Renault Kadjar 2020
- 5Комфорт
- 5Цена
- 5Дизайн
Renault Kadjar 2020
дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция
Брав з салону у Вінниці. Авто себе непогано зарекомендувало і потрібна була надійна і не дорога конячка. Обїздив по роботі цілу Україну і з сімєю на відпочинок. Знаючи що цей К9К живе по 500 тис пробігу, на половині життя а саме на 240 тис вирішив продавати, тому за цей пробіг і ці роки склалось непогане враження про це авто.
Про мотор багато писати не буду, всі давно знають про його надійність а от економія реально крута, траса при швидкості 120/130 в районі 4/5 літрів, місто 5/6 літрів. На момент продажу середні цифри були 5.3 літра.
Коробка автоматична або 6 ступеневий робот. Тут розкажу детальніше бо є люди які сильно бояться роботів. До 2018 року на ці авто ставили сухі роботи які по місту грілись і могли виходити з ладу на 150 тис. а вже після 2018 на рестайлові моделі допрацювали технологію і зробили мокрий робот який ходить 250 - 300 тис, особисто в мене з ним ніяких проблем не було, єдине вчасно обслуговувати кожні 60 тис і буде вам служити довго і економно. Доречі це не дорогущий ДСГ фольцваген стикався теж і не гідротрансформатор який споживає на літру півтора більше пального. Ціна заміни масла в районі 3 тис грн.
Ще один нюанс це АДБЛЮ/євро6 якщо берете українську офіційну версію, там немає адблю і це як на сервісі мені пояснили великий плюс бо авто не задушене екологією і не потрібно нічого доливати! Якщо ж розглядаєте європейців то вони в більшості вже з Адблю. Мені ж пощастило бо сама конструкція без адблю простіша.
Ходова частина теж не особливо турбувала а за 240 тис пробігу по Україні дороги були всякі різні. Розписувати не буду але загалом що стосувалось звичайних розхідників, диски колотки і тд. то ціна дешевша ніж в однокласників.
Комфорт теж виділю, бо хтось скаже який ж може бути в рено комфорт, але в час коли всі починають економити і здешевлювати якість матеріалів салону то рено здається навпаки стає кращим. В салоні тихо, комфортно і на великі відстані не втомлюєшся. З досвіду 800 км в день з підтримкою колін та утриманням в полосі на круїзі проїхати легко! Загалом автомобіль мені прослужив дуже добре і тепер буде тішити нового власника, хто розглядає до покупки то шукайте офіційні моделі. Чи купив би ще раз! Однозначно так, під ці потреби що в мене були це авто виправдало себе на всі 100% і шкода що рено не продовжило лінійку цих авто, якби були новіші моделі то знову взяв би Каджар.
- Отзыв был полезен?