//заглушка фото
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Рус Укр

Отзыв Audi A6 1999

320 тыс.км 10 л / 100 км Семья
Универсал Кузов
Дизель Двигатель
Передний Привод
Типтроник Коробка передач
Более 5 лет Водительский стаж
Более 5 лет Время владения
Оценка авто
Отлично
4.8
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    4
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

стоимость обслуживания

Отзыв

Про дану модель мріяв давно, подобалась що візуально, що за характеристиками. Колись мав у володінні "сотку в шостому кузові", залишились тільки самі теплі та приємні спогади, і з часом, змінивши з десяток інших марок, придбав саме Ауді і саме ту, яку хотів.
Катаюсь вже сім років і за цей час ніколи вона мене не підводила. Ремонти були, різні, дорогі і не дуже. Ходову робив тільки раз, на початку експлуатації, після того і не заглядував. Мені попався двигун з першої серії, AFB. На момент купівлі я не дуже в них розбирався тому і придбав з ним, але п'ять років я не мав жодних проблем і тільки на шостому почав клацати гідрокомпенсатор чому і вирішив залізти в голови. Заміна двох валів з усіма гідриками і рокерами обійшлись в 650$, дорого це чи дешево залежить від особистого достатку, машина в експлуатації не дешева, гроші любить.
Салон авто просторий та комфортний, в складеному стані можна хоч холодильники возити. Про звукоізоляцію окрема тема... звичайно, дизель трохи чути, але в порівнянні з іншими марками тут дуже тихо. Якість матеріалів на висоті, пластики приємні на дотик і радують око, а червона підсвітка добавляє драйву та адреналіну. Керованість відмінна, машина відчувається як продовження самого себе. Поїздка 750 км на море не втомлює зовсім, а катання європейськими автобанами взагалі в радість і на них можна проїхати тисячі не відчуваючи потреби відпочити. Зупинки на каву і туалет вистачає повністю для відновлення сил. Дуже подобається робота коробки 5HP19, передачі перемикає невідчутно і при обгонах веде себе адекватно, контроль над авто не втрачається.
Можна все розписувати, але сенсу не бачу, на просторах інету інформації предостатньо.
Скажу одне: на останні гроші її не варто брати, щоб довести її до розуму прийдеться викластись. Або шукати екземпляр у власника, який любив та дивився за своїм авто.
Бажаю всім рівних та гарних доріг!

Роман Ковальчук
25 августа 2020

Подпишитесь на рассылку отзывов о Audi A6

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Ауди

Отзывы о Ауди А6 по годам