Ми використовуємо cookie, щоб вам було зручніше користуватися сайтом Детальніше →
Як AUTO.RIA перевіряє нові авто

Mitsubishi Відгуки про Mitsubishi FD

Фільтр
На жаль, по Вашому запиту відгуків не знайдено.

Уточнити пошук

Вас також може зацікавити:
Дивитися всі 4591 відгук про Mitsubishi
Відмінно 4.8
  • Mitsubishi Galant 1990

Відмінно
Mitsubishi Galant 1990

Mitsubishi Galant 1990

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

коробка передач

360 тис.км 9 л / 100 км Поїздки в місті

Придбав авто і перший тиждень 0 проблем. Треба було перевезти на довгу відстань і посеред дороги полетіла МКПП, виявився несправний диск зчеплення. Думаю що саме мені так пощастило але жодних натяків на зчеплення не було за час використання, тому перед дорогою навіть не дивився у коробку, тільки масло замінив у ній. Із проблем це все з чим я зіштовхнувся. Загалом авто гарно їде, шумка просто вогонь, стояв біля великого генератора і його майже не було чути у салоні, тому тут без нарікань. Навіть зараз комплектація приємно дивує, у багатьох авто 2005+ року немає ні люка з електро регулюванням ні електро налаштування дзеркал і підігріву тим паче. Максимальну швидкість з паспорту навіть зараз перемахнула не відчуваючи. А враховуючи що під капот можна будь-який двигун поставити замість 1.8 рідного то машина просто ідеальна для людини яка хоче надійне авто з можливістю "прокачки", якщо вагаєтесь чи варте авто своїх грошей - варте, це моя думка

Ігор

• Відгук був корисний?
Вам подобається ця сторінка?
Відміна

Відгуки про моделі Мітсубісі

Відгуки за типом транспорту

Хочете придбати Мітсубісі ФД та сумніваєтесь в правильності вибору комплектації чи модифікації? Читайте відгуки про Mitsubishi FD від власників, на власному досвіді яких розібрані плюси та мінуси авто, проблеми в експлуатації та обслуговувані. В каталозі автовідгуків на AUTO.RIA зібрано більш ніж Відгуки відгуків про Мітсубісі ФД будь-яких років, комплектацій та модифікацій, які призначені допомогти Вам з вірним вибором машини.