич/АЗЛК (557) Infiniti (555) Chrysler (485) Great Wall (434) Dacia (331) ИЖ (277) Cadillac (250) Alfa Romeo (242) Saab (236) Acura (228) Rover (201) Porsche (185) Jaguar (184) Daihatsu (182) BYD (153) Smart (131) Pontiac (118) Lancia (111) ТагАЗ (107) MG (89) FAW (86) Hummer (86) Lincoln (77) Isuzu (75) MINI (70) Iran Khodro (64) JAC (64) GMC (49) Datsun (48) Tesla (46) СеАЗ (42) Ravon (41) Haima (38) Mercury (32) Buick (30) Saturn (30) Scion (28) ЛуАЗ (28) Hafei (26) Maserati (26) Plymouth (24) Samand (23) Богдан (22) Bentley (20) КамАЗ (20) Lamborghini (18) Chana (17) Dadi (17) Lada (16) ZX (16) Derways (15) Samsung (15) Brilliance (13) Proton (13) ЗИЛ (12) Oldsmobile (11) Aro (9) Dongfeng (9) Ferrari (9) Iveco (9) Mahindra (9) Changhe (7) ВИС (7) TATA (6) Asia (5) Haval (5) Maybach (5) Aston Martin (4) Changan (4) Eagle (4) LDV (4) Landwind (4) Saipa (4) Yamaha (4) Zotye (4) Baw (3) Geon (3) Lotus (3) Aixam (2) Austin (2) Bugatti (2) FUQI (2) Fisker (2) Geo (2) Hyosung (2) Jawa (ЯВА) (2) Luxgen (2) Minidiger (2) Rolls-Royce (2) Shineray (2) Shuanghuan (2) SouEast (2) Viper (2) Кремінь (2) РАФ (2) Abarth (1) BMW-Alpina (1) Bajaj (1) Barkas (Баркас) (1) Borgward (1) FSO (1) Fiat-Abarth (1) Foton (1) Hindustan (1) IFA (ІФА) (1) MAN (1) McLaren (1) Musstang (1) Polestar (1) Thunder (1) Tianma (1) Vauxhall (1) Wartburg (1) Xin kai (1) Амур (1) Днепр (КМЗ) (1) ПАЗ (1) РУТА (1) Ретро автомобілі (1) СМЗ (1) Саморобний (1)
Хочете придбати автомобіль та сумніваєтесь в правильності вибору? Читайте відгуки від власників машин, на власному досвіді яких розібрані плюси та мінуси авто, проблеми в експлуатації та обслуговувані. В каталозі автовідгуків на AUTO.RIA зібрано більш ніж Відгуки про будь-які марки та моделі авто, які призначені допомогти Вам з вірним вибором машини. Відгуки про авто враховують поради та досвід автовласників мишин різних років, коплектацій та модифікацій.