Ми використовуємо cookie, щоб вам було зручніше користуватися сайтом Детальніше →
Як дізнатись всю історію авто?

Kia 4 880+ відгуків про Kia

Фільтр

Kia Cerato 2010

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, керованість, ціна

144 тис.км 10 л / 100 км Сім'я

За такой бюджет отличная машина. Очень дешёвая в обслуживании и большой плюс это конечно же расход топлива при хорошей динамике.

Відмінно 4.6
Kia Cerato 2007

Kia Cerato 2007

37 тис.км 10 л / 100 км Сім'я

Машина огонь, изначально хотел Лачетти,но повезло взять Киа -тот же клас, те же года и цена, плюс меньше расход и богаче комплектация. Цены на запчасти умеренные. Как по мне, а этом ценовом диапазоне одна из лучших машин.

Kia Sorento 2011

Kia Sorento 2011

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна

120 тис.км 8 л / 100 км Подорожі

Комфортний, динамічний, надійний, приємний розхід палива, чудова керованість взимку і на автобанах, дешевий в обслуговуванні.

Відмінно 4.4

Kia Cerato 2010

дизайн кузова, динаміка, коробка передач, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна

дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, об`єм багажника, шумоізоляція

Поїздки в місті

2 года проездил, все круто.

из минусов: коробка туповата 4 ступеньчатая, шумки нет, салон скрипучий.

За свои деньги тачка айс, рулится очень достойно, едет тоже прилично.

Kia Niro 2017

Kia Niro 2017

дизайн кузова, динаміка, якість збірки, простір салону, витрати палива, гальма, керованість, шумоізоляція

48 тис.км 4 л / 100 км Поїздки в місті

Комфортний, динамічний, стильний, дуже економічний автомобіль. Зручний в керуванні як в місті, так і на шосе.

Добре 3.4
  • Добре
    3.4
Kia Sportage 2013

Kia Sportage 2013

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, простір салону, витрати палива, гальма, керованість

якість матеріалів, якість збірки, об`єм багажника, ціна, шумоізоляція

Перший власник 15 тис.км 6 л / 100 км Сім'я

покупали в салоне, после 15 тыс км авто напоминало ведро с гвоздями. Брызговики открутились и отпали, ремни стучали под обшивкой, все скрипело и стучало. Сборка ужасна, продали и забыли, как страшный корейский сон.

Kia Rio 2007

Kia Rio 2007

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна

об`єм багажника, шумоізоляція

164 тис.км 6 л / 100 км Поїздки в місті

Непоганий автомобіль як для міста, так і в подорож, має багато сучасних функцій для комфортної та безпечної їзди, економний двигун і водночас динамічний як для 1.4. в обслуговувані не дороге.

Kia Magentis 2009

Kia Magentis 2009

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, вартість обслуговування, гальма, ціна

витрати палива, шумоізоляція

185 тис.км

Владею машинкой уже второй год. Очень доволен. Большая, мягкая. Я второй владелец. Брал на 165тыс. наездил 20тыс. В обслуживании очень доступная и не дорогая. Проходил только ТО и делал плановые замены колодки, задние тормозные диски и натяжной ремень. За свои деньги очень надежный и хороший вариант! На 185тыс вырезал катализатор, но можно было и не делать этого, он был в отличном состоянии. Машинку прошили и расход уменьшился и стала резвее! До этого была шкода Октавия 2004 года за 3,5 года владения, вложил в нее почти 3тыс у.е, а масла жрала от замены до замены на 9-10 тыс. км, 3л.

Відмінно 4.4
Kia Rio 2012

Kia Rio 2012

дизайн кузова, динаміка, витрати палива, вартість обслуговування, керованість

62 тис.км 7.2 л / 100 км Сім'я

Очень неприхотливое, надёжное и комфортное авто. Очень удачный и тяговитый двигатель, стоимость обслуживания очень низкая.

Добре 4.0
  • Добре
Kia Ceed 2008

Kia Ceed 2008

дизайн кузова, динаміка, витрати палива, вартість обслуговування, керованість, ціна

якість збірки, шумоізоляція

115 тис.км 8 л / 100 км Поїздки в місті

Моя первая машина,продал 3 дня назад. В общем машиной доволен цена-качество. Рулится очень хорошо,движок g4fc 1.6 вполне динамичный,но в зависимости от состояния. Салон приятный, но качество сборки не очень,поскрипывает на неровной дороге,и главная болячка отклеивается торпеда и под стеклом получается горбик. Подвеска жёсткая, но не на столько как я ожидал когда, читал отзывы,шумка это отдельный разговор её нет вообще при скорости 100 км гудит так что спасает только музыка и при скорости свыше 90 5‑я передача и на тахометре 3т шум двигателя и из-под арок 6‑й явно не хватает,по городу таких проблем нет.
Ремонты довольно не дорогие.
Машиной доволен.

