Mercedes-Benz Sprinter 2001
- 4Комфорт
- 4Цена
- 4Дизайн
Mercedes-Benz Sprinter 2001
дизайн кузова, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена
динамика, шумоизоляция
Sprinter - це авто, яке один раз зробив і маєш щастя на ... дуже довго!
В нашій сім'ї Sprinter 2,2 CDI 2001 року випуску, появився дуже випадково але ми з дружиною, жодного разу про це не пошкодували. І навіть більше, ми продовжили династію Sprinter.
З чого все почалося... У 2020 році ми шукали машину на всі випадки життя. Я багато передивився різних мінівенів і тому подібне. І ось одного разу нам попався на очі Sprinter пасажир/коротиш H1L1, 8+1. Трішки поспілкувавшись із продавцем та знайшовши компроміс, у нашій сім'ї на 4 особи, появився "друг-колега, чуть не брат" ???? - Sprinter.
Зізнаюся, що зразу вложився в ремонт: двигун + ходовка - 2000 у.о. Заміни були глобальні але оправдані потребами. Саме найбільше це заміна блока двигуна з перебором навісного, заміна коробки і демфера з навісним + ремонт форсунок. Зробили все і поїхали: море, Карпати, Дністер, Закарпаття, море... і все ще декілька разів по-колу... та інколи на дачу і в село. Якщо колись ми їхали сім'єю в авто, то наші речі їхали за нами транспортним перевізником. А ось тепер в Sprinter їхали усі хто хотів і везли все що хотіли ????
Особливим кайфом було їздити на фестивалі. Ти мав: хату, майстерню, торгове місце і готель для друзів. По салону авто просте але дуже вдале. Сидіння 2 ряду трансформувались у все що потрібно: ліжко, стіл або зовсім знімались і тоді місця хоч танцюй.
Дорога родина, також раділа від нашого придбання, адже усі поїздки на свята, обходилися одним водієм. Від чого чоловіча частина родини балділа найбільше.
На даний час витрати мінімальні - заміна масла, фільтрів та заливай пальне.
Мінуси авто... Напевно нема чогось такого надзвичайного. З корозією можна боротися, витрата пального аргументована вагою і вмістимістю а зручності завжди можна покращити.
Тепер ми купили побільший і посильніший Sprinter, бо ми прогресуємо і нас стало більше.
Всім добра і вдалих подорожей.
- Отзыв был полезен?