Лучший дизайн
расход топлива, цена, шумоизоляция
Лучший дизайн
Водителям нравится дизайн этого автомобиля
расход топлива, цена, шумоизоляция
Все влаштовує, але розхід палива більше ніж у ттх. Місто 7-8, траса 6-7. На шумоізоляції зекономили!
дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция
Нормальное авто для города зимой батареи при -5 до -15 хватает на 150-190 км. Но все зависит от стиля езды . Летом думаю будет 250-300 км . По паспорту 360 км. Очень богатый функционал . Хорошо укомплектован . Брал максимальную комплектацию 29000 уде. Спустя 23000 не работает Кондиционер . Сложно найти запчасти . Не рекомендую к покупке .
дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, шумоизоляция
З першого погляду зрозумів,що авто буде моє. Колись мав Peugeot 405 91-го року жодних проблем окрім радіатора. Потім Audi Wolcvagen один гіморой! Цей пижик напрочуд вдала модель,універсала не мав пишуть що дуже низький. Хетч цим не страждає як на мене,вищий на 5-7см точно. Розвал сходження зробив перший раз в авто хлопці на сто були здивовані. По ходовій трошки жорсткіший за ауді Фольксваген,405 був м'якший. Була далека відстань 1400км без проблем 5л на 100км при швидкості 130-140км. Якщо їхати 120км/год то 4л сам не розумію чому. Шумоізоляція не погана,краща ніж в тойоти.Запчастини по цінах досить гуманні! Тормозні диски колодки в ціні однакові як ВАГ група. Саме головне без Адблю! Перше моє дизельне авто,думав буде трактор,а виявилась нормальна бричка. Для міста авто просто супер, якщо покласти сідушки то 1400л об'єму з головою.