Ми використовуємо cookie, щоб вам було зручніше користуватися сайтом Детальніше →
Все про 16 видів перевірок на AUTO.RIA

Відгуки про автомобілі

Фільтр
Ford Mondeo 2010

Ford Mondeo 2010

динаміка

250 тис.км 7 л / 100 км Подорожі

Це в мене вже друга така машина, тому є що розповісти. Авто більше підходить до траси, бо любить рівне покриття і завелика для вузьких вулиць. Зате у поїздках на далекі відстані ніколи не відчував втоми. Добре розганяється, але на жаль комбінація їзда+швидкість стала відчутно дорога, тому вже не кожен це оцінить. Великий салон і сидіння не для тендітних будуть для нагоди тим, хто цінить як свій особистий простір, так і інших. Багажник я б сказав взагалі безрозмірний, двічі переїхав з допомогою своїх фордів у зв'язку з війною. Машина працьовита, терпляча, надійна, економна для свого сегменту.

Citroen C5 Aircross 2020

Citroen C5 Aircross 2020

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, витрати палива, вартість обслуговування, керованість, шумоізоляція

70 тис.км 5 л / 100 км Подорожі

Відгук від дівчини:
Зверніть увагу на різниці у двигуні! Купила собі 2.0 turbo дизелів та це супер сила. Саме на 2.0 можна відчути якість цієї машини. за 4 роки експлуатації жодного разу не зверталася за сервісним ремонтом, лише обслуговування за регламентом. Вся елеутронніка чудово працювала, всі зручності для міста та на далекі відстані 2000км дальність.
Зручно:
-обмежувач швидкості по місту 50 і ви ніколи не порушуєте,
- дуже зручні сидіння, як в ауді.
- стартує з місця відмінно, огляд хороший.
-звукоізоляція відмінна!
-тканина за 4 роки в салоні в ідеалі!! -Дуже здивувала якість! хотіла РRAV 4, але ситрушка виграла за ціною та порадував комфорт .
Мінуси: задні сидіння, не розумію навіщо було робити 3 окремі і без підлокітника. Більше мінусів не помічено, обожнюю її і думаю над новою 2026р від пежо або ситрушки, хоча було упереджене ставлення до французів.

BMW 3 Series 2012

BMW 3 Series 2012

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

Перший власник 265 тис.км 5 л / 100 км Сім'я

Комплектация-Sport Line
Cалон Dakota Coral Red BMW оригинальный
Пробег 264 000 весь пробег трасса 100%
Литые диски разно-широкие BMW M Double Spoke 441 покупал отдельно 5000 евро
Передние 225/45/18 , задние 255/40/18.
Резина Pirelli Sootozerro1000 евро runflat с звездами BMW-зима 2023г пробег около 3000км
Я один и единственный владелец этого авто. Выбирал и заказывал комплектацию сам лично, в апреле 2012 года за границей.
Чипов нет, колхоза нет, все оригинал.
Авто всегда и сейчас обслуживается только у официального дилера.
Масло BMW 0w40 LL
Экология на месте
Старт стоп никогда не используется
Что менялось?
Тормозные диски менялись с каждой второй заменой колодок.
Тормозная жидкость раз в два года.
Весь сервис вовремя, всегда, до последнего дня у официального дилера.
Развал схождения 2 раза в год при замене колес лето-зима
На 200 000 км обслужил на 6000 евро было сделано:
Впервые вспотела одна стойка, были заменены все 4 стойки.
Масло в коробке 1000 евро соответственно с фильтром и поддоном
Масло в заднем мосту 100 евро
Ремень первая замена 200 000 км
Демпфер крутильных колебаний-потрескался от соли на дороге, передний сальник при замене демпфера обязательно, ролики
Сайлентблоки передние и задние-можно было не менять.
Весь этот ремонт 6000 евро
в 2021 году загорелся чек на замену аккума, он ездил, заводил все норм, на сто сказали можем перепрописать и он дальше будет ездить, но поменял на новый около 500-700 евро не помню точно, но это оригинал -AGM-
250 000 км ремонт генератора 1000 евро -замена щеток
Лобовые стекла, менял 3 или 4 раза, стоимость замены 1000 евро-оф.диллер.
Машиной владел 13 лет. Однозначно лучший авто которым приходилось владеть, до этого менял машины раз в три года.
недостатки:
1. горловина для залива омывайки, нужно заливать очень тонкой струйкой, что очень не удобно на морозе и ветру.
2. дважды менял фильтр сетку в бачке для омывайки-забивается от разных типов незамерзаек, а бачок если что находиться под передним крылом. Но если ездишь только в европе то омывайку заливают при замене масла, т.е. очень редко.
3. На 12-м году облезли ручки на дверях на водительской двери внутри, какая то резина эко или хз.
Это пожалуй и все недостатки. Расход трасса 90 км/ч-3.9л
130 км\ч -5.1 л. 200-240 км/ч -до 7 л.
Расхода масла не было никогда!
Что удивило? За весь пробег-не поменян не один подшипник ступицы-с ними все ок, по мотору-только масло и фильтры-хотя слышал много переживаний по поводу цепи- все ок,, ни разу не чистил форсунки-с ними все ок, с турбиной тоже никогда не было проблем-с ней все ок, наконечники все родные-с ними все ок, по сажевому- на пробеге 250000 на табло засветилась рекомендация проверить сажевый фильтр-у него прописан ресурс 250000, а дальше чистить или менять, или хз, но на ходовых качествах и расходе это никак не отразилось.
Купил бы я еще раз этот автомобиль? - Да, вне всяких сомнений.
Авто продан, в июне 2025.

