Ford Fusion 2013
- 5Комфорт
- 5Ціна
- 5Дизайн
Ford Fusion 2013
дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
дорожній просвіт, об`єм багажника
Ford Fusion Plug-in Hybrid 2013 Titanium користуюсь близько півтора року. За цей час я зміг оцінити його переваги. У цілому з самого початку цей автомобіль викликав у мене тільки позитивні емоції. Авжеж це субʼєктивно, але автомобіль виглядає дуже гарно. Окрім цього він має комфортний і просторий салон, а також мʼяку ходову частину. Загалом їздив найчастіше по місту і у теплу пору року, витрати пального на 100 км становлять 3 літри. Це вражає! По трасі теж не багато, близько 6.5 літрів. Загалом це велика машина, з просторим салоном, а пального їсть менше ніж малолітражка. Все завдяки гібридній установці.
Також маючи найбагатшу комплектацію отримуєш весь комфорт, це і шкіряний салон, і різні асистенти, типу допомоги при старті в гору або в паркуванні, чи наприклад, автоматичне вмикання дальнього світла, утримання в полосі тощо.
Помітив лише один мінус, що через вагу автомобіль у поворотах іноді кренить, але то нормально для американських автомобілів. Загалом керованість хороша. Динаміка теж подобається, авжеж це не літак, але зі своїми задачами справляється. Фури і багато іншого на трасі обганяє добре. Особливо для любителів стартануть зі світлофору буде гуд, тому що електродвигун добре стартує.
Загалом цей автомобіль у мене залишив дуже гарні враження. Мені справді подобається. Можливо мені мало з чим порівнювати, бо до цього у мене були Mazda 6 і Golf 4 і ще декілька днів на Acura MDX їздив, але цим авто я залишився задоволений сповна.
- Відгук був корисний?