Всім доброго ….
Володію Ягуаром більше року .
Траса / місто . Середня витрата палива 12л , не намагаюсь економити !
Купив автомобіль в Америці з пробігом 147 тисяч кілометрів .
Не битого , з помилкою по двигуну .
Американці намагалися прошити блок керування двигуна для збільшення потужності , щось не вийшло , відмовив 5 циліндр і вони продали авто .
Це я вже дізнався коли авто приїхало .
Проблема вирішилась оригінальною прошивкою блока за 100$.
Загалом , щоб довести авто до ідеалу , витратив 200 тисяч гривень. Ходова , прокладки двигуна , помпа , диски / шини , фарбування заднього бампера , гальмівні диски , заміна каталізаторів , реставрація рейки керма , заміна клапана адсорбера , заміна двох форсунок.
Не дуже був радий цій цифрі , але на перших етапах користування, розумієш за що платиш !
Авто дуже динамічне . Керованість не приносить дискомфорту , навіть на великих швидкостях , 200+.
Компресор дуже зручна і потужна річ , коли захотів тоді і поїхав . Прям поїхав , без перебільшення!!
З мінусів на мою думку :
Не дешеві запчастини .
Погане ближнє світло.
Тривалий час очікування деяких комплектуючих , два-три тижні , а буває і місяць .
При максимальній комплектації авто , дзеркала не складні .
Слабка шкіра на сидіннях .
Музика вже потребує заміни деяких динаміків .
Якщо відʼєднав акумулятор , одразу записуйся на прошивку , велика вірогідність , що автомобіль втратить звʼязок з ключем.
Написав би , що не зручно дотягнутися до якогось патрубка чи термостату , але цим займаються люди на сервісі , сам нікуди не лізу . Вони кажуть , що всюди мало місця . Для мене тут мінусів немає .
З плюсів :
Динаміка .
Розгін з будь-якої швидкості.
Потужність .
Керованість.
Зовнішній вигляд.
Дальнє світло .
Затемнення всіх дзеркал працює відмінно .
Системи безпеки працюють , навіть якщо ти їх вимкнеш . Пятоки не нарізати ніяк !
Зимовий режим.
Відчувається за кермом , що ти не володар кравчучки .
Регулювання сидіння і керма — є все що треба .
Автоматичний дальній працює коректно , дуже зручна функція.
Алькантара стеля .
Шумоізоляція на висоті .
2000 кг важить автомобіль .
Перевірка оливи кнопкою .
Витрата омивача лобового скла мінімальна.
Іржа відсутня за 10 років взагалі .
Легко піддається стейджу, якщо комусь потрібно . Але 340 коней вистачає , як на мене .
0-100 5.6 сек .
0-200 16 сек .
Шайба АКПП .
АКПП 8 ст . ZF .
Двигун легко бігає 500 тисяч км + …
Обʼєм багажника 490 літрів .
При наявності можливості і бажання , можна легко зробити з 3 літрів — 5 літрів . Двигун вбудований 5 літровий, V8 , два котла заглушені .
При виборі даного авто , рекомендую всім звертати увагу на рідний пробіг !! Від цього залежить задоволення від даного автомобіля. Саме тому , замовив в Америці , бо наші люди крутять пробіг .
Подивився три Ягуара , два з них змотаний пробіг . Для мене це категорична річ .
Готовий відповідати на будь-які питання щодо даного автомобіля !
Всім успіхів та наснаги !!