Kia Sorento 2013

Kia Sorento 2013

24 тис.км 12 л / 100 км Сім'я

Вместительный, полноприводный кроссовер. Отлично подходит для комфортной езды как в городе, так и по лёгкому бездорожью. Вместительный багажник с дополнительными нишами в полу.

Kia Mohave 2011

Kia Mohave 2011

динаміка, дорожній просвіт, якість збірки, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

дизайн кузова, якість матеріалів, коробка передач

171 тис.км 12 л / 100 км Сім'я

Отличный автомобиль за свои деньги.Комфортный,экономный и не ламучий.Единственное это качество пластика в салоне как и всех корейцев не на высоте.По трассе машина едет как корабль,все неровности сьедает и просто плывет.Динамика вообще удивила,Прадо будет ехать где то сзади.Однозначно советую к покупке.Цена обслуживания оригинальными запчастями приемлема.

Kia Soul 2011

Kia Soul 2011

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна

об`єм багажника, шумоізоляція

160 тис.км 6 л / 100 км Поїздки в місті

Машинка оч классная, на дизеле очень резвая, салон большой просторный, багажник небольшой но можно сложить задние сиденья, расход радует 6.3 по городу 4.5 трасса, вообщем если вам нравится внешний вид то покупайте не пожалеете.

Kia Sorento 2017

Kia Sorento 2017

дизайн кузова, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

динаміка

57 тис.км 12 л / 100 км Подорожі

Сильный, вместительный, безотказный кроссовер с хорошими задатками внедорожника! Идеальный для города и поездок на природу!
Клиренса хватает практически везде, если научиться пользоваться с умом этим автомобилем можно с легкостью преодолевать на полном приводе легкое бездорожье.
Средний расход бензина по городу 12 литров если конечно не ехать в пенсионерской манере тогда и 9 можно показать.
Салон вместительный, отделка вполне хорошим пластиком, сиденья удобные места хватает для всех пассажиров, багажник вполне вместимый.
Динамика у авто невысокая, Киа Соренто больше рассчитан для вальяжной спокойной езды.
Данная модель сделанная на платформе Хундай Санта фе, та же ходовая, тот же двигатель обслуживание по деньгам одинаковое.
Управляемость авто очень хорошее, автомобиль удобен для разных ситуаций на дороге, послушный, манёвренный, тормоза работают превосходно.
Ехать на скорости 160 км. по трассе вполне комфортно и безопасно, ну а больше и ненужно я думаю.
Авто идеально подходит для любителей частых поездов на природу, дачу, рыбалку, охоту. Отличный семейный кроссовер на все случаи жизни!

Kia Optima 2012

Kia Optima 2012

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, вартість обслуговування, керованість, ціна

витрати палива, гальма, шумоізоляція

93 тис.км 10.5 л / 100 км Сім'я

KIA Optima EX 2.4 GDI with Premium Package з панорамою акустичною системою Infinity, шкіряний салон, підігріви сидінь, керма, вентиляція сидінь, камера та багато іншого.
Авто дійсно достойне поваги!
Дуже комфортний автомобіль. Все продумано до найменших дрібниць. Під капотом знаходиться 203 кінських сили, що є гарним показником.
Витрати пального у міському режимі їзди трішки завеликі, як на мене, але на загальному фоні на витрату пального уваги не звертаєш. Заслабка шумоізоляція...

20 тис.км 6.5 л / 100 км Подорожі

"Міліони чоловіків не можуть помилятися..."Всі знають цю фразу і її використання, в подібному векторі вибирав авто і я.Інтернет-портали, тести і консультація менеджера з продажу Тараса схилили вбік покупки даного авто.Через 45 днів буде рік як карантинний "бегемотик"з\\\'явився і нашій сім\\\'ї.Дитячих хвороб не виявлено, двигуна 1,6 для водія і пасажира вистачає, при повному завантаженні треба тримати 2,5 тис. оборотів і вище для виконання обгонів, окрема тема тиша в салоні, комфортна підвіска, круїз контроль і зручність для водія і пасажирів, особливо другий ряд з відкидними спинками, обігрів керма і сидінь не оцінив, може для діток - так.Зимова гума на 16 дисках показала себе добре, не може не радувати розхід 6,5,літом було 6,2,класне електрохроматичне дзеркало заднього виду не сліпить, з зеленим відтінком, гарно затоновані вікна в комплектації комфорт, і добре що немає лишнього лаку в оздобленні інтер\\\'єру, на інших моделях відмічають дряпучість цих вставок, мої пасажири відмітили більшу зручність при їзді на дальні відстані в порівнянні з Октавією з балкою, не заважає центральний тунель, двозонний клімат і зарядка телефонів під рукою, для мене зручний підлокітник і немає в моделях доплати за колір, лак.Моя думка - докатка має бути, різниця між вагою повноцінного колеса і докатки 10-кг. з плюсів більший об\\\'єм багажника всі заявлені 466 л.На лобовому - приємна синя смужка зверху, дрібниця, а приємно.Тестдрайвіть і вирішуйте, авто на свою ціну, буде цікава думка інших власників, що там з дизелями 1,6?

