Хочеш знати все про авто до купівлі?

Відгук Hyundai Tucson 2006

2-3 роки Час володіння
Оцінка авто
Відмінно
Плюси і мінуси

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, простір салону, вартість обслуговування, керованість, ціна

об`єм багажника, витрати палива, гальма, шумоізоляція

Відгук

Бюджетний кросовер.
З плюсів для мене: високий кліренс, посадка, не поганий клімат контроль, бензин при 140-150км/год на трасі 9л, газ при 90-110 траса 10л.
З мінусів для мене: газу в місті 15л, траса 140-150 км/год 15-16л, трошки замалий багажник в моєму випадку,замість запаски балон 49л, запаска займає пів багажника, як варіант купити докатку.
Гальма,пишуть що так собі, хоча є abs, ситуацій не було, в дружини Logan таке враження, що там трошки кращі.
Як поводить себе повний привід незнаю, не доводилось десь по болотам і снігам човгати, по відео з YouTube ніби не погано, але це не позашляховик з повишеними і пониженими передачами і блокіровками.
По ремонту: після купівлі заміна ГРМ і роликів, і 3 ремні: генератор, гідравліка і компресор кондиціонера,робота і запчастини +-5000 грн,масло і фільтра,+-2000грн, міняв радіатор пічки дула слабо при купівлі запчастини і робота 5000грн. При купівлі погано тримали передні амортизатори, замовив sachs 7800 з відбійниками, подушками і опорними.
Реставрував рульову рейку, стукала при купівлі 3800 грн пишуть що слабинка в них.
Ціни написані за 2022р, амортизатори ціни 2023р. Відгук рівно після 1р користування. Мене все влаштовує. Всім приємного користування.
Ні цвяха ні жезлу…

Володимир