Geon TRX 300 YGH 2026
- 5Комфорт
- 5Цена
- 5Дизайн
Geon TRX 300 YGH 2026
дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, расход топлива, стоимость обслуживания, управляемость, цена
Відгук власника Geon TRX 300 Pro після 1000 км пробігуКупили з сусідом одразу два таких мотоцикли, накатали вже по 1000 км, тож маємо чимало реального досвіду. Мотоцикл із підвіскою KKE. Загалом за свої гроші апарат чудовий, але є технічні нюанси, до яких треба бути готовим з самого початку.Головні переваги плюси:Ідеальний для невисокого зросту: Мій зріст — 167 см, і цей мотоцикл підходить мені просто чітко! Хто хоче катати ендуро, але не має високого зросту — цей байк саме те, що треба.Мала вага 105 кг: Його головна перевага — вага всього 105 кг. Мотоцикл дуже легкий, його легко втримати та піднімати самотужки, що неймовірно виручає в лісі та на підйомах.Багата комплектація 2 варіанти: Мотоцикл іде одразу в двох варіантах. Замість основної фари в комплекті є кросовий щиток — це супер для тих, хто займається суто кросом і кому фара на треку не потрібна.Приємна витрата пального: Розхід палива дуже здивував — стабільно бере 3 літри на 100 км, а максимум, що виходило в режимі ендуро — 3,5 літри.Якісний пластик та сидіння: При падіннях пластик не ламається — він просто гнеться і повертає форму. Сидіння приємно здивувало, воно виявилося набагато м'якшим, ніж я розраховував.Надійні важелі та захист рук: Заводські ручки важеліне ламаються, вони чудові. Рідний захист рук також повністю влаштовує. З часом, звісно, можна докупити міцніші «роги» черкаського виробництва, які зараз дуже хвалять у мотоспільноті.Наявність буксаторів: На кожному колесі з заводу стоїть по одному буксатору. За 1000 км пробігу жодного разу не помічав, щоб провертало камеру — штуцери стоять абсолютно рівно.Підвіска KKE та керованість: Підвіска регулюється просто чудово, відпрацьовує м'якенько і чітко. По піску чи на будь-яку гору байк пре без проблем, керувати ним максимально зручно.Інформативна приладова панель: Сама панель дуже гарна, все чітко видно за будь-якої погоди. Є постійний лічильник мотогодин і загальний одометр. Велика кількість алюмінієвих деталей у конструкції хоча сам задній маятник тут сталевий.З якими проблемами зіткнулися мінуси та недоліки:Незручний заводський «хвіст» крило: Задній хвіст, на який чіпляється номер, у стоці ну дуууже довгий і незручний. Його постійно теліпає та розхитує. Замість нього я поставив короткий варіант — для ендуро це те, що треба, нічого не теліпається. Щоправда, номер тепер не знаю куди чіпляти, ще не придумав, хоча тисячу кілометрів уже проїхав.Заводське налаштування карбюратора: З коробки налаштований погано, постійно заливало. Питання вирішилося підбором та заміною жиклерів поставив 140-й головний та 40-й на холостий хід— після цього байк поїхав набагато краще. Але у перспективі цей карбюратор краще повністю замінити.Проблема з передніми гальмами: Під час їзди гальма починали підклинювати через неправильне заводське регулювання. Якщо випускати рідину, щоб прибрати клин, то важіль гальма стає занадто м'яким і лягає близько до руля. Через це неможливо нормально гальмувати двома пальцями затискаєш інші пальці на грипсі. Вихід — краще одразу замінити передню гальмівну машинку на якіснішу.Вода в задньому маятнику: У сталевому маятнику є технологічний отвір для кріплення гальмівної магістралі. Під час мийки туди затікає вода, яка з часом починає просочуватися назовні разом із іржею. Вирішив проблему радикально — просвердлив маленький отвір знизу маятника, звідки одразу витекла іржава вода. Тепер вона там не застоюється.Ергономіка панелі приладів та кріплення сидіння: Кнопка для скидання добового одометра розташована дуже незручно під самою панеллю, дістати її пальцем вкрай складно. Одометр, який скидається, чомусь починає відлік заново щоразу, як глушиш і заводиш мотик. Також невдало розташований болт під сидінням — достатньо 5 разів зняти/поставити його, як болтом обдирається обшивка.Дуже гучний вихлоп: На мій погляд, глушник занадто гучний прямо з заводу. Флейта, звісно, знімається, але я, навпаки, хотів б зробити його тихішим.
- Отзыв был полезен?