//заглушка фото
Як AUTO.RIA перевіряє нові авто

Рус Укр

Отзыв Kia Sportage 2021

Первый владелец 35 тыс.км 7 л / 100 км Поездки в городе
Внедорожник / Кроссовер Кузов
Бензин Двигатель
Передний Привод
3-5 лет Водительский стаж
2-3 года Время владения
Оценка авто
Отлично
4.8
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    4
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена

Отзыв

Автомобілем володію півтора роки, за цей час проїхав 35 тис. км. З плюсів хочу відзначити приємну витрату палива - 7,8 л/100км. всередньому, раз на 2/3 тижні їжджу по трасі 200 км., весть інший час авто використовується в Києві. За час володіння, авто мене жодного разу не підводило, роблю планові ТО кодні 15 тис та раз на 7,5 тис замінюю мастило з фільтром. Підвіска досить енергоємка, проте як на мене трохи тверда, хоча для кросовера це додає впевненості у поворотах на швидкості. Шумоізоляція салону середнього рівня, проте комплектація автомобіля досить багата і загальний комфорт на високому рівні.
Лако-фарбове покриття, як у всіх японців та корейців не найкраще, на капоті та передньому бампері почали з‘являтися маленькі сколи, проте вони поверхневі і не дістають до металу.
Автомобіль дуже просторий та місткий, задні сидіння мають регулювання нахилу спинки. Динаміка у місті та на швидкості до 100 км/год достатня, проте за містом при обгонах і повній навантаженості потрібно аналізувати можливість автомобіля здійснити маневр.
Автомат досить плавний та гарно налаштований, у місті поводить себе просто відмінно, по трасі їджду на круізі і переводжу коробку в ручний режим, щоб зафіксувати передачу, не подобається що на підйомах автомат скидає передачу, а іноді і дві. При 100 км/год витрата аального 5,5 літра, проте через велику вагу авто та лобовий спротив витрата збільшується на 1 літр при кожних додаткових 10 км швидкості. Світло автомобіля доволі непогане, лінзоване, в парі з лінзованими туманками чудово освітлює дорожне покриття.
Мультимедійна система досить проста, проте карплей має все необхідне для комфортного користування автомобілем. Не подобається ліхтар заднього ходу, він лише один і недостатньо освітлює дорогу під час руху задом, проте камера непогана навіть уночі.

Олександр
14 сентября 2022

Подпишитесь на рассылку отзывов о Kia Sportage

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях КИА

Отзывы о КИА Спортейдж по годам