//заглушка фото
Як дізнатись всю історію авто?

Рус Укр

Отзыв Nissan Juke 2012

150 тыс.км 8 л / 100 км Семья
Внедорожник / Кроссовер Кузов
Бензин Двигатель
Передний Привод
Более 5 лет Водительский стаж
Менее 6 месяцев Время владения
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

коробка передач, объем багажника

Отзыв

Авто надзвичайно надійне крім варіатору. Невеликий кроссовер легко запаркувати в місті, витрати пального помірні в середньому 7-8л, темп їзди звичайний/економний. Двигун надійний 1.6 атмосферний. Варіатор найчастіше обриває сонячну шестерню і авто їде тільки назад. Коробка ремонтується тільки б/у запчастинами. Новий варіатор коштує половину авто. Надійніші варіатори йдуть після 2015 року або ті що стоять на дизельних двигунах всієї лінійки Ніссан /Жук, Кашкай, Х трейл/. Омивач фар налаштований на кожне 3 омивання скла і просто нещадно витрачає рідину, рекомендовано просто відключити його вийнявши релє. Автоматичний підйом/опускання бокового скла тільки у водія. Бардачок не зрозумілий і мілкий. Заміна салонного фільтру це муки адські! 3 режими двигуна Економ/Стандарт/Спорт можна перемикати під час руху. На спорті динаміка супер. На Еко - це велосипед. Різниця при чому витрати пального 1-1.5л. підвіска трохи жорстка проте керованість дуже добра, руль інформативний. Колеса бажано качати за наклейкою, передні більш підкачані повинні бути.
Мінусом є обмежувач швидкості: не гальмує коли авто рухається з гори що дуже перегріває гальма на серпантині. На Пірінеях під гору авто їхало максимум 30км/год, спуск дуже перегрівав гальма через те, що варіатор не тримав швидкість а просто розганяв авто. Багажник замалий для сімейних подорожей.
Авто дуже добре тримає в ціні!

Dmytro
23 мая 2021

Подпишитесь на рассылку отзывов о Nissan Juke

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Ниссан

Отзывы о Ниссан Жук по годам