Jeep Avenger 2025
- 5Комфорт
- 5Цена
- 5Дизайн
Jeep Avenger 2025
дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, расход топлива, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция
простор салона
Машинка невеличка дуже непогана має безліч асистентів допомоги у русі в заторах. Дуже цікава електроніка приємні звуки поворотника та аварійного сигналу. Легкі в керуванні, достатньо жвавий для двигуна 1.2.
Але є дуже неприємні нюанси. Машина побувши в мене три місяці неприємно здивувала тим що у мороз розрядився акумулятор, викликала Assistance. Зарядили акумулятор, машинка поїхала. Пройшло два тижні без вже сильних морозів машиною не користувалась три доби вона знов не завелась. Знов викликала Assistance вже з доставкою в салон машини для перевірки. Машину дивились декілька тижнів нічого не знайшли замовили новий акумулятор встановили його. Пройшло менше місяця на вулиці вже достатньо тепленько то вже весна, Я не відкривала автівку три доби і вона знов на новому акумуляторі не завелась. Досі причина не вирішена невідомо що відбувається і куди йде втрата.
Зі мною зв'язались люди в яких такі самі автівки і теж мають ряд проблем з електронікою в машині пов'язану з акумулятором.
- Отзыв был полезен?