Toyota Aqua 2019
- 5Комфорт
- 5Цена
- 5Дизайн

Toyota Aqua 2019
дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, коробка передач, объем багажника, расход топлива, тормоза, управляемость
шумоизоляция
Тойота Аква полонила моє серце. Дуже інтуїтивна машина. Зручно все, починаючи від посадки, закінчуючи поворотниками та паркуванням.
Витрати палива по місту просто смішні. Від трьох до чотирьох з половиною літрів на сотню км. По трасі десь пʼять- пʼять з половиною. Коли я обирала машину, я хотіла таку, щоб і потужна і прохідна по бездоріжжю, і витрата пального була мінімальна. А ще, щоб можна було по трасі гарно розігнатися. І щоб комфортно було завжди. Мені казали, що я мрію про три різні автівки і в одній все це не поєднується. Але я звернула увагу на Тойота Аква. В мене авто максимальної комплектації, ще й зі збільшеним кліренсом. Виявляється, таке буває. Модель Кросовер. Тож, у кого є такі ж запити, як у мене, зверніть увагу саме на цю модель. Реально закриває всі потреби. І компактна і потужна і маневрена і динамічна. Хоч по місту, хоч в подорож, хоч з гарними дорогами , хоч по ямах.
Читала по відгуках, що багато кому мало місця ззаду. Так, там дійсно не дуже просторо, але ж це компактна машина. Тож десь має економитися місце. Далеко не всі і не завжди мають повну посадку авто. Мені важливіше, що дуже комфортно спереду. Водію та одному пасажиру. Бо в 90% випадків я в салоні одна і ще 10% маю одного пасажира. Ззаду за весь час возила людину чи раз чи два. То, чесно, мені здається нема сенсу заморочуватися, наскільки вальяжно може розкинутися умовний задній пасажир. А багажник хороший. Він, якраз таки потрібен постійно.
Хотіла ще окремо похвалити коробку. До цієї машини я більше двадцяти років їздила на механіці і машини на автоматі мені здавалися тупенькими. Я досить багато автівок перетестувала і дуже часто була незадоволена їх реакцією. А тут просто їдеш. Як хочеш. Вона ніби відчуває тебе. Коротше, я задоволена. Раджу 100%
- Отзыв был полезен?