динамика, цена
Це просто унікальне авто. Французи зробили реально краще німців - є все що треба, все "під руками". Дуже недооцінене.
В місті "крутишся", як на легковику, на трасі просто супер-їдеш як хочеш. Це авто керується легко з ЛЮБОЮ швидкістю, абсолютно контрольоване в любих маневрах! 2л дизель з турбіною-це не "вялий" бензин чи "недоробок" 1.7л-він їде, тиснеш і їде. На низах спокійно, але коли треба пришпорити, продавив педаль та й поїхав. Колеос 2 геть інший порівняно з першою модифікацією-він ГАРНО та сучасно виглядає, він ВЕЛИКИЙ-в ньосу реально зручно. З недоліків - я немаленький хлопчик і мені хотілося б трохи ширший салон, хоча по довжині питань немаю та мультімедіа трохи неспішна в роботі-і все. Тобто все інше - лише плюси. Коли я бачу "погоню" за дастерами, каджарами... та, навіть, тігуанами, стає смішно - візьміть Колеос 2 і їздіть замість дрібніших та корявіших "молодших братів" чи реально перехваленого та переоціненого "німця".
дизайн кузова, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, шумоизоляция
динамика, цена
Хороший рабочий городской кроссовер, с большим дорожным просветом, средним расходом бензина по городу 10 литров.
В новом кузове Колеос смотрится очень стильно и по современному.
Большое разнообразие всевозможной электроники, яркий салон с хорошей отделкой.
Надежный двигатель японской сборки как и вариатор. Высокой динамики на данном авто вы не почувствуете. Передвижение больше нацелено на комфорт.
Очень вместительный салон для такого класса авто, багажник достаточно большой.
Управляемость как у обычного городского кроссовера, тормозная система отлично работает, кренов у авто не ощущается.
Авто идеально подойдет для средне статистической семьи из 3 - 4 человек которые часто любят поездки на дачу или просто природу поближе к лесу или воде с клиренсом в 210 мм. можно проехать практически везде.
дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, простор салона, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, шумоизоляция
объем багажника, расход топлива, цена
Доброго ранку шановні колеги, хочу поділитися своїми враженнями які я отримав від експлуатації Renault koleos: 1. Дуже надійний автомобіль. 2. Для тривалих подорожей вистачає комфорту. 3. На ремонт за 1.5 роки володіння я витратив 13к включно з заміною мастила. Мінуси теж є і це витрата палива - розхід по місту при спокійній їзді складав +/- 12л на 100. Загалом автівка дуже зайшла, рекомендую!
дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, шумоизоляция
качество материалов, качество сборки, цена
Дастер з салону. Вибір свідомий і обдуманий. Основними крітеріями були: Ходова частина авто Надійність моделі Дизель К9К Машина проста, доволі базова. І це більше до плюсів. Але дизайнери пропрювали інтерєр + екстерйер в порівнянні з попередніми моделями. А саме: ергономічність салону шумоізоліця загальна сучасна мультимедійка і электроніка в цілому Також є гарні новини по враженням від ізди: 6ст механіка дуже приємна 50 км\г 4та, 70 км\г 5та, 6та - від 90 км\г Рульожка на рівень вище ніж в попередниках звісно залишилась та сама динаміка може трошки навіть веселішеі приємний розхід у К9К Гарне ближнє лед світло Думаю це вже закат ери дизельних двигунів на нових авто. В цілому зі старту машиною задоволений. Звісно, що Дастер є нижче за комфортом ніж конкуренти типу Кашкая, Спортейджа, Карока, с5 аіркросс і Сузукі сх4 доречі під питанням, але Дастера знайде свій покупець, якому потрібно надійність, проходимість, простота і економічність в витратах, без додаткових плюшок і мяких панелєк салону. Вище описав плюси. З мінусів можу віднести, якість лед приборки і відсутність нормального тахометру він йде лінією з позначками 1 - 3 - 5 - 6 об\хв Якість камери заднього виду. В порівнянні з попередниками трошки нижчий багажник менший об'єм Більш жорстка ходовка в порівнянні з попередниками але це компенсація за кращу рульожку