Mitsubishi Outlander 2006

Mitsubishi Outlander 2006

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна

витрати палива, шумоізоляція

10 л / 100 км Поїздки в місті

Користувався Аутлендером з 2020 по 2025 р. Механіка, 2.0. бензин. Супер автомобіль хоча і має вже вік.

По мінусах: трохи під'їдає масло, шумить задня частина кузову, витрати пального.

Все інші залишає приємні відчуття. Врахуйте, що це мінуси вже на 20-річну машину. Звісно вік грає роль, але для першого автомобіля це надзвичайно серйозний апарат.

Продав його в 2025. Назавжди залишиться в пам'яті, як перший, дуже крутий автомобіль.

Nissan Note 2008

Nissan Note 2008

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, коробка передач, простір салону, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна

230 тис.км Поїздки в місті

Один з найкращих варіантів авто для міста та села, в сім’ї маємо 2 таких екземпляри, ні один не підвів, всі двигуни хороші, що дизель К9К що бензинові, звичайно на автоматі в парі з мотором 1.6 бензин то взагалі кайф, всередині з комфортом сідає 5 дорослих людей, кліренс дозволяє проїхати по сільській місцевості взимку, коли ще не почистили сніг, на ГБО Нота стає дуже економною, в місті на бензині з автоматом бере 9 літрів палива, тому ГБО якраз доречне, але їздити на короткі дистанції то можна і не ставити, мотор атмосферний і дуже ресурсний так як і звичайний класичний автомат гідротрансформатор, запчастини дешеві, звичайно рівень шумоізоляції замалий, але ж це можна поправити, щодо малого багажного відсіку то я б не сказав що його не вистачає, якщо забрати фальшпідлогу то поміститься доволі речей, а якщо потрібно перевести щось габаритне, то задній ряд сидінь рухається, як і передні , тобто його можна навіть не складати. Підвіска м’яка, стійки не заважають кругозору, місця для високих людей достатньо по всьому салону, якщо комплектація гарна то взагалі топ, хто думає брати взамін щось інше в цьому ціновому сегменті добре подумайте, ніякі Кіа, Хюндай чи Рено не зрівняються з японською надійністю!

Geely MK 2013

Geely MK 2013

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

85 тис.км 8 л / 100 км Поїздки в місті

Мої Вітання! Тривалий час розмірковував над вибором "корчика для роботи, поїздок на озеро, Сім'я і т.п", бюджет 1500-2500$ рік був для роздумів 2019й. Переглянувши безліч варіантів ваз, део, шевролє, Опель, Чері, лади ..і т.п. дєрьмо зовсім випадково трапилась нагода з джилі мк, до того не раз бачив ск на дорогах, але якось "Китай" завжди думка. І от спробувавши після "тої дрочі варіантів" проїхати тим більше, припала МКшка, та ще й у білому кольорі і мах комплектації. Га/бензин, мотор 1.6, Єдине що Б/у. На даний час катаю на джильці уже третій мк і кращого корчика годі шукати, головне щоб без колхозу був варіант. Влаштовує все, а особливо двигун та КПП тойоти, задня балка та дизайн, простота та дешевизна обслуговування.
Ну і головне ЦЕ РОКИ ЗА СВІЙ БЮДЖЕТ!

