Як віддалено перевірити авто на СТО?

Отзывы об автомобилях

ЗАЗ 1102 Таврия-Нова 2004

ЗАЗ 1102 Таврия-Нова 2004

динамика, дорожный просвет, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена

дизайн кузова, качество материалов, качество сборки, простор салона, шумоизоляция

Поездки в городе

Тавруху мені з дружиною подарував тесть як першу машину. Добре навчила мене, що це таке мати машину. Кілька разів доводилося пхати її через пів міста, кожна поїздка за місто була лотереєю - чи повернешся своїм ходом чи ні. Міняв кулісу, глушник , всі патрубки і ще купу дрібниць, все вже і не згадаю.
Але загалом враження позитивні, якщо довести машину до робочого стану - це чудовий варіант як для міста так і для села.
Мало жере, приємно швидко розганяється і тримає впевнені 80 на трасі, зручно паркуватися, дешеві запчастини '.
Головний мінус це простір салону, місця дуже мало і дуже тісно особливо якщо ви з довгими ногами чи габаритний. Ну і на вигляд Тварія урига , хоча і гарніша за Сволоту.
Зараз вже продав її але іноді навіть сумую за тарантасом цим, щось в ній є.

Kia Soul 2018

Kia Soul 2018

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

180 тыс.км Поездки в городе

В порівнянні ціна якість в категорії електро автомобілів займає Перше місце , головне щоб була батарея 33 кВт і більше, які почали встановлювати з 2018 року,
1. Батарея не деградує як попередні до 2018 року!
2. Якісний більш місьткий салон ніж в інших
3. Їде стільки, скільки написано на приборній панелі, а не так як в інших.
4. М'яка і не дорога ходова, яка надійно відпрауьовує на наших дорогах.
5. Витрати енергії в літкут 12 кВт на 100 км, взимку до 15 кВт, що набагато ефективніше ніж в інших.
6. Велика база б\в та нових запчастин.

Volkswagen ID.3 2022

Volkswagen ID.3 2022

35 тыс.км Поездки в городе

Китаєць. Купляв новим з салону. Мав можливість порівняти з європейцем. Різниці немає. Тільки в зарядці. Дуже комфортне і приємне авто. Повністю задовільняє потреби для родини з 4х осіб для поїздок по місту і на відстань 1 заряджання
Гарна керованість. Реальний запас ходу 380 км, по паспорту 420. Але моя мене здивувала 435. З недоліків можу відмітити зарядний порт і відсутність додатку в порівняні з європейцем. В цілому автівка дуже комфортна і надійна. За 2 роки використання ніяких проблем.

Honda ZR-V 2023

Honda ZR-V 2023

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, шумоизоляция

8 тыс.км 5.5 л / 100 км Семья

Приобрели по акции за 39$ в кассу. Авто понравилось сразу - внешность old school, которая сейчас взяла себе Ауди тоже. В машине стоит практически все современные навороты, все просто и понятно. Места много, ростом 190 и с 109кг размещаюсь комфортно. Динамика впечатляет как и разгон 60-100, обгоны даются легко. Расход по городу 3.8-4.5 л, за городом 5.5-6л, ездим много и активный круиз + удержание в полосе супер. Свет отличный, автопереключение света просто эталонное, даже датчик дождя работает почти без замечаний. Посадка за рулем практически легковая. ТО замена масла и фильтров при городской эксплуатации каждые 7500км, для легких условий 15000. Всегда меняем на 6-7000 на всех машинах. Многие с этим спорят, но тут каждому своё.
Багажник не большой, нам подходит. В вентиляции стоят эл тэны и зимой теплый воздух сразу идет. Рулится эталонно, чувствуется уровень производителя.
Цена для такой комплектации на уровне или даже ниже одноклассников.

Kia Niro 2018

Kia Niro 2018

дизайн кузова, качество материалов, качество сборки, простор салона, расход топлива, тормоза, управляемость, цена

Первый владелец 90 тыс.км 4.5 л / 100 км Путешествия

Дуже недооцінена на нашому ринку машина. Економічна, комфортна, пристойно наворочена за свої гроші, заявлені витрати 3,8, це звичайно перебір, але реально по місту 4,5 літри, за містом якщо не гнати то плюс мінус ті самі 4,5, якщо іхати 140+ то буде 6. Гібрид тут рулить і бібікає та ще й зберігає гальмівні колодки.
Все є - регулювання, підігріви, порти, підсвітки, з заводу колонки JBL, повнорозмірна запаска, все ок з безпекою та асістантами водія.
Можливо хотілось би щоб вона трохи вище по кліренсу, тоді взагалі було б ідеально.