Kia Forte 2018

Kia Forte 2018

дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

дорожній просвіт

Перший власник 100 тис.км 10 л / 100 км Сім'я

Супер авто для молодой семьи.
Большая, комфортная.
Отличная динамика.
Не дорогая в обслуживании.

20 тис.км 6.5 л / 100 км Подорожі

"Міліони чоловіків не могуть помилятися..."Всі знають цю фразу і її використання, в подібному векторі вибирав авто і я.Інтернет-портали, тести і консультація менеджера з продажу Тараса схилили вбік покупки даного авто.Через 45 днів буде рік як карантинний "бегемотик"з\'явився і нашій сім\'ї.Дитячих хвороб не виявлено, двигуна 1,6 для водія і пасажира вистачає, при повному завантаженні треба тримати 2,5 тис. оборотів і вище для виконання обгонів, окрема тема тиша в салоні, комфортна підвіска, круїз контроль і зручність для водія і пасажирів, особливо другий ряд з відкидними спинками, обігрів керма і сидінь не оцінив, може для діток так.Зимова гума на 16 дисках показала себе добре, не може не радувати розхід 6,5,літом було 6,2,класне електрохроматичне дзеркало заднього виду не сліпить, з зеленим відтінком, гарно затоновані вікна в комплектації комфорт, і добре що немає лишнього лаку в оздобленні інтер\'єру, на інших моделях відмічають дряпучість цих вставок, мої пасажири відмітили більшу зручність при їзді на дальні відстані в порівнянні з Октавією з балкою, не заважає центральний тунель, двозонний клімат і зарядка телефонів під рукою, для мене зручний підлокітник і немає в моделях доплати за колір, лак.Моя думка - докатка має бути, різниця між вагою повноцінного колеса і докатки 10 кг, з плюсів більший об\'єм багажника всі заявлені 466 л.На лобовому приємна синя смужка зверху, дрібниця, а приємно. Тест-драйвіть і вирішуйте, авто на свою ціну, буде цікава думка інших власників, що там з дизелями 1,6?

Kia Soul 2015

Kia Soul 2015

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, простір салону, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна

об`єм багажника, витрати палива, шумоізоляція

145 тис.км 11 л / 100 км Сім'я

Пригнали із США, дуже динамічне авто, неординарна зовнішність, просторий салон - це був як головний критерій при виборі, дешеве ТО - масло на двигун1500,фільтри по 200. масло на коробцу по 270 за 1л, треба 4л.
У місті бере від 10,5 до 12,5 літрів, залежно від пори року та дальності поїздок.
Перед цим був китаєць -Chery - то тормозні колодки для Kia дешевше коштують.
Збита підвіска, автомобіль відчувається як улюблені кросівки.
Добре керується що в місті що на трасі, 2л вистачає для обгонів.
Впевненно відчуває себе на грунтовці та піску, але без фанатизму бо передній привід, частенько їздимо в Морське та на Тилігульський лиман .
Морда і зад короткі що дуже зручно у паркуванні і бампер вижчій ніж бардюр.
Усім задоволений, але якби трохи більший багажник.

ПІсля двох поїзок у європу я думаю що можна доповнити відгук. На дальні відстані дуже зручно за день максимум 1280 км, крісла досить комфортні, для сім'ї із 3х людей дуже гарний варіант, по трасі витрати при 120км з кондиком 7-8 літрів. Швидше 140 для мене не комфортно їздити. Ідесльний автомобіль для міста і якщо є бажання кудись заїхати на відпочинок по грунтовці але без фанатизму. Кліренс до найнижчої точки 14-15 см.

Відмінно 4.2
Kia Ceed 2007

Kia Ceed 2007

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна

якість матеріалів, витрати палива, шумоізоляція

166 тис.км 9 л / 100 км

Авто відповідає ціна якість, автомат безвідмовний, двигун не вбиваємий, єдиний мінус - шумка салону, для міста рекомендую!

• Відгук був корисний?
Вам подобається ця сторінка?
Відміна

Відгуки про моделі КІА

Відгуки за типом транспорту

Хочете придбати КІА та сумніваєтесь в правильності вибору комплектації чи модифікації? Читайте відгуки про Kia від власників, на власному досвіді яких розібрані плюси та мінуси авто, проблеми в експлуатації та обслуговувані. В каталозі автовідгуків на AUTO.RIA зібрано більш ніж 4 880+ відгуків відгуків про КІА будь-яких років, комплектацій та модифікацій, які призначені допомогти Вам з вірним вибором машини.