Мк грос Не раджу, гниють страшне.
Короче мирного неба!! Слава ЗСУ, і надійних коней, а до них здоров'я!! Мк Топ за свою ціну

Honda Clarity 2018

Honda Clarity 2018

динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, керованість, ціна, шумоізоляція

270 тис.км 4.5 л / 100 км Сім'я

Шикарне авто, комфортний салон, великий багажник. Проста у керуванні, наваротів, як в Теслі - тримає смугу, захист від зіткнення, бачить пішоходів, адаптивний круіз та багато іншого.
Як би її просто назвали Accord Gybrid, популярніть була б в рази вище, та ціна більша.
Дуже класне авто за свої гроші. Вважаю, краще в своїй категорії з таким пробігом на єлектриці.

Daihatsu Terios 2007

Daihatsu Terios 2007

дизайн кузова, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, простір салону, гальма, ціна

динаміка, об`єм багажника, витрати палива, вартість обслуговування, керованість, шумоізоляція

150 тис.км 10 л / 100 км Поїздки в місті

Хочу поділитися з вами історією покупки данного авто. Мета покупки була купити авто для зими, це у мене 5 авто в родині, тому хотілось щось на бензині, автомат та повний привід. Наче є паркетник на повному приводі, але він дизельний, в зимку довго прогрівається салон. Передивився дуже багато варіантів, головним претендентом був Сузуки Гранд Вітара, 2.0 бензин на автоматі, але то автівка хлам, то автівка добра, але ціна завелика. І ось попався на очі данний бренд Дайхатсу, я про нього знав що він дочерне від Тойоти, наче маленький РАВ4, але вже на інтегрованій рамі, повний привід без муфт, та є якісь блокіровки. На той момент у продажу було 4 варіанта в моєму місті, почав як належно з самого дешевого, ну там просто був шматок іржі на колесах який димів. Після розчарувань перегляду декілька вариантів, вирішив поіхати дивитися самий дорогий, а там вже торгуватися. Домовився з власником про зустріч та поіхав дивитися. Наче фарбований, там вмятина, магнітофон розбитий, наче іде, але на газу не іде, стучить двигун, а в іншому непоганий. Торг правда був мінімальний, зваживши всі ризики вирішив брати.
І ось я новий власник Терика, радість моя була не довга, тому що запланував ремонт двигуна. Тут починається саме цікаве, то що вам не розповість жодний власник терриоса, це двигун, наче і тойота, але с запчастинами просто біда, наче по ВІН коду підходє, а в дійсності ні, дуже багато було повернень запчастин, нічого немає в наявності, ціни на орігінал космос, чекати 1-2 місяці та кажуть що замовлене не приізджає. По двигуну проблема задири в циліндрах, тому що маленьки поршні, максимум ходять 100 тис. і треба точити блок с заміною поршнів на ремонтний 0,25, знову нічого в наявності немає, цепок грм в орігіналі дорогий, замінник не зрозумілоі якості. Десь за місяць приізджають всі запчастини, починаємо ремонт, все зібрали, повна капіталка. І тут саме цікаве, після ремонту проіхав 60 км і рветься новий цепок ГРМ. Ну и тут повний капець, всі 16 клапанів загнути, автомагазин жодні гарантіі не хоче нести, каже, можемо на наступне замовлення зробити знижку 5%. Клапани замовляв 5 разів, жодний не підішов, вкладиши теж, то більше, то меньше. Це просто жах який то ремонтувати двигун Дайхатсу. Дякуючи одному чоловіку, котрий тримає розбірку по таким автомобілям, він вже в курсі що туди треба і у нього було все що треба для закінчення ремонту двигуна. І ось вже я пів року як власник Дайхатсу, але не ізджу на ньому, В той момент я дуже шкодував що купив дайхатсу, дуже багато грошей витратив на ремонт двигуна. Ну а потім після ремонту двигуна, він знову мене розчарува іншими проблемами, гуде міст, витрати палива, витрата газу, треюба обслужити ходову частину, електрика, не працює кондиціонер, кардан з люфтом, шрус трищить. Нагадую, що це був самий кращий варіант на авторинку. Грошей вистачало, тому все відновлював новими запчастинами, замінив майже все, купив нові диски OZ Racing, нову гуму, замінив мастило в раздатке, мостах, полагодив кондиціонер, замінив розбиту магнітолу і дуже багато по дрібницям.
Тому на данний момент автівка добре іде, споживає 11-12 літрів газу. Дуже класне вийшло, але треба слідкувати за кузовом, корозія лізе дуже швидко.
На данний момент радію володінням цього авто, працює кожен елемент, нічого не стучить, не грімить. В такому стані продавати цей авто нікому не буду, тому що вартість моєго екземпляру коштує 2 рази більще ніж я купив його.
По експлуатаціі декілька слів, ніва на максималках, або УАЗ, висока посадка, клиренс високий, але це тойота, все надійне, правда швидко не поідеш, 90-100 комфортна швидкість. Багажник замалий, але що треба влазить.
ПІдводячи підсумки, знову я би не купив такий автомобіль, але вклавши в авто половину вартості, отримав справний автомобіль яким можно користуватися. Люди які в авто не розбираються, запитують що за китаєць, що дуже розчаровує

