- Управление4
- Надежность4
- Комфорт5
- Цена3
- Дизайн4
динамика, дорожный просвет, качество материалов, расход топлива, тормоза, управляемость
коробка передач, объем багажника, простор салона, цена
Внедорожник / Кроссовер | Кузов |
Бензин | Двигатель |
Передний | Привод |
Более 5 лет | Водительский стаж |
6-12 месяцев | Время владения |
коробка передач, объем багажника, простор салона, цена
Всіх вітаю. Моя сумна істарія із Вєнєй. Купив його із пробігом в 16к 2021р. випуску. Авто ще було на гарантії в оф. дилера. В цілому враження від авто дуже позитивні, якщо не враховувати один момент який особисто для мене перекреслив всі його плюси. А саме надзвичайно слабке ЛФП. Це просто дно. Автівка яка не була ні разу в ДТП почала гнити... А саме, де тільки найменший скол відразу проступає ржавчина. На ляді під склом вздулася фарба і тріснула. Оф. дилер пообіцяв це перефарбувати по гарантії, але камон, машині тільки три роки і вже таке. Також по всьому кузову почали проступати мікро дефекти ЛФП. Ще не сподобалась АКПП, а саме коли трішки хочеш прискоритись вона відразу починає лупити у відсічку, одне питання, для чого? При їзді на круїзі по трасі 130км/год під горку спочатку їде на 6й, а потім коли їй вздумається перемикає на знижену передачку при тому що абсолютно достатньо тяги щоб на цій швидкості виїхати на гірку. Зате коли потрібно проповзти по поганій дорозі зі швидкістю 5км/год вона вмикає 3тю... Для мене особисто це надзвочайно тупа робота АКПП. А в решті машина прикольна, комфортна, підігріви керма, сидінь, клімат контроль на відмінно працюють. Музика непогана. Шумка середня, підвіска в міру жорстка.