Audi A6 1996
- 5Комфорт
- 5Цена
- 5Дизайн
Audi A6 1996
дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция
Треба певно намагатись не виділяти зайвих емоцій і знаєте , - буде важко.Не знаю як саме їм вдалось створити таке авто ,а точніше чи знали вони що вийде саме так,бо вийшов у них реактивний танк і це без перебільшень : 2.5 олроад кватро авант по техпаспорту, Нереальний привід і зв'язок з дорогою Невбиваєме економічне двигло з потенціалом s1 і шестиступкою Вічний кузов і супер інформативна в також дуже красива як на мене панель приладів І просто красивий дизайн Ще по двигуну - простий чіп який можна легко вставити самому дає до 200 сил,і якщо є час став іншу турбу - отримаєш під 300 при тому розхід можна мати дуже пристойний якщо не газувати,чого не отримаєш в бенз авто Мінуси - дуже шкода що їх зараз не виробляють,в також хотілось би сьому передачу .1996 р.в пробіг 750000,знайшов її в третьої штурмової,вона возила на позиції і з позицій.
- Отзыв был полезен?