Mercedes-Benz E-Class 2010

Mercedes-Benz E-Class 2010

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

вартість обслуговування

280 тис.км 8 л / 100 км Подорожі

Mercedes Benz E350CDI W212 Автомат 7G Tronic+

Автомобіль комфортний, динамічний, економний як для 3.0CDI V6 , ходова мʼягка по ремонту не примхлива , за 2роки експлуатації, замінив дві тяги стабілізатора, подушку на коробці. А так все по регламенту, олива в двигуні , всі фільтри що 8-9тис., олива в коробці один раз замінив після покупки. Єдиний мінус на 3.0 двигуні на задньому приводі - задні колеса це розхідник ???? швидко стираються, краще брати повний привід на мою думку. По салону на мій погляд шумоізоляція на вищому рівні , салон , багажне відділення - місткі.
Світло дуже хороше, асистенти працюють на відмінно. Згадую цей автомобіль з посмішкою. Рекомендую.
На даний момент придбав кросовер , з таким же двигуном 0М642 , ML350CDI X166

Kia Optima 2018

Kia Optima 2018

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

95 тис.км 9 л / 100 км Подорожі

Перед тим як купляти начитався відгуків про прокрутку вкладишів та кап.ремонт двигуна.
Вирішив дослідити це питання. Коротше в Америці відсоток браку був на рівні 10.5% від всієї кількості проданих машин, а це менше ніж у конкурентів.
Після 17 року брак пофіксили тож проблема вирішилася, і данних про масовий капремонт двигуна я не знайшов.
Тепер з приводу машини. Середня витрата пального в мене місто 11 траса 7л/100. Для такого корабля вважаю класний результат.
Готуйтеся до того що вона жре мастило. Я купив з пробігом 75к, і вже тоді доливав. Коли купую 5 літрів мастила, одразу після заміни заливаю приблизно 4,5 л, і потім просто доливаю 0.5 протягом 8 тисяч і цієї 5 літрової пляшки вистачає від заміни до заміни.
В мене мінімальна комплектація, але є планшет з Ейпл/Андроід карплей.
Машина не низька, за рік нічого окрім мастила не міняв.
Машиною дуже задоволений, оглядовість, простота керування все супер. В мене це 7 машина і є з чим порівнювати. Їздили на ній в Європу родиною, багажник вмістив чотири валізи та купу пляжних речей.

Одним словом беріть і не пожалкуєте.

BMW X3 2006

BMW X3 2006

об`єм багажника

304 тис.км 7.7 л / 100 км Подорожі

Маневренний та динаміний автомобіль, на двигуні 2.0d розхід палива 7.7/100 км., чудовий огляд та керованість.
З мінусів: поломки турбіни, тріщини системи охолодження в старих авто, не мала вартість ремонту.

Chevrolet Volt 2016

Chevrolet Volt 2016

дизайн кузова, динаміка, якість збірки, вартість обслуговування, керованість

дорожній просвіт, об`єм багажника, простір салону, ціна

Перший власник 147 тис.км 7 л / 100 км Подорожі

В целом очень хорошее авто , за все время не имел проблем с данным авто , динамика , расход отличный для данного авто , авто надёжное, клиренс маловат плюс после установки защиты двигателя он ещё уменьшился. Маленький багажник , но и авто не большое. Отличная батарея да и в целом гибридная система.

