Chevrolet Captiva 2008
- 5Надійність
- 5Комфорт
- 5Ціна
- 5Дизайн
Купив з німеччини з пробігом 190тис. після 4 власників.На мій погляд машина дуже недооцінена.Поставив газ ГБО2, розхід 8л траса, 11-12 місто, і це газ.Без кондіционера і швидкість до 110км.Мастила не бере зовсім.Дуже гарне керування, комфорт добрий, проїжджаю за день 500-800км, і не дуже виснажує.Мені 68 років.7 міст, і на 3 ряду нормально.Місткий багажник.Тяги двигуна хватає з 7 чоловіками на гірських дорогах.Шумка нормальна.За весь час на запчастини потратив біля 500 доларів, найбільше на компресор і радіатор кондиціонера.Тех обслуга виходить десь 40 доларів.Все роблю сам.Дуже простий в обслуговуванні.Недолік, тіч масла з під клапанної кришки.Проблема вирішується посадкою кришки на герметик, польський К2, і ось воно щастя.Кузов оцинкований, дуже гарно протистоїть коррозії.Мотор думаю в плані надійності найкращий.Чугун, можна точить і гільзувать, другі в рестайлі після 2011 року не такі, і це головне.Немає ніяких наворотів, простий як двері.Купив зимову резину 225-75-R16 на стальних дисках, ніяких проставок не треба.Підварював кріплення вихлопу, самі резонатори в чудовому стані, при тому що машині 18 років.Запчастини не дуже дорогі.
- Відгук був корисний?