//заглушка фото
Як AUTO.RIA перевіряє нові авто

Рус Укр

Отзыв Audi A3 1999

203 тыс.км 11 л / 100 км Поездки в городе
Хэтчбек Кузов
Бензин Двигатель
Передний Привод
Менее 6 месяцев Водительский стаж
Менее 6 месяцев Время владения
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

дорожный просвет, объем багажника, простор салона, расход топлива

Отзыв

Автомобіль простий і зручний у використанні. Абсолютно не дорогий. Ходова надзвичайно міцна та дешева в обслуговуванні. Чудова шумоізоляція. Не дивлячись на вік, нічого ніде не скрипить. Є перші прояви корозії, а ж вік який, це виправдано.
Досить сучасний дизайн як ззовні, так і в салоні.
А поїздки зимою по нерозвиненому місту це взагалі танк! З хорошою гумою це машина супер. Жодного разу не забуксувала, навіть коли снігу насипало майже по фари, без проблем виїхала під горку. Авто надійне і насправді класне. Дещо маленька, але я їжджду в основному одна, тому більш ніж достатньо і простору салону, і багажника. Розвід, правда, хотілося б менший, але автомат + роки і все виправдано. Хоча взимку може доходити і до 13 літрів на 1,6. Ну і кліренс. До нього потрібно звикнути. Вона дуже низенька. Але встановивши металевий захист двигуна почуваєш себе спокійніше і з часом до кліренсу звикаєш. Їжджу в основному по місту і машинки більш ніж вистачає. На рахунок довготривалої подорожі, напевне, буде не дуже зручно. Сидіння не для дальніх поїздок. Але це в порівнянні з іншою машиною, де «мильниці».
Автомобіль реально рекомендую. Особливо жінкам. Те що називається «сів і поїхав». Просто заправляєш і їдеш. Справді, хороша якісна німецька машина.
На рахунок салону. Альтернатив то окрема любов.

Ірина
сегодня

Подпишитесь на рассылку отзывов о Audi A3

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Ауди

Отзывы о Ауди А3 по годам