//заглушка фото
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Рус Укр

Отзыв Mercedes-Benz B 200 2005

252 тыс.км 6.8 л / 100 км
Минивэн Кузов
Дизель Двигатель
Передний Привод
Ручная / Механика Коробка передач
Более 5 лет Водительский стаж
3-5 лет Время владения
Оценка авто
Отлично
4.8
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    4
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

дорожный просвет

Отзыв

Доброго дня! В загальному, машинка супер! Якщо порівнювати ціна якість, то це абсолютно кращий варіант! У мене машинка авангард! Все що могло бути тих років в ню \'\'запакували\'\'! Вона розкішна, адже усе в ній є, що у більш дорогих моделях Мерседес, дуже компактний автомобіль! Місця більше ніж достатньо, багажник великий! Шумка хороша як на авто В класу. Якість матеріалів хороша, акустика гарман кардон просто бомбезна! Щодо швидкісних якостей! Вона підривиста, хороший та стабільний набір швидкості, при обгонах без проблем! У мене дволітровий дизель прошив і на виході вийшло 165 к.с., цього вистачить! Саме цікаве, розхід! можна писати багато, але завжди дивлюсь на середній розхід, адже їздиш по різному і по різних місцевостях! У мене річний! середній розхід 6.8 літрів і це реальний показник, правда моя їзда 90% місто! Тому ті хто будуть їздити трасою можна сміло літру, а то й більше зекономити! Машинка зручна висока посадка як в паркетниках!

З мінусів напевно кліренс, хоча розв\'язувати це питання шинами та проставками!
Ще маленький мінус це її компактність і до мотора добратись труднувато! Слабкі місця зовнішні ручки відкривання дверей, якщо зимою примерзли двері їх легко зламати, дюралеві кронштейни швидко ламаються при натисканні!

Олег
25 июня 2020

Подпишитесь на рассылку отзывов о Mercedes-Benz B 200

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Мерседес Бенц

Отзывы о Мерседес Бенц Б 200 по годам