расход топлива
дизайн кузова, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач, простор салона, тормоза
динамика, качество материалов, объем багажника, расход топлива, стоимость обслуживания, управляемость, цена, шумоизоляция
Автомобіль дуже не сподобався мені "ще раз повторюю це є суто моя думка і з моєю автівкою, може у когось вона в реально хорошому стані" дуже багато дитячих болячків таких як протікаюча герметизація кузова, слаба ходова частина, вічні проблеми зі стартером та багато інших. Автівка бралась під універсальні цілі, такі як поїздки зі сім\'єю та перевозіння товару. До мотора та коробки зарікань немає, але піддон роздаки підтікає, що є також хворобою даних авто. До кузова також притензій немає, як був один рижик коли ми його брали це було майже три роки назад так і лишився. Якщо шукаєте даний автомобіль дивіться на варіанти тільки з пружинами, толку що пневмопідвіска всі мозги виїсть
дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция
расход топлива
Расход газа по городу от 18до 24л на 100км.надежность и комфорт на высоте.
Машиной доволен, большой расход но на газу терпимо! Высокая, вместительная! Постоянный полный привод радует!
качество материалов, качество сборки, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, шумоизоляция
дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, коробка передач, тормоза, управляемость, цена
Ну що можу сказати. Авто точно не вартує своїх коштів. Другий власник в Україні. Нема сенсу переплачувати. Салон гідний. Але так як то Америка в комплектації йде тільки камера заднього ходу і все. Датчика дощу , світла , паркроніків, омивача фар нема. За рахунок ваги сильно вилітає в ями і чути фактично всі нерівності на дорозі. Тормозів нема. Мотор і коробка застарілі і при обміні 3.5 всерівно динаміки не відчуваєтьс. Розхід на трасі 10 в місті 15 , це норм. І з найгіршого , мотор відкинув на 80 тис . Хвалена якість. Одним словом не радив би навіть дивитися в бік такого гавна. Краще звичайна Камрі без всяких там 3.5.