//заглушка фото
Як перевірити юридичну чистоту авто?

Рус Укр

Отзыв Mercedes-Benz E-Class 2002

277 тыс.км 7.5 л / 100 км Поездки в городе
Седан Кузов
Дизель Двигатель
Задний Привод
Автомат Коробка передач
150 л.с. Мощность двигателя
2.2 (л) Объем двигателя
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

Дуже класна машина ,дуже довго шукав але знайшов свого "сірого монстра" . Їзда на ній просто кайф ,їдеш і плачеш від цього щастя на колесах . Мені як водію дуже зручно і зрозуміло. Пасажирам дуже комфортно . На дорозі веде себе впевнено ,на сфітлофорі зривається з місця і втискає в крісло добряче. На трасі веде себе впевнено за рахунок своєї ваги майже 2 тони (1500) ,на обгін йде комфортно і впевнено як для дизеля. Одним словом ця машина є однією з найкращих у свому сегменті . Сівши один раз за руль Мерседаса я більше не хочу думати про інші машини і однозначно наступну машину яку я куплю буде Мерседес .

Зважаючи на великі великі плюси цієї машини є декілька мінусів які дуже просто виправляються. Додаю мінуси : -відсутність парктроніків (в моїй комплектації ELEGANCE) -трішки завеликий розхід (найбільший який у мене був це 17 літрів але це було в заторі ,виїхавши на трасу змінило все 6.0 і це автомат ) -нюанси по електроніці (ця тема стосується майже кожного Мерседеса цих років ,але це дуже легко виправляється ,але не приємно їздити коли в тебе горить помилка на приборці) -не дуже якісна пласмаса салону (маю на увазі пласмасу від сидінь ) Більше нарікань у мене немає. Такі проблеми стикаються майже у всіх автомобілях і нажаль Мерседес в тому числі.

Отзыв

Якщо ти думаєш чи купляти чи ні цей автомобіль ,то я раджу купити .
Комфорт і вигляд цієї машини будуть завжди вражати тебе і пасажирів ,і в тому числі і перехожих . Мерседес вартує таких грошей . Німецька якість і педагтичність до маленьких деталей заворожує. Я не хочу рекламувати і заставляти людей купляти цього Мерседеса , це моя особиста думка. Вдалих пошуків авто .

Назар
04 ноября 2017

Подпишитесь на рассылку отзывов о Mercedes-Benz E-Class

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Мерседес Бенц

Отзывы о Мерседес Бенц Е-Класс по годам