качество сборки, дизайн кузова, расход топлива, стоимость обслуживания, управляемость
качество материалов
качество материалов
дизайн кузова, качество сборки, расход топлива, стоимость обслуживания, управляемость
В сибирском регионе в зимний период сложный запуск двигателя от -38 градусов. Больше проблем нет.
Если сравнивать с АВТО ВАЗОМ машина Японского производства просто прелесть. Я проехал после покупки 2700км без всякого отдыха и каких либо технических проблем. Также по экономии бензина, расход топлива на 100км состовляет 5литров,не горододской режим. На данный момент ТО производиться через каждые 10000км и проблем с машиной не вижу. Единственное правый руль. Но мне нравиться даже и с таким рулём.
Все проблемы решал сам или с помощью моего сына - автослесаря после техучилища, который ремонтировал даже двигатель по приложенной инструкции.
Автомобиль за счет изумительно удачной противоаварийной конструкции спас мне жизнь, пожертвовав собой:после ДТП с Мерседесом , водитель которого на перекрестке при скорости около 100км/час перепутал педали тормоза и газа,сам -вдребезги, а мне хоть бы что, только вывих предплечья. Слава конструкторам и изготовителям этой чудесной машины!
дизайн кузова, дорожный просвет, коробка передач, объем багажника, стоимость обслуживания
расход топлива, шумоизоляция
Доброго дня, хочу поділитись відгуком про власне авто в якому майже живу кожного дня Першим хочу відмітити що пересів з Volvo V50 і впринципі з ним і порівнюю З приємного автомат який досить непогано себе показує як в місті так і на трасі, траса розхід 5.5 якщо їхати 80 і десь 6.5-7 в режимі 120-130 місто не менше 10л/100км що було досить печально після дизеля де завжди було не більше 6, динаміка скажемо достатня але хочеться більше, також напрягає коли двигун тримає 3.5-4.5к обертів при розгоні або обгоні. Більшість кілометрів проїхав по трасі тому після перших 10к пробігу заїхав на шумку бо вона просто була відсутня. На пробігу 20к кат був успішно вирізаний бо як виявилось це не гарантійний випадок, палкий привіт від слова "палка" дилеру тойота в моєму місті :] Що стосується кліренсу то після попередньої машини відчувається як міні кросовер + вона дуже мягка що сильно відчувається на поганих дорогах, при цьому в керуванні до 140 на трасі непогано тримається Машинка 7/10 в міру комфортна за певних допрацювань, для повсякденого життя цілком підходить
дизайн кузова, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, тормоза, управляемость, цена
динамика, дорожный просвет, стоимость обслуживания, шумоизоляция
Взагальному машина досить проста та винослива. За 2 роки нічого особливого окрім звичайних моментів не ламалось. Єдиним є те що це гібрид і станції не дуже хочуть до них дивитись. Основну проблему яку я мав це сівший малий АКБ який призводить до того що машина не стає на parking що відповідно призводить до паніки та не запускає основну Батарею. Замінив я його на звичайний не AGM , прийшлось замінити клеми на стандартні а саме просто до-конектив. Відіздив всю зиму з листопада до квітня ніяких проблем нічого він там не перемерзав та й добре заряд брав. Зимою були морози до -15 машина стоїть на дворі ніяких проблем з АКБ не було. Описав цю проблему бо нажаль не знайшов на Українських форумах цього обговорення. Радий якщо комусь допоміг хто зараз вагається який АКБ взяти. Машиною задоволений, звичайно вона в порівнянні з потужними двигунами не їде - не для молоді вона але і не споживає палива як я кажу нюхає лише. Реальне споживання на нових свічках та катушках 8-9 зимою і 5-6 літом але їжджу без кондиціонера. Лакокрасочне слабеньке але вцілому машина не гниє або метал добрий або оцинкована що правда зауважу можливо це має значення в мене американець.