- Управление4.5
- Цена5.0
коробка передач, дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки
коробка передач, дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки
качество материалов, шумоизоляция
дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена
качество материалов, шумоизоляция
Мерседес вартий уваги. Надійний, простий.Запчастини доступні, не дорогі.При належному користуванні, надійний авто.
коробка передач
Авто очень комфортен и экономичен. Обслуживание не дорогое, а за этого им пользоваться очень выгодно, как для семьи так и для бизнеса
дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, объем багажника, простор салона, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция
коробка передач, расход топлива, стоимость обслуживания
Якість зборки супер.Комфорт керування -супер. Як у кожної авто,є свої ‚болячки‘,але ці болячки Мерседеса,коштують дуже дорого.За,майже три роки керування ,вклав 70%вартості цього авто.Хоча запчастини ставлю оригінал.Може ,в мене попався такий Мерс?Описав ,особистий випадок,за часи керування авто.Але коли він не ламається,на ньому хочеться їздити постійно.Дуже приємний в керуванні ,кльово працюють взимку всі стабілізації .Музика,шумопоглинання,дуже приємні.Точно знаю,на теперішніх авто,такої якості нема. Якщо купував би таку модель ще раз,звертав би увагу на всі недоліки Мерседеса МL,адже я знаю їх тепер як ніхто!Може тоді і не прийшлося б так багато вкладати в авто.Взагалом,якщо не враховувати поломок,саме мого мерса,машина дуже кльова і коштує своїх грошей.