- Керування5.0
Водії вважають, що ціна на цей автомобіль завищена
динаміка, якість збірки, простір салону, вартість обслуговування, шумоізоляція
Висока ціна автомобіля
Водії вважають, що ціна на цей автомобіль завищена
Езжу на Форде с 2010 года, оооочень доволен, не шумный не тупой (как Pagero Wagon даже 3.8), ходовая на высоте, до него был Prado и FJcruzer. Купил на Winner гарантия 3 года. Двигатель ЗВЕРЬ набирает Чётко и плавно, очень приятный на ходу автомобиль. Выбирал между Prado NEW, Dodge Nitro, GMC, Расход 13л!!! Очень комфортен, мягок, уютный, мощный, плавен, Качество очень радует. Експлуатирывал на жестком бездорожье. А остальное как у всех иномарок снятых с производства - запчасти на разборке или под заказ с Америки, цены приемлемые! Однозначный выбор!
дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
Після 7 років експлуатації можу 100% стверджувати шо це справжній всюдихід,та надійний друг. Ну шо сказати про авто яке ніколи не підводило, потрібно швиденько поїхати це Експлорер, треба проїхати по гівнам це він також, з верху подивитися на задрота на пузотерці він знову у пригоді, з кайфом під негучний музон по рівнесенькому асфальту це він дорогесенький. Приїхав до пташок та ялинок подалі від засранців та втомився, склав задні сідухи та отримав 1.4х2.0 спальне місце, прокинувся від спеки в літку кондішин в допомогу, в зимку грубка, одним словом в кайф, маєшь бажання половити рибку під дощем, не питання під/їхав до води відкриваєш задню ляду ставиш стілець закидай та наливай. Міць надійність та комфорт це Експлорер та там хтось пише про АКПП 320 т.км питань нема, 20 літрів на 100 так, це "правда" пропану будемо перераховувати на бенз?Гадаю не варто. Гальма кажуть шлак, брехня на Експах з 2002 року дискові шо передні шо задні головне шоб не було питань з супортами та т.д. Доречі перше рамне авто з незалежною підвіскою. Задній міст ну як сказати, головне вчастно міняти масло, бо він має функцію LSD/. Музон на ті рока бомбезний. Брутальний вигляд як треба для бобіка. Моторило 4.0 саме воно, 320 т.км на 10 т.км-100грм.масла . Ну саме головне, впевненість на дорозі, повний привід постійно контролює всі обставини, рама це витвір технічного мистецтва, на 300 кг. витриваліша за раму 100крузака. Машина бомба ракєта пушка. Я задоволенний. Як кажуть, на разі таких вже не виробляють, і це хреново.
дизайн кузова, дорожній просвіт, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
Купив авто спонтанно і не пожалкував. Шукав авто на кожен день. В цілях комфорту і економії. Перше моє дизельне авто. Росхід приємний. Були сумніви щодо 1.6. Але після тест драйву зрозумів, що мені достатньо. Можна чіпанути, видалити екологію і заглушити ЄГР, але я противник цього. Після прогріву в гаражі ніякого дискомфорту і сморіду вихлопу соляри Авто задоволений на 100%. Ліфтбек оптимальний варіант, кому потрібен седан з містким багажним відсіком універсалу. Всім добра.