BMW 1 Series 2006

BMW 1 Series 2006

дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач, расход топлива, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

дорожный просвет, объем багажника, стоимость обслуживания

317 тыс.км 6.5 л / 100 км Поездки в городе

+ Місця в салоні більше, ніж у конкурентів, на яких я їздив
+ Витрата палива 5-7 літом, і 6-8 взимку
+ Маневрена і юрка, для міста те, що треба. Ще не було в мене такого, щоб я десь не розвернувся чи не зміг виїхати
+ Динаміки вистачає як по місту так і по трасі
+ На дорозі стоїть дуже впевнено. Крен в поворотах, навіть на високій швидкості - відсутній
+ Керованість на сухій дорозі на вищому рівні
+ Доступні запчастини
+ Надійність при нормальному обслуговуванні
+ За 18 років експлуатації жодного натяку на корозію, при наявних багатьох сколах фарби.
+ Нормальна посадка при низькому кліренсі
+ Автоматичне розморожування дзеркал заднього огляду
+ Хороша комплектація навіть в базовій версії
+ Через невисоку популярність авто, дуже багато живих і достойних варіантів на ринку вживаних авто
+ Авто цілком створене з використанням високоякісних матеріалів
+ Нормальна шумо/звуко/віброізоляція
+ При довгій подорожі, в салоні не концентруються запахи
+ Швидко прогрівається салон при мінусовій температурі
+ Дуже хороше світло навіть на найпростіших фарах та лампочках, і на задній хід теж дуже файно освітлює і на простих лампочках також
+ Екстер'єр
+ Підсвітка всіх ручок відкривання дверей ззовні
+ Відсутні "підводні камені" чи заховані "болячки", що можуть різко і підло застати зненацька власника для екстреної поїздки на СТО
+ Форуми, інтернет-клуби дозволяють в повній мірі дізнатись про автомобіль більше ніж достатньо
+ Надійний дизельний двигун N47 в парі з 6-ти ступкою МКПП тримає невеликі оберти при хорошій тязі і невеликій витраті палива на достатній швидкості

- Дуже вимоглива до якості дизпалива
- Мастило в двигун потрібно міняти хоча б раз на 6-7 т.км., і навіть не по середній ціні.
- Подивитись температуру не можна, якщо не знаєш, як користуватись "секретним" меню на інформаційному таблі
- Ціни на деякі запчастини, як на клас хетчбеку, неадекватні
- Дуже мало-інформативна панель приладів: ні лампочки акумулятора, ні температури охолоджуючої рідини, ні температури масла
- Підігрів сидінь навіть на найменшому рівні дуже сильне
- Кермо стоїть криво, я так розумію з заводу, дивиться вліво в вікно. І це зустрічається майже в усіх BMW тих років.
- Некомфортно встановлений пульт керування склопідіймачами
- Стійки стабілізатора як розхідний матеріал, не витримують і 3-4 місяців при помірній їзді по місту, і це не з дешевих виробників. Якщо їх не міняти, то потім можна доїздитись на кругленьку суму в скорому часі
- Моторчик заднього двірника з вбудованою форсункою розпилення омиваючої рідини. Конструктивно збудовано не дуже надійно. Через, буквально, вологе середовище, термін його експлуатації не дуже тривалий
- Запаски немає з заводу взагалі. Докатка забирає більшу половину місця і без того маленького багажника
- Доволі жорстка підвіска
- Підлокітник на дверях водія і центральний підлокітник знаходяться на різних горизонтальних рівнях, що на далеких дистанціях не зручно

3.2
Ford Fusion 2014

Ford Fusion 2014

дизайн кузова, коробка передач, расход топлива, тормоза, управляемость, шумоизоляция

динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, объем багажника, простор салона, стоимость обслуживания, цена

190 тыс.км 7 л / 100 км

Расход бензина у гибрида в городе летом 5.5л с климатом 6.5.Зимой с печкой 7.5-8.5 л на 100 км.Ходовая у гибрида жёсткая..пробивается подвеска.В коробке надо менять четко масло по пробегу!Пропустишь замену уровень масла сразу ремонт коробки на 1.500-2.500 твс баксов!Фары передние светят плохо!нужно менять на линзы хорошие или все фары !

