//заглушка фото
Все про 16 видів перевірок на AUTO.RIA

Рус Укр

Отзыв Renault Laguna 2003

285 тыс.км 6.5 л / 100 км Семья
Универсал Кузов
Дизель Двигатель
Передний Привод
Более 5 лет Водительский стаж
Менее 6 месяцев Время владения
Оценка авто
Хорошо
4.0
  • Управление
    4
  • Надежность
    2
  • Комфорт
    4
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

коробка передач, расход топлива, тормоза, управляемость

качество материалов, качество сборки, стоимость обслуживания, шумоизоляция

Отзыв

Авто D классу. Має всі необхідні функції для подорожей на далекі відстані. Коробка шестиступка надійна і невибаглива. Кузов за 20років навіть натяку на ржавчину не має. Капоти в цих авто алюмінєві, а передні крила пластикові, тому навіть якщо є сколи рижиків ви не побачите, кузова оцинковані!. Салон зручний, підтримки сидінь в варіантах з салонами з шкіри і комбі шкіри тряпки зручні. По комфорту авто на свої роки дуже зручне. Тепер про недоліки ,вони не значні але їх багато. Перше шо поганого в цьому авто це проводка в підкапотному просторі, від температури вона дубіє, пересихає і розсипається ізоляція, єгр в 99% потіє і пари з егр осідають на проводці свічок накалу і зявляються кз , мова про дизельні мотори 1.9. одною з основних проблем цих моторів також я провертання шатунних вкладишів і як наслідкок капіталка. Конструктивно також при обриві ремня генератора сам ремінь попадає на шків ремня грм і рве його, а далі циліндри зустрічаються з клапанами. В авто замість ключа використовуються ключ карти, якщо карту покласти в задній карман джинсів і сісти на стілечь карта гнеться і виходить зладу, відвалюється пульт цз або авто не розпізнає карту, вирішує проблему перепайка карти або підвязка китайського аналога. Із за значних пробігів на цих авто , авто потрубує багато уваги. Турбіни теж мають проблеми. Є два варіанти з геометрією і без. Ті що з геометрією потрібно хоть раз в рік знімати і чистити так як геометріячасто закоксовується сажою. Оба варіанта потрибують тільки синтетичного масла малої вязкості 5w30 або нижче, в іншому випадку турбіна страждає від маслянного голоду. Одною із проблем такоє є малий ресурс сайлентблоків задньої балки і опор двигуна. Часто виходять зладу склопідіймачі вікон,
В варіанті з кліматом можуть обламуватмсь привода заслонки пічки, тоді з одного боку дує теплим а з іншого холодним повітрям.
Висновок: авто комфортне, але на свої роки потребує багато уваги. Тільки заправляти і міняти масло в цих авто не вийде. Тому якщо плануєте до покупки майте на увазі що вам багато часу доведеться проводити або в гаражі або на сто.

Тарас Петрович
29 мая 2022

Подпишитесь на рассылку отзывов о Renault Laguna

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Рено

Отзывы о Рено Лагуна по годам