Renault Zoe 2017

Renault Zoe 2017

40 тис.км Сім'я

Моя машина была с батарей 40 кв. Брал с пробегом 30 тыс. км. Пригоняли комплектацию для рынка стран Скандинавии, с заводским сабом. При наших погодных условиях это было основное требование, так как имеет некоторые дополнительные функции необходимые в холода и лучше обработку кузова. Зимы хоть и не такие суровые, но все равно это не лишнее. Почти за три года наездил 80 тыс. и продал практически за те же деньги что и брал. Но секономив на топливе стоимость еще одной такой машины. Реальный пробег больше 300 км. при обычной езде, на одном заряде, очень хорошо работает реперкуляция. Проверено лично, проезжал не один десяток раз. При зарядке дома по ночному тарифу 100 км. =25-30 гривен, дешевле только пешком.
Все устраивало, батарея надежная. На много надежнее тех же лифов или тесл, так как имеет другое строение и деградация наступает на много позже.
Как по мне автомобили просто недооцененные.
Запчасти на ходовую копеечные. Кроме замены шаровой, каких то резиночек, замены масла в редукторе и установки проставок для повышения клиренса за все время владения больше ничего не делал. Даже не одна лампочка не перегорела.
Маневренная, в потоке машин чувствуешь себя уверенно, шустрая, педаль газа очень отзывчивая.
Для себя недостатков не нашел, управлял машиной ежедневно не меньше 100 км. в день.
Багажник хоть и маловат но 4 колеса влезают.
Пересел на следующую версию, и очень пожалел, приведущая на много лучше, но это уже совсем другая история.

Volkswagen Jetta 2008

Volkswagen Jetta 2008

динаміка, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

дизайн кузова

250 тис.км 7.5 л / 100 км Поїздки в місті

Супер машина 2.0 тді
За 22т володіння робив лише подвеску
Масло не брала, ніколи не підводила
Катав і в Карпати і траса, але основне по місту
Розхід по місту літом 6-6.5 в зимку 8
Траса могла бути і 4.5
Салон комфортний, багажник великий, досить високий. Був підігрів сидінь клімат контроль все працювало машина супер
Але як фольцваген то пішли рижики і т.д
По двигуну питань нема треба дивитися арки двері пороги
По іншому раджу задоволений 10/10 тільки приємні враження та спогади
Ззаду дуже красива з боків теж пушка перед підводить тому ставлю три з пʼяти за зовнішність але все інше 5/5

Honda CR-V 2018

Honda CR-V 2018

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, керованість, шумоізоляція

92 тис.км 7.1 л / 100 км Сім'я

Прекрасний автомобіль. Аналогічний має мама, але в неї на рік старша і базова комплектація. Авто прекрасне для міста і за містом. Стиль - супер, технологій достатньо, місця дуже багато. Підвістка - моя повага, м'яка і приємна. Подобається оздоблення салону, в мене це шкіра. Шкіра взагалом дуже добре збереглася, хонда постаралася. Єдине що робиться на - ТО. Машина не ламалася ні у мами, ні у мене ні в попереднього власника. Машина на віка. Витрати на ТО різні, все залежить що міняти, але ціни в адекватних межах.

Цікавий момент з коробкою, оскільки стоїть варіатор, але присутня симуляція перемикання передач, по відчуттям прикольно.

Динаміка достатньо, машина доволі динамічна в межах свого двигуна.

Багажник - дуже великий, другий ряд сидінь розкладається в рівню поверхню з багажником.

Єдиний мінус - трохи велика ціна на фоні конкурентів, але все можна списати на японську якість!

Ну і одне з найцікавіших - витрата палива. Багато хто пище про великі витрати, але все залежить від стилю їзди. На хонду я пересів з гібридного форда, тому маю дуже спокійний стиль їзди, і момент істини:
- середня витрата 7.1 за останні 6000 кілометрів. Так так, саме 7.1, стільки, скільки заявляє виробник.
- за містом по трасі залежно від швидкості то 5.5 - 6 літрів.
- по місту залежно чи є пробки, чи нема. Якщо пробок нема, то розхід в районі 6 - 7.5 літрів, з невеликими пробками - до 9 літрів, з супер пробками - досягає і 12 літрів.