Renault Latitude 2012

Renault Latitude 2012

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

расход топлива

180 тыс.км 11 л / 100 км Семья

Автомобілем володію +- рік, купив зненацька, по хорошій ціні в далеких знаемих.До цього їздив на багатьох різноманітних авто і особистих і по роботі.Двигун 2.0 М4R Nissan, стоїть на багатьох моделях, японський варіатор. Jatcko 011.Один з найкращих .Той самий що на Хтрейл, Рок, лансер, жук, аутлендер.Ходовка перед Лагуна, зад Тиана.Все доступно і в наявності.Випуск Південна Корея.
Авто не до оцінюванне 100%
Краще і дешевше чим багато його однокласників.За такі гроші як воно коштує можна брати і насолоджуватися.

Ford Fusion 2007

Ford Fusion 2007

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена

шумоизоляция

200 тыс.км 6.5 л / 100 км

Відгук від жінки. Не думала, що колись буду писати відгук про машину, але ось ділюся своїм досвідом керування цим симпатичним автомобільчиком Ford Fusion.
Ми довго шукали ідеальне авто для нашої сім'ї, спершу зупинилися на Ford Focus, але доля розпорядилася інакше — друзі продавали Fusion, і після тест-драйву ми зрозуміли, що це авто для нас.
Ford Fusion виявився дуже маневреним і зручним. Ми використовували його як сімейний автомобіль, і я, незважаючи на механічну коробку передач, швидко звикла. Як жінці, мені легко керувати цією машиною: зручна висока посадка, наче у кросовері, просторий салон із безліччю ніш та кишеньок для дрібниць.
Автівка ідеально підходить як для міста, так і для подорожей. У місті вона маневрена, на парковках допомагають великі дзеркала, а на трасі легко обганяє навіть вантажівки. Усі необхідні опції, такі як клімат-контроль, підігрів вікон, електродзеркала, підлокітник і дитячий замок, роблять користування максимально комфортним.
Мій чоловік обожнює Fusion за її кліренс і багажник, які ідеально підходять для поїздок на природу. А для мене вона незамінна в повсякденному житті: відвезти дітей до школи, заїхати в торговий центр чи поїхати на прогулянку з сім’єю.
Звісно, у Fusion є й недоліки: шум від дзеркал на швидкості понад 130 км/год, всього один підстаканник, задні механічні склопідйомники. Але всі ці дрібниці легко компенсуються зручністю в керуванні та економічністю: витрати палива становлять 5,5–7,5 л на 100 км.
Автомобіль недорогий в обслуговуванні, надійний і витривалий. Якщо обираєте між двигуном 1.6 і 1.4 — рекомендую перший. У нас був досвід подорожі Європою на Fusion з двигуном 1.4, і різниця у динаміці була відчутною, хоча витрати палива залишалися майже однаковими.
Fusion — універсальна машина, яку оцінили всі в нашій родині. Чоловік цінує її надійність, а я — зручність і симпатичний вигляд. Якщо роздумуєте над покупкою, сміливо беріть! Ви точно не пожалкуєте.

