//заглушка фото
Все про 16 видів перевірок на AUTO.RIA

Рус Укр

Отзыв Toyota Aygo 2007

139 тыс.км 4.5 л / 100 км Семья
Хэтчбек Кузов
Бензин Двигатель
Передний Привод
6-12 месяцев Время владения
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

Отзыв

Приємний автомобіль, особливо як для першого, займає в найкращому випадку дві третини дороги, але про свою присутність може нагадати добрячим стартом на світлофорі, і це при об'ємі в літр.

На трасі тримається добряче, по прямій можна спокійно на 100+ вийти і триматися, на поворотах краще збавляти, бо кренить її достатньо.

Їсть мало, прогрівається хутко, терпить всі забаганки недосвідченого водія, тойота є тойота , хоч і сводна сестричка пєжо і сітроена — 301 і С1.

По заміні усіляких моментів, наша 15річна вже просила нову коробку механіку, то до 500 доларів вийшло, плюс тормоза, ручнік, теж під заміну — хоча видно щось їй вже робилося, але ще за кордоном.

За свою ціну і обслуговування дуже класна машинка, звісно що багажник невеликий, але це і не камаз — акуратний міський автомобіль для сімейної пари.

Шумка як у справжніх японців майже відсутня, але кому як, мені норм, на німців і інших навіть не дивився

Serg Vertsanov
12 января

Подпишитесь на рассылку отзывов о Toyota Aygo

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Тойота

Отзывы о Тойота Ауго по годам