//заглушка фото
Все про 16 видів перевірок на AUTO.RIA

Рус Укр

Отзыв Audi A8 2005

130 тыс.км 12 л / 100 км Семья
Седан Кузов
Газ / Бензин Двигатель
Передний Привод
Более 5 лет Водительский стаж
Менее 6 месяцев Время владения
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

Отзыв

Вперше дане авто побачив у кіно перевізника і ніколи не міг подумати що буду мати таку машину.Спочатку їхав купувати камрі 40, але оглянувши її ржаве дно бажання купувати дане авто відпало зовсім і тут мені запропонували а8 чорну з білим шкіряним салоном з дисками точно як у кіно....Я влюбився в дане авто з першого погляду, насторожив пробіг який на той момент складав 113 тис. , хоча стан авто відповідав пробігу, якось з насторогою поставився до цього, бо вибачте за прямоту народ у нас такий, щоб лише скинути тачку коли прийшла пора ремонтувати, а ще змотати пробіг і навести марафет.Але представники власника {так, саме представники, бо власник для простих смертних знаходиться за зоною досяжності, якщо ви розумієте про що я}який купував її у салоні, а не приганяв з яким пробігом з Європи ,представили сервісну історію з ауді юг сервіс, я все пофоткав, думаю дома подзвоню розпитаю чи правда.Приїхав додому подзвонив в ауді юг сервіс, скажу чесно, думав що пошлють, але ні, все детально ввічливо відповіли на всі мої запитання, пробіг доказався рідний.Кузов в рестайлінгу з широкою решіткою, мотор простий без цих одноразових тсі тфсі, привод передній що, означало менше геморою з карданами, торсеном, вроді золотий варіант.Почав читати обзиви про це авто і тут чесно скажу трохи був спантеличений що це катастрофа ламуча/далі опишу чому у власників складається таке враження/
Вже було майже передумав брати, але склавши всі за проти, детально оглянув авто ,прокатався, і уже не зміг собі відмовити.
Радості не було меж, це не звичайна машина це німецький преміумклас в ідеальному стані.Перших пів року я засинав раніше щоб швидше наступив ранок , і я знову сів за руль цей легенди, просто не хотілось з неї вилазити, хотілось їхати і їхати навіть дорогу додому вибирав найдовшим маршрутом.Хто не мав дане авто той ніколи мене не зрозуміє як і не відчує того комфорту і ейфорії які воно дарує.Навіть після трьох років володіння в мене перехоплює подих коли я підхожу до неї, так не кватро скажете ви й не 4,2, але мені з головою вистачає динаміки.
Ауді а8 це автомобіль з другої реальності, він обігнав час на десятиліття, ніякі хундаї ,Кіа ,тойоти ,хонди ітд в долю їй не падають і не мають половини технологій навіть зараз нові.І уявляєте в даному кузові вони випускаються з 2003 року! З 2003 року, коли ми всі мріяли купити ланоса царі світу цього мали такий боінг, а не авто! Таких авто уже не роблять і робити не будуть.
Але повернемось до володіння.якщо ви приглядаєте а8д3 в 20 році то ви явно не міністр і не олігарх, і не берете її з салону, а отже маєте бути готові до того що авоська буте потребувати уваги і фінансів, але вибачте мені ви це авто і не за 100 тис. доларів купуєте як колись воно було куплене. Скажу зразу тачка дуже складна технологічно, боїться плохих майстрів, найменші колхозні ремонти ведуть до попадалова,любить тільки оригінальні запчастини.Категорично не підходить людям які не розбираються в техніці і в яких руки ростуть із дупи, багато в чому буде потрібно розбиратись, тому, що спеціалістів дуже мало, а офіційні сто ауді ви просто не потягнете фінансово.З цієї причини, або башляємо або запасаємось інструментами, діагностичними кабелями, динамометричними ключами і робимо все самі.
При виборі авто краще буде взяти людину яка в них розбирається, хороші їх дуже рідко продають.Від пригнаних краще відмовитись там пробіг може перевалювати за 600-800 тис., хоча на спідометрі буде 200 тис.Такі авто в Європі брали не для сім\'ї, а для постійної їзди.
Тепер пояснюю чому скільки страшилок про поломки:
в більшості це авто після десятка плохих і жадних власників
-Пробіги в 99 відсотків змотані
- ціна, більшість не розуміє що в даному авто не грає роль рік випуску, саме головне це стан, пробіг, підхід до обслуговування, і рівень людей що до неї лізли.
Порада не вибирати за ціною. Повірте якщо
дане авто в ідеалі коштує 16 тис., то купивши його убитого за 9 тис. вам не вистачить навіть 10 тис. довести його до ідеалу.

руслан
03 сентября 2020

Подпишитесь на рассылку отзывов о Audi A8

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Ауди

Отзывы о Ауди А8 по годам