Suzuki Ignis 2024

Suzuki Ignis 2024

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена

Первый владелец 6 тыс.км 5.5 л / 100 км Поездки в городе

Хочу додати до свого попереднього відгуку досвід експлуатації м'якого гібриду в холодну пору року. Хвилювало те, що при температурі нижче +3 електротяга підключалась при пробігу не менше 40-50 км. Тобто при міських маршрутах в 20-30 км щоденно вона при такій температурі не підключалась зовсім. При цьому рекуперація та старт-стоп нормально функціонували після прогріву двигуна. Ліцензійні майстри на фірменній станції чухали потилицю, ганяли по стоянці салону, перевіряли комп'ютером, висували карколомні здогадки, але пояснити таке явище не змогли. На мою заяву з пропозицією вирішити проблему або замінити авто на таке, що фунціонально відповідає клімату України просто не відповіли. Довелося шукати пояснення самому. Знайшов на англомовних європейських форумах, де хвилювались з цього приводу володарі м'яких гібридів різних марок авто. Якщо коротко і не англійською:
Це - особливість всіх "м'яких" гібридів, а не тільки Ігніса і не тільки Сузукі. Закладена вона розробниками для спрощення та суттєвого здешевлення гібриду такого типу, де літієва батарея не розігрівається заздалегідь своїм током, як в електромобілях та повних гібридах, бо при навантаженні холодна може вийти з ладу, а чекає розігріву від авто. Так дешевше набагато і простіше, а значить надійніше. М'який гібрид по електротязі та економії не такий помітний, як повний, тому втрата тимчасова електротяги помітна, але не відчувається критичною. Дослідження показали, що Ігніс без електротяги розженеться до 100 км/год за 12,2 сек, а з допомогою гібрида за 11,8. Відповідний вплив і на економію пального, яку на фоні загального підйому витрат в холодну пору оцінити досить складно. Проте, двигун гібрида заводиться не стартером, а тяговим електродвигуном на осі основного двигуна, що робить пуск у мороз легким, а старт-стоп майже непомітним. В довгих стоячих пробках старт-стоп економить суттєво, а в повзучих я його відключаю, щоб не смикався. Акумулятор 10 а/год важить майже нічого, а вартість його порівняно з вартістю акумуляторів електромобілів, які складають сотні тисяч грн, або повних гібридів - десятки тисяч грн, в рази менша. Отже, я вважаю, що рішення розробників щодо тривалого розігріву батереї за рахунок спрощення та суттєвого здешевлення в принципі обґрунтоване. Важливо просто про це знати при виборі авто, а не сприймати потім як дефект.
Тобто - м'який гібрид, це дешевше, але з такими особливостями. Повний гібрид має переваги, але ціна...
Тойота королла-крос гібрид, починається від півтора мільйона грн. Яріс гібрид - від 1,2 млн. А в ціновому діапазоні Ігніса у хундай, опеля, рено і т.д. є машинки більші зовні, але не кращі. Я перебрав і протестував декілька до 1 млн грн, Ігніс мені зайшов більше. То і зараз за своїм вибором не жалкую.

Dodge Dart 2016

Dodge Dart 2016

дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, управляемость, цена

дорожный просвет, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, шумоизоляция

250 тыс.км 11 л / 100 км Поездки в городе

Купував авто для себе , для міста, розхід 10-12 по Києву , по трасі 8, двигун 2.0л, машина не економна тому майте на увазі. У мене стоїть захист дна , необхідна штука для даного авто так як вона має малий кліренс. Салон на мінімальній комплектації доволі хороший, приємний, аудіо в авто дуже класне і гучне. По обслуговуванню складно сказати так як немає з чим зрівняти але скажу що заміна масла в моторі вийшло на 2500, а масло в коробці оригінальне коштує 1200грн за 1л, а його треба 5-7л. Підвіска алюміній тому заміна/ремонт буде дорого коштувати.

Nissan Sentra 2020

Nissan Sentra 2020

дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена

дорожный просвет, шумоизоляция

50 тыс.км 8.3 л / 100 км Поездки в городе

Машина комфортная. Все что есть в машине работает безупречно, никаких глюков . Двигатель 2.0 обычный атмосферник и это чувствуется сразу, звук тише, вибраций меньше чем у турбо. Понравился вариатор. От автомата отличается тем что и разгон и торможение очень плавное, вообще без рывков. При парковке, старте в горку откатов назад нет, как обычный автомат. Салон, все сиденья на ручных крутилках, но удобный даже для больной спины. Радары- к ним нужно привыкать, сдавал назад, женщина шагнула под бампер, увидел ее и пока сигнал от мозга шел к мышце на ноге, машина заорала не своим голосом и встала, т.е. видите вы одновременно но машина действует быстрее. Передний радар аналогично, ехал по объездной на адаптивном круизе 65км/ч впереди был пешеходный переход, края перехода были за границами дороги и когда до него оставалось метров 10 на полоску перехода наступила женщина, машина встала как вкопанная. Адаптивный круиз вещь , нажал 65 и поехал в потоке, дальше машина сама разгоняется и тормозит, но если будет полная остановка, светофор например , то остановится и круиз станет на паузу.
Еще нюанс тем кто хочет комфорта давление в колесах 2.2, если накачать до заводских 2.4 получите спортивный болид который повороты пишет как по рельсам, но душу из вас вытрясет. Расход зимой с прогревами до 8.5. Низковатая за счет этого хорошо рулится , но не для сельских дорог.

