- Керування4.0
якість матеріалів, витрати палива
простір салону, дизайн кузова
якість матеріалів, витрати палива
простір салону
Правда, разгоняется данный агрегат не слишком быстро, но оно и понятно: размеры не позволяют. Кроме того, за счет длины корпуса припарковать это чудо на узких и заполненных улочках бывает достаточно проблематично. Однако для тех, кто трудностей не боится – это очень хороший вариант!
Я купил себе Форд Фристар по той причине, что у меня большая семья. И теперь понимаю, что более хорошей машины для себя я бы не мог найти. Салон очень просторный и вместительный. Минивэн последнего поколения – так можно его назвать. Особенно хорошо он для длительных поездок – все могут удобно и комфортно разместиться. Ход у автомобиля достаточно плавный. Внутри машины есть огромное количество различных подставок и крючков, которые делают путешествие максимально комфортным.
ШИКАРНЫЙ, БОЛЬШОЙ, ВМЕСТИТЕЛЬНЫЙ. газ, вода в достатке!!!! свой генератор, отдельно от движка.
ест около 25л заправляли 92 - идет отлично. каждые пол года ТО, т.к автобус
Отличный автобус! Ехать на отдых в таком одно удовольствие. Никакие ВИП условия не заменят подобное чудо. Разместился где хочешь и балдей. Туалет, душ, спальня, огромная прихожая с диванами и столиком. любая погода вам нипочем, кроме всего прочего громадная маркиза, под которй можно отлично разместиться всей компанией. ОБАЛДЕТЬ!!!!! ЭТО НУЖНО ВИДЕТЬ купите, такого ни у кого не будет еще лет 10! вы будете супер ВИП персона. И в отдых и в командировку!!!!
дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість збірки, коробка передач, вартість обслуговування, гальма, керованість, шумоізоляція
якість матеріалів, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, ціна
Чим більше ним користуюся тим більше він мені подобається, ось нещодавно знайшов функцію автоматичного дальнього світла, дуже корисна та цікава функція , допомогає в ночі , системи автоматично орієнтується і то включає світло , коли в зоні видимості не має зустрічних авто тотперемикає на ближнє , дуже порадувало вночі , не треба самому думати коли включити а коли виключити але є і ручна функція !! Зато не зрозула функція запобігання зіткненню , досі не можу зрозуміти як вона працює , коли треба не сповіщає а коли не треба терендить , зато теж не зрозуміло для мене функція втоми водія , камери в салоні не має зате якось система відчуває поведінку чи що , може купу разів вискакувати повідомлення що водій втомилися і йому потрібен відпочинок хоч я себе нормально відчував !!! Пагано як для мене що в цій комплектації не має дистанційного запуску + що як для мене немає регулювання нижньої стдушки водія по горизонталі, все є а цього немає , капець , в мойом іншому авто Шевроле Еквінокс це є а тут немає, при моїх травмованих ногах для мене це дуже важливо бо без цієї опції у мене починає сильно боліти ноги , нижні мишці від сідниць до стопи + виникає сильна біль у коліні і це для мене великий мінус , але це тільки для мене + на далекі відстані!!!