Ми використовуємо cookie, щоб вам було зручніше користуватися сайтом Детальніше →
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Fiat Відгуки про Fiat 600e

Фільтр
На жаль, по Вашому запиту відгуків не знайдено.

Уточнити пошук

Вас також може зацікавити:
Дивитися всі 1688 відгуків про Fiat
Відмінно 5.0
  • Fiat Tipo 2021

Відмінно
Fiat Tipo 2021

Fiat Tipo 2021

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

Перший власник 51 тис.км 5.6 л / 100 км Сім'я

Я доволен этим автомобилем, при пробеге 51 тыс. Расход масла 100-150 мл на 10000 км. Бензин расходует в среднем город-трасса 5,6 лт на 100 км, но если нажать по трассе до 120-130 км/час среднии раснод 4,8 лт/100 км на длинную дистанцию. В режиме круиз-контроля всегда экономнее расход топлива. Всегда перед тем как тронуться с места, я прогреваю двигатель до снижения холостых оборотов , независимо от сезона. До сих пор ничего не стучит, и не менял. Этот автомобиль семейный, но не для любителей гонять и резких стартовых троганий с места, но по трассе если разгонять то можно обгонять легко передние автомобили. Устойчив и хорошее сцепление с дорожным покрытием, на подьеме при гололеде включаються оба колеса - не оставит на дороге. Самое важное, у меня была такая же модель, но было столкновение лоб в лоб с бусом марки Мерседес спринтер, у него и у фиата лоб - каша, но салон у фиата целый, я как водитель вышел без царапины, двери все легко открывались как будто не было ДТП., сработали все аирбаги - безопасность превыше всего. В 2021 из салона я приобрёл за 11000 евро. Главное, кузов луженный.

Николай

• Відгук був корисний?
Вам подобається ця сторінка?
Відміна

Відгуки про моделі Фіат

Відгуки за типом транспорту

Хочете придбати Фіат 600е та сумніваєтесь в правильності вибору комплектації чи модифікації? Читайте відгуки про Fiat 600e від власників, на власному досвіді яких розібрані плюси та мінуси авто, проблеми в експлуатації та обслуговувані. В каталозі автовідгуків на AUTO.RIA зібрано більш ніж Відгуки відгуків про Фіат 600е будь-яких років, комплектацій та модифікацій, які призначені допомогти Вам з вірним вибором машини.