Ford Sierra 1990

Ford Sierra 1990

дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, стоимость обслуживания, управляемость, цена

динамика, тормоза

380 тыс.км 9 л / 100 км Поездки в городе

Ходять легенди що старий дизель - витратний в обслуговуванні та не дешевий в запчастихах, хочу сказати, данний двигун 1.8tdi доволі надійній, та дуже простий, паливна система механічна, звичайні форсунки, звичайна турбіна, реставрування тнвд до 200у.е турбіна - 120у.е форсунки навіть можна не заморочуватись. Стосовно запчастин цей двигун трохи модифікований встановлювався від Сіерра до Конект від 2000х років. Запчастин багато, все в наявності, двигуни є в продажу без проблем, двигуни відомі та проблем з майстрами немає. Якщо хтось не впевнений - можу сказати боятись нічого, авто в обслуговуванні не витратне. Минуси: авто не швидке, хоча є турбіна. Алє, під гору йде дуже тяговито та впевнено, на крутих підйомах - не гірше за свіжіші авто. Гальма бажають кращого - так як задні гальма барабанної системи, а загалом із мінусів звичайні за віком проблеми: десь якась пластмаса ламається, ручки дверей, і якісь дрібниці. Загалом на розборках та дошках оголошень всі запчастини, дрібниці, пластик є. Із дефіциту - задній бампер, обо коштує від 100у.е або немає взагалі. Висновок - гарне та комфортне авто, якщо доглянутий,на який ще є запчастини та не дорогий. А з приводу "ой старий дізель дуже дорого" в цьому випадку сміх, тоді краще їздіть на жигулях. Витрати палива - по трасі 5.5 місто зима - 9.10, в літку 8

Opel Astra 2004

Opel Astra 2004

дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, расход топлива, управляемость, цена

простор салона

187 тыс.км 7.1 л / 100 км Поездки в городе

Придбав цей автомобіль майже 5 місяців тому. По потужності не ракета, але для 1.4 досить прудкий та швидкий. Кузов зроблено якісно та продумано. Розхід по місту приблизно 9-10, за містом 6-6,5, середній з моєю їздою 7,1л/100 км. Добираюсь ним до роботи кожен день по 40-43 км в два боки. Кліренс достатній для їзди по не дуже хороших дорогах. По жорсткості можна сказати в міру м'яка. Привід ГРМ ланцюг, що впливає на звук двигуна - при нагріванні трохи гримить, важко та не зовсім дешево в заміні, хоча на 150 тис. вистачає нормального комплекту. Салон - це великий мінус цього авто: підстаканників немає, кишень на панелі немає, досить тісна, ззаді трьом пасажирам дуже тісно, причому переступати середню консоль дуже незручно, добре хоч підлокітник, попельничка і прикурювач є.

Triumph Bonneville 2014

Triumph Bonneville 2014

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, шумоизоляция

Первый владелец 25 тыс.км 5 л / 100 км Путешествия

Чудовый мотоцикл. Недорогий в обслуговуванні. Класик із класиків. Легкий в керуванні. Немає зайвих, технічних приблуд. По місту 5 л/100. Єдиний мінус, не вистачає шостої передачі на трасі. З пасажиром впевнена круізна швидкість 110-120км/годину.

Ravon R4 2017

Ravon R4 2017

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач, простор салона, стоимость обслуживания, тормоза, цена

качество материалов, объем багажника, расход топлива, шумоизоляция

Первый владелец 180 тыс.км 11.5 л / 100 км Поездки в городе

До войны много путешествовал и обратил внимание на эту тачку в Бразилии все такси Бразилии гоняют на кобальтах...а там жарко 40+ градусов и купил себе в Украине уже.

Плюси
Цена/качество,Чугунный блок ,цепь,хоть и двигатель китайский *да да китайский сам офигел*но надежный за мои 180.000 проблем нету,6ст автомат, очень легко меняется масло в АКПП и в принципе все легко обслуживается,кузов приличный не гниёт даже после дтп.

