Як дізнатись всю історію авто?

Відгук Mercedes-Benz B 200 2005

3-5 років Час володіння
Оцінка авто
Відмінно
Плюси і мінуси

дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

дорожній просвіт

Відгук

Доброго дня! В загальному, машинка супер! Якщо порівнювати ціна якість, то це абсолютно кращий варіант! У мене машинка авангард! Все що могло бути тих років в ню \'\'запакували\'\'! Вона розкішна, адже усе в ній є, що у більш дорогих моделях Мерседес, дуже компактний автомобіль! Місця більше ніж достатньо, багажник великий! Шумка хороша як на авто В класу. Якість матеріалів хороша, акустика гарман кардон просто бомбезна! Щодо швидкісних якостей! Вона підривиста, хороший та стабільний набір швидкості, при обгонах без проблем! У мене дволітровий дизель прошив і на виході вийшло 165 к.с., цього вистачить! Саме цікаве, розхід! можна писати багато, але завжди дивлюсь на середній розхід, адже їздиш по різному і по різних місцевостях! У мене річний! середній розхід 6.8 літрів і це реальний показник, правда моя їзда 90% місто! Тому ті хто будуть їздити трасою можна сміло літру, а то й більше зекономити! Машинка зручна висока посадка як в паркетниках!

З мінусів напевно кліренс, хоча розв\'язувати це питання шинами та проставками!
Ще маленький мінус це її компактність і до мотора добратись труднувато! Слабкі місця зовнішні ручки відкривання дверей, якщо зимою примерзли двері їх легко зламати, дюралеві кронштейни швидко ламаються при натисканні!

Олег
25 липня 2020