Відмінно 4.4
Opel Astra 2016

Opel Astra 2016

дизайн кузова, динаміка, коробка передач, об`єм багажника, гальма, керованість

дорожній просвіт, якість матеріалів, витрати палива, вартість обслуговування, ціна, шумоізоляція

240 тис.км 7 л / 100 км Поїздки в місті

Машина була в нашій сім'ї 4 роки , використовувалась як для роботи, так і за сімейними справами. Перші два роки користування були бездоганними. На 190 т .км оригінального пробігу замінив грм та на 200 т.трансмісію. задоволення не з дешевих, але робити треба було. За два останні роки двічі поміняв передні ричаги в соборі. Взагалі машиною дуже задоволений, не знаю як поведе себе рідна підвіска та екологія після 250т.,але до цього пробігу машина показала себе з позитивної сторони. Салон при не дуже великих габаритах достатньо міський, великий багажник. Відмінний клімат, круїз, та інші помічники, при тому ,що авто бюджетне. З мінусів недостатня шумоізоляція , малий кліренс, довгий ніс від колеса спереду. В обслуговуванні авто просте, ходова робилась в дворі, масло фільтри піднялись також самостійно вдома.

Добре 3.6
Saab 9-3 2002

Saab 9-3 2002

дизайн кузова, динаміка, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, гальма, керованість

350 тис.км 7 л / 100 км Поїздки в місті

Купив сааб 9-3 2.2 tdi на механіці по низу ринку і пожалів сто разів, не зря кажуть «скупий платить двічі» от і я вклав в нього ще півтори вартості авто і з рештою продав за копійки, бо ці машини не люблять ліві сервіси, тільки експертів саме по саабу, а сааб сервіс у нас тільки в Києві..
В загальному враження від авто непогані були, швидка, в цілому маневрена, простора в салоні, великий багажник
Але і мінусів теж достатньо, вона низька, не любить колії від фур, саме 2.2 дизель дуже вередливий в плані пнвт і мізків, котрі власне стоять над самим пнвт і гріються постійно і з часом розсипаються, електроніка може теж голову зламати вам
Тому якщо ви не готові до цікавого і дорогого експірієнса - не беріть це авто

Mazda 626 2000

Mazda 626 2000

349 тис.км 11 л / 100 км Поїздки в місті

Мазда 626 2000 г в.в универсале,2 л бензин- только положительные впечатления за почти 13 лет владения. Мотор -вообще никаких нареканий, от замены до замены масла уровень стоит на месте. Трансформация салона- это просто супер, задние сиденья отщелкиваются и выносятся, а спинки раскладываются в ровный пол аж до торпедо, заходят вещи 3,5 м+, не говоря уже о холодильниках и проч. Да, жестковата и шумка плохая, кузов начинает подгнивать, но это все проблемы у машины 2000 года. Да, и клиренс, практически на любой бордюр в городе запрыгнуть не проблема

Відмінно 4.2
Skoda Fabia 2008

Skoda Fabia 2008

об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, ціна

динаміка, шумоізоляція

300 тис.км 5 л / 100 км Сім'я

Давно хотів написати відгук про даний автомобіль. Загалом авто - гарний економний багатоцільовий варіант, на дизелі 1.4 рідкість в Україні. Розхід тішить, при їзді на трасі 100-120 км/год 4.8-5.5 літрів, по місту 6. При поширеній рекомендації відмовитися від дизеля в місті, особливих проблем в цьому автомобілі немає. Проїхали 300 тисяч, замінив один раз турбіну на б/у і катаємося далі. Також міняли зірочку масляного насосу. Є проблеми з тиском в паливній системі, при довгих простоях важко заводиться потім, але проблема вирішувана. Запчастини мають безліч аналогів, тому ремонти по кишені будь якому гаманцю. Сам двигун слабуватий, при повній загрузці і кондиціонері в місті йому трохи тяжкувато. Але по трасі всією сім'єю їхати - без проблем. Простір салону набагато більший за хатчбек, багажник звісно не пасат, але досить просторий.