Минуси
1.Расход газа 11.7 форсунки барракуда,бенз 9.5
2.Запчасти маловато аналогов по сравнению с Рено,их достаточно но можно было бы и больше...сегодня отрыгнул радиатор основной еле нашел аналог и тот за 4700 грн орига 9000 стоит,ну это автомат на механику валом радиаторов...Была лагуна там радиатор стоял до 2000 грн .. ШРУС всего 2,3 аналога оригинал 3500 грн аналог 1500.На лагуну ШРУС стоит 1000 грн...
Разъем печки перегорает на 4й скорости ,выше 3й скорости печку лучше не включать сильно греются провода болезнь этой тачки .

Что делалось за 180.000
1раз менял-шаровые, наконечники,тяги,нижние салейнблоки переднего рычага,разъем печки,ручка открывания дверей бывает шпилька выпадает,1амортизатор,2ремня,1ступечный передний левый,сидушку менял сломалась улитка в сиденьи опускания спинки,радиатор потек+ заменил крышку расширительного бочка,лампочки колодки само собой.Кстати задние колодки смотрел износа почти нету .
Но подшипник стоял 550 febest грн тяги и наконечники копейки ...
Больше ничего не менял

Итоги в целом тачка норм,взял бы ещё раз ?думаю да...Но рассматривал бы что-то с меньшим расходом и универсал или джип ну тут каждому свое

Polestar 2 2021

Polestar 2 2021

объем багажника, простор салона

25 тыс.км Поездки в городе

Напевне найкращий повнопривідний електромобіль за свої кошти. Якісно зроблений, нічого не скрипить і не люфтить. Класна динаміка і відчуття від керування. Хороші гальма. Наявність усіх сучасних асистентів. Дуже критий зовнішній вигляд і інтерєр. Хороші показники по запасу ходу, якщо їхати з адекватною швидкістю. Зручна мультимедійна система з Google та Waze картами. Деталізована приборна панель, класний звук.
З мінусів: жорстковата підвіска, панорама без шторки, не багато місця.

Volvo XC90 2015

Volvo XC90 2015

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

стоимость обслуживания

180 тыс.км 8 л / 100 км Поездки в городе

Якісне але не популярне авто.
Завдяки гібридній установці дуже класна динаміка і плавність ходу. Переключення коробки майже не відчувається. Великим плюсом є можливість підзарядитись дома і 20-30км проїхати по місту лише на електротязі. Багато опцій, приємних деталей, та асистентів безпеки. Зручні сидіння з дуже якісної шкіри. Величезний багажник при складеному 3-ому ряді. І дизайн навіть після 10 років залишається актуальним.
З недоліків: не дешеве обслуговування на офіційних СТО, якщо постійно хочеш відчувати всі 400+ сил - то про економію палива можна забути, взимку сильно падає запас ходу на електротязі, невеликий бак.

Skoda Karoq 2021

Skoda Karoq 2021

дизайн кузова, качество сборки

динамика, коробка передач, управляемость

50 тыс.км 7 л / 100 км Поездки в городе

Може це і нормально для гідротрансформатора, але мені після електрички це жахливо, я не знаю, як люди так їздять. Коли натискаєш газ, а нічого не відбувається спершу. Бо авто пару секунд думає, а потім наче компенсує і смикається. Через це здається нервовою і неврівноваженою. 8 АКПП, 1,4 TSI.
Салон, звісно, комфортний і зручний, це топ.

SsangYong Rexton 2006

SsangYong Rexton 2006

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, тормоза, управляемость, цена

