Як дізнатись всю історію авто?

Відгук Nissan Leaf 2015

Оцінка авто
Погано
2.0
Плюси і мінуси

динаміка, коробка передач, витрати палива, керованість

дизайн кузова, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, об`єм багажника, простір салону, вартість обслуговування, гальма, ціна, шумоізоляція

Відгук

Більше ліф не візьму. Використовувала дружина. Туфта повна. Салон для ліліпутів я маю ріст 190-см як я сідав за кермо ззаду вже сісти ніхто не міг. Збоку як сісти так щоб діти сіли ззаду нога постійно треться об торпеду, саме в місце де кран запхали. Екран древній. У мене у 2005-тому у фольксвагена краще був як у ліфа у 2015-ому встромили. Зимою жесть запас хода 60-км. Літом 90 з натяжкою. Батарея на час продажі сох 84% це не убита в злам машина, а машина не бита, не топлена, не фарбована. У мене свій автосервіс за свої слова можу відповісти. Машину не раджу. Як ліф проводжатиме безумовно як би я не їхав 200-300-км тоді можна пробувати брати. У мене дружина два рази за день його в нуль розряджає. Смішно.

Віталій
03 квітня 2021

Підпишіться на розсилку відгуків про Nissan Leaf

Коментарі (3)
Юрий | 15 серпня 2023 р., 22:20
Може у вас сох накручений??? В мене два ліфа з сохом 79 і 81 відсоток так я в літку проізжаю 130-140 км якщо сильно літати то 125 без кондиціонера. Скільки влазить кіловат в батарею?
Алексей Николаевич | 27 грудня 2023 р., 21:15
Мне интересно сколько заплатили за такой негативний отзыв. Я пригнал лифа с сох 80.02 и пробег 61000 два года назад, сейчас сох 76.94 и пробег 103000. Поставил вебасто сразу, зимой до - 5 градусов железно 100+, а летом 120+. За все время поменял 2 раза масло в редукторе и поставил вебасто. Машина вся в родне, на 100000 делал диагностику и вся ходовая в порядке и она родная, колодок ещё 40-50%. Тачка огонь за свои деньги!
Yevhen | 25 травня 2024 р., 15:48
Я в тому році продав ліф 2013 року, з сох 74%,бо треба була дальнобійна бензинка за ті ж гроші із-за русні. Так він ще 80 нашой теплою зимой і 110 км (при вище 10 С тепла) спокійно проходив,а при пенсійній їзді до 130 км влітку, це на 15" кованих дисках і 205 65 15 гумі. Багато де по області можна було 10-15 хв чадемо, або біля трц на пару-трійку годин 6.6 кВт підзарядитись, я так до 100 км в одну сторону від дому їздив всюди, далі вже не незручно звісно. Дуже класне авто, за 5 років і 25 тис км пробігу жодного не те що ремонту, а й косяку, продав на тих же колодках навіть, тільки аккум 12в рідний (made in Mexico) помер, бо йому 9 років вже було, там вже ампер було зась. До війни ще це був ідеал містянина.До цього була фабія 2008 р 1.4 на на механіці, просто фу по місту, розхід до роботи за 7км до 15 літрів 95го доходив на 100 км (15 (!) світлофорів+тягнучки) Як війна закінчиться візьму знову Ліфа, таку ж модель, вони сподіваюсь до 4 куе будуть тоді.

Ваше ім'я:

Відгуки про моделі Ніссан