ЗАЗ Forza 2011

ЗАЗ Forza 2011

Перший власник 89 тис.км 9 л / 100 км Поїздки в місті

Авто соответствует своей цене и качеству, поэтому не стоит критиковать его за выявленные недостатки. Регулярное проведение ТО и проблем особых не будет.
Запчасти и затраты на ТО смешные по сравнению с иномарками.
Шум и треск пластика в салоне меня лично не волнует после 23 лет управлением авто М 407.
Ржавчины под кузовом нет за 13 лет эксплуатации. Провел двойную противокорозиционную обработку кузова при покупки авто в салоне. Сейчас, после года простоя в гараже, автомобиль завелся с полоборота и полдня проехал без проблем. Автомобилем доволен полностью и надеюсь трижды повторить сегодняшний пробег 95000 км.

• Відгук був корисний?
Вам подобається ця сторінка?
Відміна

Відгуки за типом транспорту

Відгуки про марки

ВАЗ / Lada (10862) Toyota (7044) Volkswagen (6554) Ford (6432) Nissan (6086) Renault (5982) Hyundai (5356) Opel (5270) Chevrolet (5198) Kia (4880) Mitsubishi (4584) Skoda (3585) Mazda (3309) BMW (3247) Daewoo (3221) Audi (3150) Peugeot (3096) Honda (2992) Mercedes-Benz (2812) Citroen (1952) Subaru (1761) Fiat (1653) Volvo (1648) ГАЗ (1518) ЗАЗ (1512) Suzuki (1468) Chery (1466) УАЗ (1313) SsangYong (972) Lexus (953) Geely (928) Dodge (676) Lifan (613) Land Rover (609) SEAT (599) Jeep (592) Москвич/АЗЛК (557) Infiniti (556) Chrysler (485) Great Wall (435) Dacia (332) ИЖ (277) Cadillac (250) Alfa Romeo (242) Saab (237) Acura (229) Rover (201) Jaguar (186) Porsche (186) Daihatsu (183) BYD (154) Smart (133) Pontiac (118) Lancia (112) ТагАЗ (107) MG (90) FAW (88) Hummer (86) Lincoln (78) Isuzu (75) MINI (70) JAC (65) Iran Khodro (64) GMC (50) Datsun (48) Tesla (45) СеАЗ (42) Ravon (41) Haima (38) Buick (32) Mercury (32) Saturn (30) Scion (28) ЛуАЗ (28) Hafei (26) Maserati (26) Plymouth (24) Samand (23) Богдан (22) Bentley (20) КамАЗ (20) Lamborghini (18) Chana (17) Dadi (17) ZX (17) Lada (16) Derways (15) Samsung (15) Brilliance (13) Proton (13) ЗИЛ (12) Aro (9) Dongfeng (9) Ferrari (9) Iveco (9) Mahindra (9) Oldsmobile (9) Changhe (7) ВИС (7) TATA (6) Asia (5) Haval (5) Maybach (5) Aston Martin (4) Changan (4) LDV (4) Landwind (4) Saipa (4) Yamaha (4) Zotye (4) Baw (3) Eagle (3) Geon (3) Lotus (3) Aixam (2) Austin (2) Bugatti (2) FUQI (2) Fisker (2) Geo (2) Hyosung (2) Jawa (ЯВА) (2) Luxgen (2) Minidiger (2) Polestar (2) Rolls-Royce (2) Shineray (2) Shuanghuan (2) SouEast (2) Viper (2) Кремінь (2) РАФ (2) Abarth (1) BMW-Alpina (1) Bajaj (1) Barkas (Баркас) (1) DAF (1) FSO (1) Fiat-Abarth (1) Foton (1) Hindustan (1) IFA (ІФА) (1) Jinma (1) MAN (1) McLaren (1) Musstang (1) Thunder (1) Tianma (1) Vauxhall (1) Wartburg (1) Xin kai (1) Амур (1) Днепр (КМЗ) (1) ПАЗ (1) РУТА (1) Ретро автомобілі (1) СМЗ (1) Саморобний (1) Файтер (1)
Хочете придбати автомобіль та сумніваєтесь в правильності вибору? Читайте відгуки від власників машин, на власному досвіді яких розібрані плюси та мінуси авто, проблеми в експлуатації та обслуговувані. В каталозі автовідгуків на AUTO.RIA зібрано більш ніж Відгуки про будь-які марки та моделі авто, які призначені допомогти Вам з вірним вибором машини. Відгуки про авто враховують поради та досвід автовласників мишин різних років, коплектацій та модифікацій.