качество сборки, простор салона, управляемость, объем багажника
качество материалов, дорожный просвет, цена
качество сборки, простор салона, управляемость, объем багажника
качество материалов, дорожный просвет, цена
Этот автомобиль один из самых хороших автомобилей фирмы Lexus. Я решил приобрести это авто взамен своей ладе гранте. И до сих пор ощущаю некое наслаждение сидя за рулём автомобиля. Машина отлично управляется и очень мобильна в моём городе.
мой лешка.очень стильный и шикарный авто.Именно в японском стиле.330 уже больше европеец на мой взгляд.Мягкий.поглощает кочки. в салоне тишина,музыка от Марка Левинсона ,голова Кармани качает писк души.я люблю слушать группу ассерт.а когда я проезжаю среди молодежи под тему Kill the pain,это просто нирвана.На 4 цифре на автомате можно пободаться с любой моделью по городу.На нем ты можешь управлять как ты хочешь,обгон это просто,песня.главное прочувствовать машину,чтобы мозги привыкли к твоему стилю,а потом можешь отваливать.у меня расход по городу от 14-16,на лексусе нужно выезжать хотя бы раз в неделю на трассу и давать там коксу,желательно последние сто километров проехать в установленном гибдд режиме на круиз контроле 95 км/ч.чтобы мозги запомнили минимальный расход.это пригодится в городе.Зимой заводится в любую погоду,главное аккумулятор,чтобы был в поряде,при соблюдении всех обслуживающих мероприятий.эта комфортабельная пуля вас всегда будет вводить в экстаз.
65000 и ни каких проблем с машиной просто 0
Немного низковат для наших дорог надо поиграть с размером шин чтоб ездить в сельской местности...
Очень удобный автомобиль, лёгкий в управлении, держится дороги, безподобный внешний и внутренний вид, датчик дождя делает своё дело. Навигация работает очень хорошо при правильном диске, вместительный багажник Не пожалеете, море удовольствия ездить на Лексусе, что ещё раз доказывает Лексус
это " ЛЕКСУС"
Мій перший Лексус, до цього що тільки не було. Це авто, просто фантастика! Я розумію що все це субьективно, але всі хто сідав у авто із знайомих , були приємно здивовані, авто дуже просторне навіть для другого ряду, виглядає просто вау, а пробіг нагадую 230 тис. Да в мене Соната була зі 100 пробігом і то виглядала у рази гірше, хоча авто дуже добре за свої кошти. Кажу одразу в мене не був Марк Левінсон, но музика фантастично грає, ось прям дуже фантастично. З приводу АКПП, то все дуже надійно, чітко, мій перший варіатор.В режимі гібрид, є затуп в 0.5 сек коли треба рванути, но у режимі СПОРТ це зовсім інакша автівка. Електро двигун + атмосферний працює у тандемі, та видає дуже круту динаміку а що саме головне, воно становиться різке і провалів немає зовсім. Я був дуже шокований від спорт режиму. Він тупо дає +30%. З приводу витрати палива то в літку 6-7 літрів в залежності від клімату та як давити. В мене був середній 6.7л.100, в зимку іллюзії пропали витрата 8-8.5. Не розумію чому така різниця, хоча батарею перевіряли все гуд. По обслуговуванню був шокований, ричаг коштує дешевше сайлентблоку. Я за ричаг у 2023 році віддав 850 грн без роботи,оригіналу не було на СТО. Тобто ціни дешевше десь ніж на корейця. РЕКОМЕНДУЮ авто на всі 100%!!!!
дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач, управляемость, цена, шумоизоляция
дорожный просвет, простор салона, расход топлива, тормоза
Загальні враження - позитивні. Приємна в ходу, підвіска класна, їде теж круто, виглядає досить симпатично. Із мінусів виділю простір в салоні, я 174 см, але мені було не зручно за кермом в плані посадки, низька, довго думає компʼютер, якщо завести і увімкнути задній хід то камера спрацьовує не одразу, десь приблизно хвилину прогружає монітор. Якщо піднавалювати то бенз тає як сніг на сонці, якщо спокійно їздити то до 14 л/100 км можна вкластися, заміряв. Якісні матеріали в салоні, але все таки десь щось да скрипить, треба або підмазати або протерти. Шкіра наче і якісна, але водійське крісло не витримало і тріснули шви під пʼятою точкою на 150к, але це було ще до мене. В цілому залишились позитивні враження від володіння, якщо у вас немає сімʼї то ця машина буде вас радувати, я не міг поставити дитяче крісло, бо мала впиралась ногами в передні крісла. Багажник доречі в принципі доволі вмісткий. За час володіння жодних вкладень, лише надірвався пильник.