240 тыс.км 9.5 л / 100 км Семья

Чудовий автомобіль для сімʼї та для подорожей! Керування, гальма, робота двигуна та автоматичної коробки дуже хороші, що чудово помітно за використання авто в гірській місцевості. Дуже вмісткий автомобіль з просторим салоном і гарною посадкою. Огляд та відчуття габаритів на висоті. Хороша прохідність, кліренс і надійна підвіска як для бездоріжжя так і для міського використання. Мотор хоч і не точна копія Mercedes, проте надійність точно не послуговується! Коробка автомат 5ст і дуже проста роздатка без дитячих болячок. З присутністю гаража з ямою, прямих рук та бажання, можна самому ремонтувати авто- просте в ремонті. Для більшого задоволення зробив вібро-шумку та встановив хорошу аудіо систему. Задні пружини не довговічні, але лікується підсиленими, або пневмобалонами. Амортизатори вічні і ремонтопридатні. Рама хороша, лише нюанс з місцем під він-код, дивіться перед покупкою. Трішки жорсткий, але це ж рамний автомобіль і завдяки цьому гарно тримає дорогу на швидкості! Машина не для гонки, але з адекватною їздою служитиме дуже довго. Дуже задоволений був цим авто!

Отзывы о марках

ВАЗ / Lada (10860) Toyota (7031) Volkswagen (6540) Ford (6425) Nissan (6083) Renault (5966) Hyundai (5346) Opel (5264) Chevrolet (5193) Kia (4875) Mitsubishi (4575) Skoda (3579) Mazda (3302) BMW (3239) Daewoo (3218) Audi (3142) Peugeot (3091) Honda (2983) Mercedes-Benz (2806) Citroen (1946) Subaru (1758) Fiat (1649) Volvo (1642) ГАЗ (1517) ЗАЗ (1508) Suzuki (1466) Chery (1464) УАЗ (1313) SsangYong (972) Lexus (947) Geely (926) Dodge (675) Lifan (612) Land Rover (609) SEAT (599) Jeep (590) Москвич/АЗЛК (557) Infiniti (555) Chrysler (484) Great Wall (434) Dacia (330) ИЖ (277) Cadillac (250) Alfa Romeo (241) Saab (236) Acura (228) Rover (201) Porsche (185) Jaguar (184) Daihatsu (182) BYD (153) Smart (131) Pontiac (118) Lancia (111) ТагАЗ (107) MG (89) FAW (86) Hummer (86) Lincoln (77) Isuzu (75) MINI (69) Iran Khodro (64) JAC (63) GMC (49) Datsun (48) Tesla (46) СеАЗ (42) Ravon (41) Haima (38) Mercury (32) Buick (30) Saturn (30) Scion (28) ЛуАЗ (28) Hafei (26) Maserati (26) Plymouth (24) Samand (23) Богдан (22) Bentley (20) КамАЗ (20) Lamborghini (18) Chana (17) Dadi (17) Lada (16) ZX (16) Derways (15) Samsung (15) Brilliance (13) Proton (13) ЗИЛ (12) Oldsmobile (11) Aro (9) Dongfeng (9) Ferrari (9) Iveco (9) Mahindra (9) Changhe (7) ВИС (7) TATA (6) Asia (5) Haval (5) Maybach (5) Aston Martin (4) Changan (4) Eagle (4) LDV (4) Landwind (4) Saipa (4) Yamaha (4) Zotye (4) Baw (3) Geon (3) Lotus (3) Aixam (2) Austin (2) Bugatti (2) FUQI (2) Fisker (2) Geo (2) Hyosung (2) Jawa (ЯВА) (2) Luxgen (2) Minidiger (2) Rolls-Royce (2) Shineray (2) Shuanghuan (2) SouEast (2) Viper (2) Кремень (2) РАФ (2) Abarth (1) BMW-Alpina (1) Bajaj (1) Barkas (Баркас) (1) Borgward (1) FSO (1) Fiat-Abarth (1) Foton (1) Hindustan (1) IFA (ИФА) (1) MAN (1) McLaren (1) Musstang (1) Polestar (1) Thunder (1) Tianma (1) Vauxhall (1) Wartburg (1) Xin kai (1) Амур (1) Днепр (КМЗ) (1) ПАЗ (1) РУТА (1) Ретро автомобили (1) СМЗ (1) Самодельный (1)
Хотите купить автомобиль и сомневаетесь в правильности выбора? Читайте отзывы от владельцев машин, на личном опыте которых разобраны плюсы и минусы авто, проблемы в эксплуатации и обслуживании. В каталоге автоотзывов на AUTO.RIA собрано более Отзывы о любых марках и моделях авто, которые предназначены помочь Вам с правильным выбором машины. Отзывы об авто учитывают советы и опыт автовледельцев машин разных годов, комплектаций и модификаций.