//заглушка фото
Як дізнатись всю історію авто?

Рус Укр

Отзыв Peugeot 405 1991

600 тыс.км 4.5 л / 100 км Путешествия
Универсал Кузов
Дизель Двигатель
Передний Привод
Ручная / Механика Коробка передач
Более 5 лет Водительский стаж
Более 5 лет Время владения
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

динамика, дорожный просвет, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена

Отзыв

За 30 років володіння, можу відповідально заявити – відмінна автівка. Якби русня не розбомбила – їздив би ще 30 років і не знав біди. Бак 70 л. розхід по трасі – чесних 4,5. Заливаєш бак – їдеш. З початку дивувало на чому воно взагалі їде – стрілка палива як вкопана на одному місці... день.. два... півкраїни проїхав вона як приклеяна на одному місці. Движок 1,9 атмосферник. Не те щоб горіла гума, але мощі достатньо, розженається не ракетою, але впевнено, за тиждень звикаєш починаєш відчувати тракторець і його можливості – все норм. Коли Крим був вільним – об\'їхав нею його увесь кілька разів вздовж і поперек, ніде ніколи не підводив. Кузов – оцінковка! Лише після 30 років по порогам пішла гниль, все інше – без питань.
ПРОСТОРА! При розкладених задніх сідушках в салоні універсала можна спати – вільно вміщаються троє людей в повний ріст ще з запасом – ідеально рівна поверхня, прожив в ньому на морі дікарем з дружиною в загальному підрахунку – місяці!, все без жодних проблем, лише позитивні враження. На горку – вигрібає як гвинтокрил, зимою майже відсутній занос – так збудований задній міст. Запчастин – море, не дорого. В ремонті простий. Ніяких бестолкових "коп\'ютерів", електронних наворотів. Купив деталь-поміняв-забув – жодних танців з бубнами з перепрошівками чіпами і т.і.
Ще додам – при паспортної макс швідкости 165 км/г, по одеській трасі пару раз розгоняів до 185, і педаль не в підлогу.
Вантажів його так, що фаркопом за асфальт чіркав, в салон навіть сірник не втиснути щільно заповнений + вантаж на дах. Півтони не менше. І цьому стані – 400 км. Довіз! Розгрузив – все норм, жодних наслідків.
З недоліків – СЛІДКУВАТИ за задньою балкою. Міняти подшипник кожні 50-60 тис. це слабке місце. Все інше – робиться легко і швидко.
До цього пижа мав 7 автівок різних, зараз взяв всім відомого німця, тобто – є з чим порівняти.
Якби сьогодні можна було б придбати новий Peugeot 405 1.9 Break diesel – хвилину б не думав, схопив би відразу. І назавжди.

Vyacheslav
28 августа 2022

Подпишитесь на рассылку отзывов о Peugeot 405

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Пежо

Отзывы о Пежо 405 по годам