простор салона, управляемость
расход топлива
простор салона, управляемость
расход топлива
В 2008 году, по совету друга, я купила себе машину Toyota Echo. Сначала она мне понравилась чисто внешне - аккуратная, компактная, красивенькая, чистенькая. Когда продавец (а машина 2005 г. в) расписывал мне ее качества - я мало что понимала, поскольку понятия типа "японец для европейца" мне мало что говорили. До этой машины у меня была "десятка", т. е механика, а Toyota Echo - автомат. Я боялась сесть за руль ужасно! Но когда села - уже не хотела выходить. Настолько удобно! Я женщина, водительский стаж у меня небольшой, я вообще в принципе, пока, всего боюсь на дороге и на фоне этого, машина Toyota Echo была для меня спасением. Небольшая для женщины - я четко чувствовала ее габариты и поэтому лекго парковалась, легкая в управлении - автомат, надежная тормозная система (необходимое качество в городских пробках), небольшой расход топлива (6 л на 100 км) - выгодно на поездки на большие расстояния (я часто езжу на большие - более 300 км расстояния). Проездив на Echo 3 года я в полной мере поняла, что значит японское качество - ни одной поломки, ни одного замечания. Только масло и колеса на зимне/летние меняла. Но из-за болезни мне пришлось ее продать. Мужчина примчался , чтоб только никто вперед него не купил эту машину. А мне до сих пор жаль, что пришлось ее продать!!!
Леворукий Брат Тойоты Платц!!!1.5 АКПП. Владею данным автомобилем 6 лет с 2011 года!!! Пробег 300.000 миль американских произвёл капитальный ремонт двигателя на 250.000 при чём пробег оказался скрученным!!! после трёх лет владения переварил днище и пороги в остальном кузов живой!!! Запчасти есть любые хоть оригинал хоть аналог ни когда проблем не было. Печка в салоне вообще огонь в -30 в машине жара и заводилась машинка даже в -34. Из расходников только масла свечи и колодки. Пару раз менял по подвеске: амортизаторы да всякие резинки фтулки. Подвеска самая простая ломаться не чему.Шумоизоляция не очень понравилась-сделал шумоизоляцию дверей и дна!!! Очень резвый и экономичный авто. Рекомендую. По ходовой и салону схожа с ярисами!!!
качество материалов, качество сборки, расход топлива, стоимость обслуживания, цена, шумоизоляция
Даний автомобіль брався як заміна камрі 40. Є плюси по прохідності, великий салон, комплектація була престиж+ майже повна, камери 360° парктронік, утримання у полосі, авто світло , датчик дощу, датчики мертвих зон. Непогане оздоблення, але машина по якості матеріалів нагадує Ланос, салон скипить, а шумоізоляція на такому рівні що треба нову машину одразу обезшумлювати. Так як машина бралась у кредит, то обов'язкова умова GPS сигналізація і повне каско. Всі роботи проводились на офіційному сервісі , як за такий клас авто ціни на то прийнятні. Одразу авто затягнули у плівку, яку за рік сервіс переклеював за свої кошти бо вона пожовтіла і на білому кольорі сильно виділялася.фари замінили по гарантії бо плівку не змогли зняти. Спілкування з інженером по гарантії під час перших то взагалі окремий розділ - досить довго шукали скрип, на ямах захист двигуна чіпляв систему вихлопу. Інженер з гарантії сказав - якщо вас не влаштовує тойота, то купіть собі на базі цієї ж моделі лексус. Грошей він на різницю не дав. Це останнє покоління ще тої надійної тойоти, наступні моделі вже ідуть з двигунами, які не виховують понад 200тис.км. Витрати палива в залежності від стилю водіння та навантажень від 10 до 20 літрів 95-го. На даний двигун можна ставити газ. У версіях для арабського та європейського ринків запаска знаходиться на задній двері, а не під рамою. Версії з двигунами 2.7 бензин по витратах пального не поступаються апетиту, а от динаміки немає, 2.8 дизель форсований двигун 2.4 і тому у нього ресурс зменшився в рази - офіційний салон тайоти дає гарантію на нього до 200 тис. км. Попередній рестайл використовувався дизель 3.0 , то той ходить довго і нудно. Мультимедіа застаріла, навіть дешевий француз має кращу якість камер та екран. Це моя суб'єктивна думка і не всім вона може сподобатись. Машина не для гонок, а для того щоб доїхати не залежно від покриття, керується як для машини вагою дві тонни непогано. На дальні відстані можна брати, але не у порівнянні не самий кращий варіант. Часто водії у яких мало досвіду керування важкими авто такі машини перевертають на поворотах - наслідки високого центру ваги. Іноді набридають датчики тиску у шинах - низький рівень тиску у запасному колесі.