//заглушка фото
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Рус Укр

Отзыв Hyundai Matrix 2010

170 тыс.км 15 л / 100 км Поездки в городе
Минивэн Кузов
Бензин Двигатель
Передний Привод
Более 5 лет Водительский стаж
Менее 6 месяцев Время владения
Оценка авто
Отлично
4.4
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    2
Плюсы и минусы

динамика, дорожный просвет, качество сборки, объем багажника, простор салона, стоимость обслуживания, управляемость, цена

дизайн кузова, коробка передач, расход топлива, шумоизоляция

Отзыв

Володію 3 рік.
За час володіння заміна розхідників, за дуже демократичними цінами. Частину можна легко зробити самому.
Автомат 4 ст., звідси і витрата пального до купи з двигуном 1,8 старої моделі. Результат Київ -15-16 л газу по тягнучкам, місцями до 20л у дні коли світ сходить з розуму – раптовий дощ, сніг тощо.
Великих проблем не було, планові то, та профілактика на упередження – промивка системи обходження, заправка та чистка системи кондиціонування, регулювання клапанів вперше на 160 т.км. – результат все в нормі без проблем.
Встановлено гбо на побіг 140т.км., за 2 роки +30 т.км.
На свої кошти авто відмінне і поки що в цьому ж бюджеті немає рівних, для заміни на свіжіше авто.
Для зручності експлуатації та лікування болячок було зроблено:
1. Повна шумка салона, торпедо без зняття – проте куди зміг дотягнувся і проклеїв шумку. результат двигун починає чути від 3 тис, а на вуха давити від 4,5 тис. , на трасі при швидкості 150 все добре, оберти 4 тис. км. тепер дорога на 12 годин проходить норм і ще лишаються сили. робив якісно, дорогими матеріалами і для себе. По результатам шумки дощу майже не чути, на швидкостях чути як вітер свистить по боковим дзеркалам і десь в далині дорогу.
2. Кліренс з урахуванням що стоїть металевий захист двигуна, вилікував - проставками по колу 20мм, та колеса 195/65/r15 - +20мм , загалом вийшло 200мм кліренсу, і тепер лазиш по бордюрам як паркетник. Не плутати з кліренсами –Прадіка і тд.
3. Жорсткість підвіски і керованість, вилікувалось колесами 195/65/r15 – в пару до проставок – не тре підкрилки, і дає неймовірний комфорт проти штатних 195/55/r15 якщо хто знає шо таке проходити стики мостів-дороги на швидкості 150км/год, то звичайні тачки зкидать до 80-100км, а ти як їхав так і їдеш, жодного натяку на пробивання підвіски та якогось дискомфорту, в купі до Шумки, легко і незамітно проходить стики в асфальті і жодного пробиття підвіски. До цього всі удари відчувались спиною – у кого травмована спина той знає що це.
4. Іржа – Київ не дуже сніжний регіон, тому з іржею арок поки все добре, кілька цяточок лише видно.
5. Трансформер – це значить перевезти можна все і навіть більше, так весело дивитись як водії седанів намагаються запхати габаритні речі з IKEA або Епіцентру.
6. Висота посадки, авто з урахування зростання кліренсу просто шик, рівна підлога, без поріжку який треба переступати при посадці в седани, висока підлога, все це дає висоту посадки як у паркетників та відповідно їх оглядовість при проїзді, плюс величезні панорамні вікна дають супер оглядовість навколо авто не плутати з седанами де вікно схоже на амбразуру в ДОТах
З у рахуванням змін та доведення до ладу авто відносно за невеликі кошти, отримуєш авто рівня середніх паркетників але з цінником 2-3 рази нижче , і т.ч. утримання теж.

Дмитро
29 ноября 2021

Подпишитесь на рассылку отзывов о Hyundai Matrix

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Хюндай

Отзывы о Хюндай Матрикс по годам