//заглушка фото
Все про 16 видів перевірок на AUTO.RIA

Рус Укр

Отзыв Toyota Highlander 2022

Первый владелец 4 тыс.км 6.8 л / 100 км Семья
Внедорожник / Кроссовер Кузов
Гибрид Двигатель
Полный Привод
Более 5 лет Водительский стаж
6-12 месяцев Время владения
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

Отзыв

Перше, що хочу сказати, це дуже класне авто!!! Нажаль недооцінене на нашому ринку. Це не прадо!!! Це кемрі в тілі кросовера. Це ідеальний автомобіль для сім'ї і подорожей з просто смішною витратою палива.
Користуюсь цим автом вже пів року в комплектації елеганс. Це найпростіша для нашого ринку. Хоча в ній все, що потрібно з функцій є, а саме повний пакет безпек, активний круїз, підігріви. Камера, мертві зони... Мінусів ну просто немає ніяких а плюсів повна торба.
По перше це гібрид і він тащить. Машинка досить швидка для своїх габаритів і тримається на дорозі, як седан. На поворотах не качає як прадік. Гібридна установка на передніх колесах до максимальної швидкості допомагає мотору розганятися. На задніх десь до 80км. При нормальніх їзді буде 6.8л середній. При акуратній без прогазовок 5.5 можна вписуватись.
Габарити машинки майже 5м але чесно не відчувається, дуже легка в управлінні. Салон багато виглядає і досить хорошої якості. 3й ряд дуже просторий, спокійно 3 дитини або 2 дорослих сідають.
Перед покупкою даного авто, дивився багато обзорів в яких нарікали що біля центрального дисплея є датчик чи пристебнуті пасажири і він нервує своїм червоним кольором. Насправді це просто геніальна річ. По перше від світисться тільки якщо хтось не пристебгувся, а так його зовсім і не видно. По друге і саме головне, це сімейне авто і по ньому зразу видно хто із пасажирів відщебнувся. При їзді з дітьми це надзвичайно зручно.
Ще один плюсь це ціна. Так, на вторинці вона досить дорога, як і люба тойота. Але за нову ціна дуже крута і впринципі конкурентів за такі гроші в неї немає.

Павло
21 сентября 2022

Подпишитесь на рассылку отзывов о Toyota Highlander

Комментарии (1)
avatar
Eugen | 25 октября 2022 г., 00:04
Отличный отзыв, нужно и мне что то написать. Сделал чат владельцев в Украине: https://t.me/ToyotaHighlanderXU70

Ваше имя:

Отзывы о моделях Тойота

Отзывы о Тойота Хайлендер по годам