Все про 16 видів перевірок на AUTO.RIA

123 место
1 отзывов
123 место
Общий рейтинг авто

дорожный просвет, качество материалов, расход топлива, стоимость обслуживания

Низкая оценка дизайна
Дизайн этого автомобиля оставляет желать лучшего

Смотреть все б/у Ford Escape 2000
Ford Escape 2000

Ford Escape 2000

Неубиваемый, задний мост с кнопки (самоблокирующийся), низкая стоимость запчастей, оцинковка кузова, высокий клиренс.

Возраст и вроде как все на новые тазики пересели.

Решил написать свой отзыв о Мазде Трибьют, владею этим авто полтора года. По городу по пробкам расход 12 литров 92 бензина. Это радует, т. к. моя манера езды, спокойная, но быстрая. С парковкой проблем не возникает, залезет на очень высокий бордюр, но если он сильно высок, то всё-равно залезет, только задом и под углом - что плюс этой машинке. Почти все запчасти подходят от Форда, ведь там он и стоит и ходовка тоже Фордовская.В салоне место много. Да и уютно в салоне, велюр очень качественный. Кожа летом жаркая, зимой холодная, а велюр всегда приятно... По стоимости запчастей - копейки. Минус, почти всё под заказ, но это неделя-две. Кузов на них оцинкованный с двух сторон. Хоть авто и старенькое, но уважение на дороге присутствует. Сейчас такого класса авто новый будет больше лимона стоить. Но если старенький довести до ума, то ещё лет на 10 хватит. Я выбрал, потому что авто мне понравился. Совет будующим владельцам: собирайте 3 лимона и покупайте нового крузака.

Вас также может заинтересовать:
Смотреть все 131 отзыв об Ford Escape
  • Ford Escape 2020

Ford Escape 2020

Ford Escape 2020

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач, простор салона, расход топлива, тормоза, управляемость, шумоизоляция

цена

Первый владелец 25 тыс.км 7.6 л / 100 км Семья

Особисте авто, вже декілька місяців використовується в сім'ї . Було пригнане з Америки, в комплектації Sel. 1.5Драгон двигун. До речі це максимальна комплектація з цим двигуном. Трішки про муки вибору.. в цьому сегменті цілий ряд середньо розмірних кросоверів в саме Тігуан, Мазда, Хонда,Форд,Джип. +- одної ціни. Чому саме Форд : 1. Це найкомфортніше підвіска серед конкурентів 2. Надзвичайно гарне оснащення різними електронними помічниками 3. Неперевершене відчуття від водіння 4. Ціна утримання. 5. Потужний і економний двигун з відзнаками надійності Чому не Форд гібрид : Якщо немає змоги заряджати автомобіль - то економії на паливі немає. Також в гібридних авто в декілька разів складніша система , менш надійна коробка передач. І в рази дороще утримання. Трішки про авто : В автомобіля гарна керованість. 8 ступеневий автомат з 1.5 двигуном останньої генерації на 3 циліндри , дружить на Ура. Вони в команді гарно відпрацьовують як трасі так і в місті . Шумоізоляці на голову вище моєї минулої кемрі. Сидіння зручні , багажник не велий, но достатньо міський. Кузов весь оцинкований , капот з алюмінію, всі елементи з низу авто добре захищені різноманітними пильниками. Видимість дороги, керованість і відчуття від водіння особисто для мене найкраща серед конкурентів. Тігуан надзвичайно жорсткий витримав лише 15 хв тесдрайву разом з родиною. 1.5 i3 драгон в місті 7-8.5 літрів палива. За містом 5.8 при 100 км. Авто на передньому приводі. Також після маніпуляцій в дилері автомобіль знає Українську мову.

Иван •

Смотреть все 6500 отзывов об Ford
  • Ford Fusion 2019

Ford Fusion 2019

Ford Fusion 2019

дизайн кузова, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена

6 тыс.км 5.1 л / 100 км Поездки в городе

Тут варто почати з того що я з заз ланос, яким їздив все своє свідоме життя пересів на форда в комплектації титаніум. В принципі - можна би і було завершувати. Розхід по заторах в місті - в середньому 4,2. Якщо дуже постаратися - то раз я вийшов на 2,8 по Києву, але там все стояло намертво. Це перший величезний плюс цієї машини. Комплектація - ну вона в стилі Форд - все по максимуму. Повний електропакет, всякі плюшки про які можна було лише мріяти на авто українського виробника. Машина надзвичайно комфортна в управлінні, до неї дуже швидко звикаєш. Так, планетарний механізм зміни передач має свої особливості - це не машина для фалометрії на світлофорах чи різких обгонах. Вона зовсім не для того - тут гріє душу розхід палива. По трасі, зауважу, він більший - 6,0-6,5 якщо топити на круїзі по 130. Але і таких доріг в нас не дуже багато, тому звичайними дорогами виходиш на 5,6, це з обгонами і середньою швидкістю 90-110. Салон просторий, дитяче крісло, два пасажира і собака почувають себе дуже комфортно. З мінусів - при купівлі врахуйте- багажника по суті і немає. В плагін-гібриді там стоїть батарея, яка залишає мінімум місця для багажу. В нашому випадку це коляска яка складається в чемоданчик і чемодан з одягом. Що в принципі теж можна рахувати як плюс - кожна поїздка заставляє тебе максимально уважно вираховувати кількість одягу та необхідних речей. Також мінус це кліренс. Я ризикнув і поставив проставки 2 см та вищу резину і це виправдано, тепер можна стати біля більшості бордюрів. Мультимедія - топова. Я прям оцінив що музику можна слухати в машині з насолодою, а не з відчуттям шо ти їдеш на дешманській блютуз-колонці. За 6к км ще ні разу не було якихось факапів з поломками, надіюся так і далі буде. Ну і вона реально гарна. Виглядає стильно, як машина зі смаком. Загалом - машина для міста та подорожей з невеликим багажем, вартує своїх грошей.

Максим Безрукий •

Отзывы о моделях Форд