Як AUTO.RIA перевіряє нові авто

Менее 6 месяцев Время владения
Оценка авто
Отлично
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

Отзыв

Доброго всім дня.Хочу розповісти про свій досвід з Хонда реджилайн.Попав він мені випадково.Я займаюсь продажем машин 18 років,переважно джипами та пікапами.По пікапа то були і L200,і такими,і хайлюкси,Тундри та Додж рам.Але цей пікап мене підкорив.Досить м'який,прогнозовано керований,гарних гальма,для кліренсу встановив поставки +3 см,в мене ще не 6ступці,але середня витрата палива в мене 11 літрів,і це десь пополам трасса -город.В мене максимальна комплектація,як для пікапа то взагалі супер:-і активний круіз,і запобігання зіткненню, сліпі зони, система утримання в полосі, паркувальні радари, заднє скло з приводом,дістронік,заводська штора в багажнику та фаркоп,люк та безключевий доступ.А де ще є така система відкриття задньої ляди та така ніша в багажнику??!!!Пересів після Тундри 5.73 роки володів,динаміка та ж сама,але витрата палива на половину менша,комфорт,гальма та керованість в два рази кращі.Рекомендую тим хто любить пікапи,як я,кому треба пікам,але з рівнем комфорту не гіршим ніж у преміальних всюдиходів.

Макс
сегодня