- Керування3.0
Водії вважають, що ціна на цей автомобіль завищена
Висока ціна автомобіля
Водії вважають, що ціна на цей автомобіль завищена
ціна
Есть, конечно, и недостатки: интерьер и экстерьер слегка подкачали. При совместном производстве могли бы придумать что-нибудь и поинтереснее.
Форд Иксион – это компактный и бюджетный минивэн, который имеет два ряда сидений. В более современных моделях количество мест доходит до трех рядов. У моих родителей представитель первого поколения. Они приобретали его, чтобы с комфортом ездить на дачу. В принципе, машина, предъявляемым к ней требованиям, соответствует. Сидения легко снимаются, а это значительно облегчает задачу вывоза вещей на дачу и привоза урожая обратно. Так как Ford Ixion изготовлен на базе не менее известной марки, как Mazda, то его смело можно назвать достаточно комфортным и надежным. По расходу топлива автомобиль также очень непритязательный. По крайней мере мои родители-пенсионеры могут позволить себе содержать его (в смысле заправлять).
Большой багажник, маленький расход, хорошая управляемость.
Дорогой в обслуживании, на кочках гремит торпеда, задние двери, сиденья и скрипит стекло панели приборов, штатная магнитола не читает ничего кроме студийных дисков. Слабая печка, зимой холодно. Очень слабый мотор (75л.с.). Передняя стойка сильно закрывает обзор, из-за высокого лобового стекла солнце постоянно светит в глаза, днём приходится ездить с откинутым козырьком. Вебасто требует ремонта каждую зиму.
дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна
шумоізоляція
Відгук від жінки. Не думала, що колись буду писати відгук про машину, але ось ділюся своїм досвідом керування цим симпатичним автомобільчиком Ford Fusion. Ми довго шукали ідеальне авто для нашої сім'ї, спершу зупинилися на Ford Focus, але доля розпорядилася інакше — друзі продавали Fusion, і після тест-драйву ми зрозуміли, що це авто для нас. Ford Fusion виявився дуже маневреним і зручним. Ми використовували його як сімейний автомобіль, і я, незважаючи на механічну коробку передач, швидко звикла. Як жінці, мені легко керувати цією машиною: зручна висока посадка, наче у кросовері, просторий салон із безліччю ніш та кишеньок для дрібниць. Автівка ідеально підходить як для міста, так і для подорожей. У місті вона маневрена, на парковках допомагають великі дзеркала, а на трасі легко обганяє навіть вантажівки. Усі необхідні опції, такі як клімат-контроль, підігрів вікон, електродзеркала, підлокітник і дитячий замок, роблять користування максимально комфортним. Мій чоловік обожнює Fusion за її кліренс і багажник, які ідеально підходять для поїздок на природу. А для мене вона незамінна в повсякденному житті: відвезти дітей до школи, заїхати в торговий центр чи поїхати на прогулянку з сім’єю. Звісно, у Fusion є й недоліки: шум від дзеркал на швидкості понад 130 км/год, всього один підстаканник, задні механічні склопідйомники. Але всі ці дрібниці легко компенсуються зручністю в керуванні та економічністю: витрати палива становлять 5,5–7,5 л на 100 км. Автомобіль недорогий в обслуговуванні, надійний і витривалий. Якщо обираєте між двигуном 1.6 і 1.4 — рекомендую перший. У нас був досвід подорожі Європою на Fusion з двигуном 1.4, і різниця у динаміці була відчутною, хоча витрати палива залишалися майже однаковими. Fusion — універсальна машина, яку оцінили всі в нашій родині. Чоловік цінує її надійність, а я — зручність і симпатичний вигляд. Якщо роздумуєте над покупкою, сміливо беріть! Ви точно не пожалкуєте.