-Автівку брали Дружині. Але більше їздив на ній Я. Так вийшло, що це вже був не перший ЕкоСпорт. Раніше каталися з пів року на такому ж у знайомих. А потім знайшли собі аналогічного. Шукали саме Червоного,бо колір дуже гарний. І в Топовій комплектації Тітаніум. Автівка достатньо прутка, має короткі звіси, дуже зручно паркуватися. Доставив ще передній парк-тронік, взагалі клас. Бровки не проблема, кліренсу достатньо. Повний привід, гарна гума і взимку ти спокійний, як удав. Дуже крута музика, багато різних підсвіток, Дружина в захваті. Витрата палива по місту 10л, по трасі 8л, але я їздив спокійно, якщо намагатися наступати, буде більше. Автівка для спокійної їзди, трохи похуліганити звісно можно, але не більше. Для дівчат, я вважаю, супер варіант і не за всі гроші світу. Дуже вмістка,гарний багажник і по салону. В мене зросту 2м, за кермом достатньо місця.
-По обслуговуванню, немає дефіциту із запчастинами і коштують не космос. Взагалі проблем не робила, масла-фільтра по ціні,як на будь-яку іномарку. Фтулки стабілізаторів перед/зад замінив на оригінал, але можно було ставити і дешевший аналог, я не захотів. Автівкою дуже задоволені.