Ми використовуємо cookie, щоб вам було зручніше користуватися сайтом Детальніше →
Хочеш знати все про авто до купівлі?

Kia 3 відгука про Kia Optima 2018 року

3.7
    3.7
    4.7

Низький рівень комфорту
Комфорт автомобіля залишає бажати кращого

Дивитися всі вживані Kia Optima 2018
Фільтр
Відмінно 4.8
  • Відмінно

Kia Optima 2018

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

95 тис.км 9 л / 100 км Подорожі

Перед тим як купляти начитався відгуків про прокрутку вкладишів та кап.ремонт двигуна.
Вирішив дослідити це питання. Коротше в Америці відсоток браку був на рівні 10.5% від всієї кількості проданих машин, а це менше ніж у конкурентів.
Після 17 року брак пофіксили тож проблема вирішилася, і данних про масовий капремонт двигуна я не знайшов.
Тепер з приводу машини. Середня витрата пального в мене місто 11 траса 7л/100. Для такого корабля вважаю класний результат.
Готуйтеся до того що вона жре мастило. Я купив з пробігом 75к, і вже тоді доливав. Коли купую 5 літрів мастила, одразу після заміни заливаю приблизно 4,5 л, і потім просто доливаю 0.5 протягом 8 тисяч і цієї 5 літрової пляшки вистачає від заміни до заміни.
В мене мінімальна комплектація, але є планшет з Ейпл/Андроід карплей.
Машина не низька, за рік нічого окрім мастила не міняв.
Машиною дуже задоволений, оглядовість, простота керування все супер. В мене це 7 машина і є з чим порівнювати. Їздили на ній в Європу родиною, багажник вмістив чотири валізи та купу пляжних речей.

Одним словом беріть і не пожалкуєте.

Відмінно 5.0
  • Відмінно

Kia Optima 2018

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

витрати палива

60 тис.км 12 л / 100 км Поїздки в місті

Автомобіль дуже подобається, незважаючи на досить великі розміри зручний у керуванні. По наших дорогах є певні проблеми з кліренсом, але з головою на плечах їх майже завжди можна уникнути, тим більше це седан, кому важливо, то може поставити підставки. Для задніх пасажирів дуже багато місця і посадка в цілому комфортна. Багажник великий, але після кросовера тяжко засунути деякі речі по висоті та буває тяжко дістати щось з глибини багажника. Двигун 2.4, обслуговую кожні 200-250 мотогодин, змінював тільки розхідники. Масло на двигуні вказано 5w-20, заливав 5w-30, перейшов на 0w-30, працює нормально, рівень на місці. Про проблеми двигуна в курсі, але читав, що нормальне обслуговування та зміна виробником в 2017 матеріалів вкладишів мають їх нівелювати, не думаю, що по декілька відео в ютубі слід ототожнювати весь модельний ряд. Коробка автомат гідротрансформатор, жодних питань до роботи, при частковій заміні необхідно десь 4.5-4.7 літра масла. Розгін влаштовує повністю. По витраті палива, то по трасі на круїзній швидкості 95 км 7.3-7.8 літра, по місту літрів 12 в середньому при малих пробках, але я люблю нормально пришвидшуватися.Якщо ви постійно в серйозних пробках, то сміливо розраховуйте на 15-20 літрів. Ще є момент, машина з америки і зроблена для їх ринку, а тому відсутнє місце для кріплення буксирувального крюка, як я зрозумів там інший спосіб евакуації автомобілів, тому в разі поломки це може бути серйозною проблемою.

Погано 2.6
Kia Optima 2.0 AT (165 л.с.) 2018

Kia Optima 2.0 AT (165 л.с.) 2018

дизайн кузова, якість матеріалів, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива

динаміка, дорожній просвіт, якість збірки, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

Перший власник 13 тис.км 9 л / 100 км Поїздки в місті

Комплектация: comfort Купили машину в конце августа, комфорт комплектация, уже через 3 недели начало что-то стучало в правой задней подвески, разобрали у дилера, ничего не нашли, стук пропал. Через 2 недели начала скрипеть торпеда слева от руля. Общие впечатления о машине. 1.Красивая тут не поспоришь. 2.Шумоизоляция не очень 3.Управляемость тоже хороша. 4.Не плохие материалы отделки изнутри. 5.Много места в салоне (175см рост), достаточно места в багажнике. 6.Ужастное качество сборки (сборка Корея). Описанно выше. 7. Ужасная подвеска, ездил в такси на старой Киа сид, та плыла просто по сравнению с этой. 8. В поворотах сильно кренится. 9. Фары, дальний свет светит в небо, есть прослойка между ближним и дальним светом примерно в 50см, дилер проверял настройку фар сказал: У вас все хорошо, не вижу отклонений. 10. Звук плох. В целом отношение плохое, за 1.4млн машина отличается лишь внешкой от машин за 600тыс. , про качество и надёжность страшно думать.

Вас також може зацікавити:
Дивитися всі 135 відгуків про Kia Optima
Відмінно 5.0
  • Kia Optima 2014

Відмінно
Kia Optima 2014

Kia Optima 2014

дизайн кузова, динаміка, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, вартість обслуговування, керованість, ціна

дорожній просвіт, витрати палива, гальма, шумоізоляція

95 тис.км 13 л / 100 км Поїздки в місті

Являюсь владельцем уже полгода, могу составить уже впечатление о данном авто. Из достоинств: 1 - огромный салон. У меня рост 198 см и я могу сесть за собой сзади и доехать в комфорте. 2 - такой же большой багажник, переезжал через всю Украину с вещами, все что нам нужно было с девушкой поместилось в багажник + задний ряд. Начиная от одеял, заканчивая техникой. 3 - внешний вид. Никогда бы не сказал, что это машина за 10-12к $, выглядит намного дороже, что снаружи, так и внутри. 4 - надежность. Машина не подводит, обслуживание стоит адекватных денег, но тут конечно уже зависит от того, в каком состоянии вы ее купите 5 - комплектация. Даже в самой базовой комплектации есть все, что надо. А в люкс комплектации даже больше. По минусам, самое главное 1 - расход топлива. Тк я живу в центре Киева и работаю тут же, то я не езжу, а "тянусь" по небольшим, но пробкам + от светофора к светофору + по горкам. Разогнаться тут негде и некуда, поэтому реальный расход в таком режиме езды может достигать 14-15л на 100 км. Даже при нормальной езде без пробок и светофоров, будет литров 11-11.5, но точно не 10, как заявляют другие участники. Ибо напоминаю, что мотор тут стоит 2.4л, и машина может "дать гари" 2 - шумоизоляция не очень, но терпима, делать с ней ничего не планирую Итог: машиной доволен на 9/10, снял балл за расход, тем более с нынешней стоимостью топлива. Все остальное - доставляет только радость от вождения и времяпровождения в авто. К покупке при бюджете до 16к $ рекомендую однозначно!

Виталий

Дивитися всі 4891 відгук про Kia
Погано 2.8
  • Kia Soul 2016

Добре
    2.8
Kia Soul 2016

Kia Soul 2016

якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, простір салону, гальма, керованість, шумоізоляція

дизайн кузова, об`єм багажника

120 тис.км

1.6 GDI ресурс двигуна 180 тисяч, і це саме головне, так заявляє виробник. Мотор швидко починає витрачати масло, працює як дизель, в мене це сталося на пробігу 120 тисяч. В сервісному центрі кажуть що це нормально

Sergii

• Відгук був корисний?
Вам подобається ця сторінка?
Відміна

Відгуки про моделі Кіа