//заглушка фото
Як перевірити юридичну чистоту авто?

Рус Укр

Отзыв Audi A6 2004

Первый владелец 264 тыс.км Семья
Универсал Кузов
Дизель Двигатель
Полный Привод
Автомат Коробка передач
Более 5 лет Водительский стаж
Менее 6 месяцев Время владения
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

Отзыв

Це перший дизельний автомобіль у моєму довсіді. Попередня була в цьому ж кузові, тільки бензинова. До вибору автомобіля підійшов відповідально і зі знанням справи. На той період я уже знав усі проблемні місця і знав на що треба дивитись, щоб не взяти барахло. Собі шукав саме мотор BAU, так як він самий вдалий і у ньому заводом виправлені всі косяки попередніх 2.5 моторів, також він самий потужний в лінійці і з ним в парі іде гідротранформатор, а не варіатор. В Україні на момент пошуку не знайшов машини хоча б у нормальному стані, усі були в хламі, навіть самі дорогі. Тому, після 5-ти місяців оглядання, прийняв рішення приганяти з Швейцарії, так як там хороший клімат і рівень доходів високий, що дозволяє утримувати речі в належному стані. Машину обрав з повною історією і постійним обслуговуванням на офіційному СТО Audi. Розмитнили під документи, так як на той час інших варіантів не було.
В результаті, автомобіль мені обійшовся на 1000 $ дорожче від верхньої ціни на ринку, но за це я отримав адекватний автомобіль з прекрасним станом по кузову і салону і в усіх оригінальних запчастинах. Жодна рука наших майстрів-кулібінів туди не лазила. По салону навіть соф-тач покриття усе ціле. Стан можна прирівняти до колекційного. Я вирішив продовжити підртимувати її в такому стані. Правда, особливих зусиль мені це не коштує, так як нічого великого не ламається. За 2.5 роки володіння, замінив 2 ричаги в підвісці, сальнік хвостовика АКПП, масло+фільтр АКПП, акумулятор, свічі накалювання, щітки двірників, колодки, антифриз. Масла і фільтра в мотор, топлівну і салон. Словом, тільки технічне ослуговування.
Автомобілем я залишився дуже задоволеним. З моєю попередньою це небо і земля. На бензин тепер пересідати не хочеться.
Мене всі відмовляли брати 2.5 TDI, як дуже проблемний мотор + в інтернеті теж погано про них пишуть, но судячи з мого досвіду - це дуже надійний мотор з класними характеристиками, якщо його вчасно і правильно обсдуговувати.
Тепер хочу спробувати поволодіти авто з мотором 3.0 TDI, відгуки про них хороші.
Перший мій дизельний досвід можна вважати успішним, но не забуваючи, що для цього я приклав максимум зусиль.

Олег
19 мая 2020

Подпишитесь на рассылку отзывов о Audi A6

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Ауди

Отзывы о Ауди А6 по годам