//заглушка фото
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Рус Укр

Отзыв Ford Focus 2008

275 тыс.км 6 л / 100 км Семья
Универсал Кузов
Дизель Двигатель
Передний Привод
3-5 лет Водительский стаж
3-5 лет Время владения
Оценка авто
Хорошо
3.4
  • Управление
    4
  • Надежность
    2
  • Комфорт
    5
  • Цена
    2
  • Дизайн
    4
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, качество материалов, объем багажника, простор салона, расход топлива, тормоза, управляемость, шумоизоляция

качество сборки, стоимость обслуживания, цена

Отзыв

Купляв авто для власного користування. Вартість заміни розхідників - вище середнього. Заміна будь якої деталі в авто це такий гєм*рой. Не знаю про що думали ті люди які проектували та збирали дані автомобілі. Щоб замінити якусь дрібницю потрібно розібрати пів авто. Електрика нікудишня. Форсунки постійно вимахуються. Закидання масла в турбіну і якість з'єднання патрубків це взагалі окрема тема.
В салоні все чітко. Авто просторе і комфортне. Розгін хороший, керованість та гальмівна система - чудово. Оскільки володів другим поколінням, рестайлінг 2008-2011 то не раджу обирати даний варіант, оскільки він був ніби тестовим, і у виробника виникла ціла гора недоліків, які потребували доопрацювання. Якщо налаштовані брати саме цю модель, звертайте увагу на форсунки, фари, трубки турбіни, клапанну кришку, пружини передніх амортизаторів, массу аккумулятора, систему охолодження та кондиціонер. В загальному підсумую такими словами: можна, але не варто.

Владислав Докін
16 апреля

Подпишитесь на рассылку отзывов о Ford Focus

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Форд

Отзывы о Форд Фокус по годам